IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: la bomba
Zna li neko koliko Bebelac AD može da stoji??? Napravljen, smiksan već....
Sat vremena moze da stoji, a ako ga napravis u hladnoj vodi i odmah u frizider moze duze stajati....
U bolnicama tako prave , kad sam lezala sa svojom curicom od 6mj, ujutro su im pravljene flasice tj AD oko 5h, u 11 je stizala nova tura, i pitala sam sestru i tako mi je objasnila...znaci u negrijano mlijeko pa u frizider moze nekoliko sati a napravljena moze 1h na sobnoj temp....
U bolnicama prave i na ovakav nacin, ja sam se porodila van Bosne i Hercegovine i ovako su bebi davala AD u bolnici, bitno je da prokuhana voda bude ohladzena skroz onda izmuckas AD obavezno mora da se stavi u staklenu flasu i onda stavititi u hladilnik, na ovakav nacin AD moze da bude u hladilniku do 24 sata, kad beba hoce jesti pogrijese u grijacu il pod vrucom vodom, babica mi je objasnila da mogu da kod kuce isto tako pravim
bitno je samo da se mlijeko nesmije da zagrije dva puta, jer se bakterija onda brzo sire
na ovaj nacin kako su radili u bolnicu mlijeko se zagrijalo samo jednom to jest kad izvadis iz hladilnika naspes mlijeko u flasicu pod vrucu vodu za 3 minuta zagrijes mlijeko
na ovakav nacin sam hranila svoju bebu dva mjeseca onda sam kupila flasicu koja ima mjesto u poklopcu od flasice gdje se stavi AD mlijeko a u flasicu samo vodu onda kad ides vani samo istreses AD mlijeko iz poklopca u flasicu i pomuckas
probala sam tako jednom beba se navikla na mlijeko sobne temperature nema sanse da bi popio sad mlijeko koje je toplo
prokuham vodu za par obroka ostavim u staklenoj flasi na kuhinjskom pultu kad je gladan naspem vodu dodam AD promuckam i to je to
na ovakav nacin kosto sam ja napisala da pravim mlijeko nepustam duze od jedan sat vremena da mi stoji ako nepopije u taj sat vremena onda prosipam i hvala bogu do sad nismo imali jos problema
lakse mi je sto puta nego prokuhavati vodu svaki put kad je gladan hladiti je i sve to dok mi beba urla vristi i place od gladi u po noci
u americi se isto prave na nacin na koji sam napisala kako su radili u bolnici prokuhaju vodu ohlade skroz na sobnu temperaturu promuckaju mlijeko naspu 5-6 flasica mlijeka ponesu sa bebom u jaslice onda babysitterke to stave u hladilnik i kad je beba gladna izvade jednu flasicu pogriju i to je to