cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Prodavnice za bebe u Sarajevu

clock-img

21.08.2010, 21:01

clock-img

rose

pencil-img

8709

tema gore od 2008 se sigurno promjenilo dosta pa ako je neko voljan da pise...user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

21.08.2010, 21:55

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

u wenice radnjama (jedna ima u BBi , druga u robotu na socijalnom), može se naći slatke garderobe i kvalitetnih bodija (čak ima i nekih uvoz iz njemačeke, ali većina je turska roba ali jako kvalitetna) e sad treba paziti jer su brojevve čudni, meni je uvijek kod njih trebao broj veći nego što A. u tom trenutku nosi
i da, radnja u robori je nešto jeftinija od one u BBI
u todoru je slatka garderoba i jako kvalitetan,

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.08.2010, 18:53

clock-img

lejna_

pencil-img

325

U Zari je sniženje neko, .. dekice, peškirići sa kapuljačom, ... po 5KM, .. jako kvalitetni.
Robica im je snižena od 3 do 5 maraka - bodiji, majice,gegice, ... ma ima svega, ako se nije razgrabilo.

clock-img

23.08.2010, 10:56

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: lejna_

U Zari je sniženje neko, .. dekice, peškirići sa kapuljačom, ... po 5KM, .. jako kvalitetni.
Robica im je snižena od 3 do 5 maraka - bodiji, majice,gegice, ... ma ima svega, ako se nije razgrabilo.

a u kojoj zari? usput bodiju u baby shopu iza katedrale su 8 KM i to oni koji se kopcaju sa strane

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

23.08.2010, 11:53

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

nismo vise u skupini beba al gdje kupujemo za curicu ima i za manje bebe pa cu napisati
lindex u importane centru
vrtuljak se otvori u istom

wenice robot socijalno i cesto nesto kupimo u tifani isto u tom robotu
beba kids u ferhadiji
terra nova ( ljetniih majcica smo dosta tamo kupili)
iana i okaidi u BBI kad ima neko snizenje

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

24.08.2010, 10:54

clock-img

lejna_

pencil-img

325

Ja sam bila u ona dva na dobrinji i u onom u skolopu intereksa na stupu, samo je dolje dosta mali, pa baš i nema mnogo iuzbora.
Ova dva na dobrinji su super.

clock-img

01.09.2010, 15:13

clock-img

mrkva

pencil-img

153

Zna li neko slučajno da li u Bagateli još uvijek ima povoljno dječijih posteljina i ostale opreme za bebe?

clock-img

01.09.2010, 18:40

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

u bagateli uvijek ima posteljine i pratee optreme za nju jer oni to sami proizvode, doduse, nekad su im uzorci bezezeze, ali zna se potrefiti i lijepih, mislim da je komplet jorgan jastu i navlake za to dvoje + carsaf, sve zadjeno oko 20 KM

clock-img

22.03.2011, 18:29

clock-img

alef

pencil-img

28

Ima svega nabacano kroz postove, pa bih molila ako neko moze da okaci spisak i lokacije radnji gdje ima kupiti kvalitetnih tetra pelena, bodija, benikca i ostale pratece opreme za novordjencad u sarajevu ili njegovoj blizini. Totalno sam neupucena, a vrijeme je da se pomalo spremam (bebica dolazi u maju aBd) 

clock-img

22.03.2011, 18:39

clock-img

shejla

pencil-img

1136

ja sam svu opremu za novorodjence prije poroda kupila u radnji "sve za bebe"...tako nekako se zove...bila je u Skenderiji, pa kod Katedrale, a sad je na Pofalicima - odmah pored Zare.

Tu ima pelena, dekica, peskira, posteljina, gardarobice...a i kreveta, kolica i tako tih vecih stvari...

kasnije smo bodije kupovali najcesce u Turbo limacu....a ostalu gardarobicu svugdje gdje naidjemo na nesto lijepo user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

22.03.2011, 23:04

clock-img

RICI

pencil-img

222

alef moj izbor bi bio amko na mojmilu u prizemlju sve za bebe kvalitetno a nije preskupo, merkator dobrinja poseban t limac sve za bebe, bbi u prizemlju radnja malo skuplja i na spratu okaido i jana na istom spratu su ne znam tacno kojem

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

clock-img

24.03.2011, 11:24

clock-img

alef

pencil-img

28

Hvala puno za informacije :) uskoro ulazim u osmi mjesec aBd, pa cu polahko u nabavku osnovnih stvari.

clock-img

31.05.2012, 10:31

clock-img

sunid

pencil-img

152

Je li jos uvijek ima prodavnica wenice u robotu na socijalnom?Ima li u robotu na hrasnom?

9.12.2011. mamino sunce malo

clock-img

17.07.2013, 14:43

clock-img

mallena09

pencil-img

16

Zna li iko gdje kupiti kvalitetnei mekane tetra pelene?

clock-img

18.07.2013, 10:12

clock-img

Misty_mama

pencil-img

211

Ja sam ih prošle godine kupila u onoj prodavnici za djecu kod socijalnog .. ne znam kako se zove, u istom je redu gdje i azel france, a ne može se fuliti, nema čega nema za bebe i djecu, od odjeće, opreme, igračaka..
Također ima jedna prodavnica na čaršiji, preko puta Galeba, u ulici iznad Želje, odmah pored donjeg izlaza iz Kolobare (uh, pokušah sve poveznice sa ovom radnjom staviti, nadam se da nisam zakomplikovala user posted image ).. Tu sam viđala iste bodije, rukavičice, peškire i ostalo kao u ovoj kod socijalnog, pa pretpostavljam da bi i u njoj moglo biti user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

clock-img

18.07.2013, 21:01

clock-img

mallena09

pencil-img

16

Hvala na inf. i pale su mi na pamet te dvije radnje, isla sam danas do Amka na Mojmilu ali oni imaju samo pcelica maja pelene koje sj jako grube i izgledaju meni nekvalitetno, nekako providne, tkanje rijetko.
Usput sam pogledala i u baby centru na Jezeru, oni imaju neke slovenacke koje su u pakovanju po 10 kom ali posto su zapakovane ne mogu se opipati a kesa im bas nije providna! prodavacica tvrdi da su dobre, ali ja nekako nisam sigurna, a cijena im je 39 km pa mi se ne daje toliko samo da bi probala kakve su :-).
U svakom slucaju hvala na inf,,pogldacu i ovdje.

clock-img

18.07.2013, 21:09

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ja sam super kvalitetne pelene kupila u nekoj radnji tradeli kod kiseljaka, ali ne znam da li još postoji

clock-img

18.07.2013, 21:34

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

IZVORNA PORUKA: mallena09

Hvala na inf. i pale su mi na pamet te dvije radnje, isla sam danas do Amka na Mojmilu ali oni imaju samo pcelica maja pelene koje sj jako grube i izgledaju meni nekvalitetno, nekako providne, tkanje rijetko.
Usput sam pogledala i u baby centru na Jezeru, oni imaju neke slovenacke koje su u pakovanju po 10 kom ali posto su zapakovane ne mogu se opipati a kesa im bas nije providna! prodavacica tvrdi da su dobre, ali ja nekako nisam sigurna, a cijena im je 39 km pa mi se ne daje toliko samo da bi probala kakve su :-).
U svakom slucaju hvala na inf,,pogldacu i ovdje.

Malena, ja sam pčelicu maju kupila prije 5 godina, i bila sam zadovoljna njima, ali korištene su samo za široko povijanje i poslije za posušivanje guze. Stvar je u održavanju istih....ne znam možda su se s vremenom iskvarili, ali ja ih imam i za bebu koja dolazi aBd, vjeruj mi da su nove. Ja bih kupila obje varijante, pa koja se pokaže boljom dokupiti poslije još.

clock-img

18.07.2013, 21:56

clock-img

mallena09

pencil-img

16

Ja sam citala da su ih zene ovdje na forumu hvalile, medjutim kad sam ih vidjela razocarala sam se, posto mi je ovo prva beba i ne znam, mislila sam da je do mene, ali onda sam na vjezbama za trudnice vidjela super mekane pelene, i shvatila da se i druge zene zale na sadasnji izbor pelena i pitale smo sestru koja drzi vjezbe gdje su ih one nabavile,medjutim njihove su kaze prijeratne user posted image .

clock-img

19.07.2013, 11:59

clock-img

Ramona11

pencil-img

189

Zenice ja sam malenom uzela tetra pelene u FISU dok su jos bili u Rajlovcu. Bile su bas povoljne. Nemojte da se vodite time sto su malo ostrije na prvi dodir jer kad se operu to je sasvim druga prica. Meni su bile odlicne i koristila sam ih samo za siroki povoj. Eno ih sve uredno oprane i slozene cekaju na drugu bebu, pa kad bude... user posted image

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

clock-img

19.07.2013, 12:02

clock-img

ada_

pencil-img

-1226

IZVORNA PORUKA: Ramona11

Zenice ja sam malenom uzela tetra pelene u FISU dok su jos bili u Rajlovcu. Bile su bas povoljne. Nemojte da se vodite time sto su malo ostrije na prvi dodir jer kad se operu to je sasvim druga prica. Meni su bile odlicne i koristila sam ih samo za siroki povoj. Eno ih sve uredno oprane i slozene cekaju na drugu bebu, pa kad bude... user posted image

i ja isto,jer se one tek vide kakve su posle par pranja,ja sam zadovoljna a i nisu skupe

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

clock-img

19.07.2013, 13:03

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

39 KM za 10 pelene gluho bilo.
Ja sam svoje uzela na pijaci neki srbijanski proizvođač nemam pojma kako se zove i extra su.Perem ih na 90 non stop, peglam, nekad stavim omekšicač kad se sjetim, koristim ih poslije kupanja beba i za posušivanje guza.Bile su oko 15-16 km.

clock-img

13.05.2014, 18:46

clock-img

tajra26

pencil-img

670

da neko od vas nema slucajno broj telefona one radnje na pofalicima baby opreme?? hitno mi treba

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

13.05.2014, 19:04

clock-img

magbi

pencil-img

294

koje na pofalicima radnje da nemislis na adax sto je bio u konzumu

Zadnji članci

article-img