cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: BiH dizajneri, svecane haljine-vjencanice

clock-img

12.10.2009, 20:41

clock-img

mamilica

pencil-img

231

I ja sam vidjela na fb. Ljepsa mi je zadnja strana haljine od prednje, po mom ukusu.

clock-img

20.10.2009, 17:18

clock-img

sarisari

pencil-img

610

Cure ne bih zeljela biti dosadna, ali za par dana sam mislila da narucim vjencanicu, a jos uvijek se dvoumim izmedju Emine i Amne pa sta vi mislite, hvala?

clock-img

21.10.2009, 16:11

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Obje su dobre... Možda da ti cijena bude parametar za finalnu odluku?
Kao što sam već pisala na ovoj temi, meni je haljinu "za poslije" dizajnirala Amna.

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

21.10.2009, 17:03

clock-img

sarisari

pencil-img

610

Hvala, ali tako mi je neugodno prvo ih pitati za cjenu pa onda odlucitiuser posted image

clock-img

21.10.2009, 23:57

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Ma sta ti ima biti neugodno, skupe su pravo, jos da se crvenis zbog toga.
Lijepo ti priupitaj. user posted image
Sretno i da budes lijepa mlada zelim ti!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

22.10.2009, 12:25

clock-img

sanelax

pencil-img

1

ja bi ti predlozila amnu,,,jer je kreativnija,,,koliko sam vidjela eminin rad sve je nesto slicno...a sto se tice cijene tu su negdje....sretno

clock-img

22.10.2009, 12:57

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

IZVORNA PORUKA: sarisari

Hvala, ali tako mi je neugodno prvo ih pitati za cjenu pa onda odlucitiuser posted image

Sari draga moraš pitati za cijenu,pa to su tvoji novci i zašto ne bi znala što dobivaš za njih,a posebno ako su u pitanju visoke cijene,a sigurno jesu.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

22.10.2009, 18:10

clock-img

sarisari

pencil-img

610

Suzana hvala na lijepim zeljama i u pravu ste ma pitat cu, ustvari otici cu sa mamom pa cemo vidjeti hvala vam

clock-img

25.10.2009, 19:16

clock-img

sarisari

pencil-img

610

Cure drage ja sam vec jednom zamolila ako neko zna od Amne K.-Zekić da mi napise br. i spagica mi je napisala, ali sam ja izgubila br.u medjuvremenu, pa je limoze neko da mi napise ponovo molim vas, hitno mi je, hvala.

clock-img

28.10.2009, 20:26

clock-img

sarisari

pencil-img

610

Suzana dobila sam tvoju pp. hvala ti puno, evo narucila sam se, thx.

clock-img

03.11.2009, 19:20

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Molim da mi neka od vas posalje na pp broj od ove Samire Gagula...Zamolila me jedna zena da joj nabavim...Kcerka treba da sije matursku haljinu...Hvala user posted image !

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

08.11.2009, 00:11

clock-img

mamin sin

pencil-img

440

Samira je super! i ja sam šila dosta stvari kod nje! Šta joj pokažeš to će ti i sašiti, i pravo uredno šije, što mi se sviđa! user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.08.2010, 20:20

clock-img

Anida2010

pencil-img

9

Može li mi neko proslijediti broj Samire G. za šivenje haljine?
Hvala!

clock-img

08.08.2010, 20:25

clock-img

Radoznalica

pencil-img

280

Anida imaš pp.

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

clock-img

11.08.2010, 14:18

clock-img

Jorgovančica

pencil-img

2

Zdravo, može li mi neko poslati broj Samire G. :) ? Puno hvala

clock-img

24.01.2011, 13:56

clock-img

elmita

pencil-img

2

upomoc :)
zamolila bih sve da mi poshalju brojeve telefona, email-ove svih dizjanera koje znate :)
moram shiti matursku haljinu :)
hvala unaprijed user posted image

clock-img

01.02.2011, 21:46

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Mojoj prijateljicu su djevojke iz Kao-pao-shu  dizajnirale i sasile odlicnu vjencanicu za totalno pristojne pare. Pokusaj malo proguglati mozda nadjes nesto interesantno.

< Poruku je uredio Leva -- 1.2.2011 21:49:40 >

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

01.02.2011, 21:49

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: MOgirl

Danasnji posjet salonu vjencanica Destiny je bio jako neprijatno iskustvo...Vlasnica je bila neuljudna i veoma nezainteresovana da pomogne i zaradi koju marku. Na pitanje koje su nove vjencanice jer nam je bio ponovni posjet u roku od mjesec dana, gospodji je bilo mrsko da ustane sa stolice i da nam pokaze i na upit da se jedna vjencanica proba je bio negativan jer pobogu ta je vjencanica zauzeta za navedeni datum. U slucaju da promjenimo datum moze se probati vjencanica,sto govori, ako cete iznajmiti vjencanicu mozete je i probati...Ne mogu da vjerujem u ovakvoj situaciji kakvoj je citav svijet danas da neko moze tako da postupi sa svojim musterijama...E pa mi necemo biti musterije i zasigurno cemo svakome razglasiti da doticna gospodja je lijena i malo je reci bezobrazna. Poslije toga smo otisli na carsiju u Agavu, gdje smo primili kraljevski tretman i stvarno odlican izbor vjencanica uz nevjerovatno dobru uslugu...Gospodja Vildana je extremno fina i uljudna i stvarno zeli da pomogne u svakom pogledu.

Jel gospodja Vildana dizajner? Ovo je tema o dizajnerima?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

02.02.2011, 14:39

clock-img

elmita

pencil-img

2

e je l' mozhesh molim te da mi poshaljesh email ili tel tih djevojka iz Kao-pao-shu-a user posted image ??
i hvala :)

clock-img

17.04.2011, 11:09

clock-img

aissa

pencil-img

1

Pozdrav dame, ja sam nova na forumu, ali vidjela sam interesantnu temu,
ako moze neko poslati br. tel od ove Samire Gagule, zaista prelijepe haljine! user posted image  

clock-img

17.04.2011, 16:06

clock-img

Šanti

pencil-img

59

Ja sam nekad bila kod nje Ona je do skora radila u svojoj kući ali je sad negdje kod papagajke, blizu radnje Sanny i Genny, pa možeš njih pitati. Baš mi je naface poslala da se seli i novi broj, malo ću pretražiti i javiću ti

clock-img

15.11.2015, 10:20

clock-img

anitaa

pencil-img

486

Zanima me je li neko sio u zadnje vrijeme svecanu haljinu ili slicno, a da je bio zadovoljan kvalitetom sivanja i cijenom?
Kupila sam dovoljno materijala i da se malenoj (4 godine) sasije ista haljina, pa ne bih bas da me oderu....

Zadnji članci

article-img