Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Najiskrenije čestitke _____________________________01.12. rodila se naša princezica Melisa... Nema ljepšeg osjećaja na svijetu. Ljubi je mama....
da im Allah dragi podari svaki hajr u njoj.Amin sm=bravo.gif sm=smiley32.gif sm=smiley32.gif
Iskrene cestitke ponosnim roditeljima a maloj bebici dug i sretan zivot
Najljepse zelje i cestitke! _____________________________30.09.2009
Cestitke roditeljima,a bebici sve najbolje _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Super za Chuci ma tako brzo......................cestitke od srca za bebu i roditelje
Pridružujemo se čestitkama i želimo im sve najbolje!!! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Sve najljepse zelimo roditeljima, da maze i paze svoju pahuljicu _____________________________EMIL,7.9.2008.
Čestitke od srca roditeljima,a bebi dug i sretan život želim _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
Cestitam od srca nasoj chuci, zelimo joj brz oporavak i sto vise uzivanja s njenom curicom _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
Čestitamo _____________________________Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)
Cestitamo i sve najbolje _____________________________Ima nade za bolje sutra... 04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.
najiskrenije cestitke _____________________________Nora-21.06.2009. :)
iskrene cestitke i od mene _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Supeeeer Chuci Cestitam roditeljima, a maloj curici zelim dug i lijep zivot _____________________________Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Cestitamo!!! _____________________________15.09.2009....Stigla nasa Anamarija....
čestitamo! _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Pridruzujem se cestitkama!!! Sve sve najlepse vam zelim i da je bebica ziva i zdrava dugo dugo godina! _____________________________NASA PRINCEZA JE RODJENA 28.10.2007 AMELA:LJUBAV MOJA NAJVECA!!!
Cestitamo!!! Sve najljepse zelimo bebici i sretnim roditeljima... _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
i mi cestitamo sva najbolje _____________________________mamin princ 08.09.2008 mamina princeza 06.01.2012
Cestitamoooooo _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Bravo chuci.... .... sve najboljeee tebi tvojoj bebici i tatici... cekamo tvoju porodajnu pricu... _____________________________Nase Malo Sunce 1.10.2009.
cestitamo i zelimo sve najbolje _____________________________Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
chuci kraljice ma svaka cast iskrene cestitke _____________________________
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja