cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009

clock-img

27.11.2009, 22:27

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

user posted image Bajram Serif Mubarek Olsunuser posted image svim clanicama islamske vjeroispovjesti.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

27.11.2009, 23:03

clock-img

almai

pencil-img

795

Svim hanumama koje slave ovaj Velikiiii praznik BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

clock-img

29.11.2009, 22:22

clock-img

Doraa

pencil-img

445

Malo kasnim s čestitkama ali još nije kasno ima i četvrti dan...
Bajram Šerif Mubarek Olsun da vam Dragi Allah dž.š. podari sve najbolje i u praznicima i poslije njih!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam bogata žena hB

clock-img

29.11.2009, 22:37

clock-img

Anoniman

Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicama islamske vjeroispovjesti!
Da Vam dragi Allah da svako dobro na ovom i Onom svijetu!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2010, 23:36

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Mile moje, Bajram  erif Mubarek Olsun
da vam dragi Allah da sve najbolje...
neka vam se ispune sve zeljeuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

< Poruku je uredio acudesa RR -- 8.9.2010 23:39:58 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

08.09.2010, 23:39

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Bajram Serif Mubarek Olsun!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

08.09.2010, 23:44

clock-img

mrkva

pencil-img

153

Svima koji slave Bajram Šerif Mubarek Olsun i da vas zdravlje, ljubav i sreća prate.......user posted image

clock-img

08.09.2010, 23:45

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

user posted image

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

08.09.2010, 23:49

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Svim forumasicama koje sutra slave  Bajram Serif Mubarek Olsun!
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

08.09.2010, 23:50

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM CLANICAMA RR, KOJE SLAVE OVAJ DIVNI PRAZNIK!!!

clock-img

08.09.2010, 23:52

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Drage clanice ove nase velike RR obitelji, svima koje slavite  zelim sretan Bajram!!!!user posted image user posted image

clock-img

08.09.2010, 23:56

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

Sretan  Bajram user posted image user posted image user posted image    svim  clanicama RR    koje  slave  ovaj  blagdanuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

08.09.2010, 23:59

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Svim mojim dragim forumašicama želim Bajram Šerif Mubarek Olsun, sve najbolje

clock-img

09.09.2010, 00:06

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

"BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN"svim dragim forumašicama koje slave ovaj divni praznik,da ih docekamo još puno u zdravlju,sreći i veseljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

09.09.2010, 00:06

clock-img

Anoniman

Drage moje drugarice... svakoj koja slavi Bajram, zelim Bajram Serif Mubarek Olsun od srca, a ove divne zene koje nama cestitaju, veliko hvala sa zeljom da i vi s nama slavite u zdravlju i sreci... 

clock-img

09.09.2010, 00:11

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

user posted image

Da osmijeh vlada uvijek na vasem licu, da ljubav tece vasim venama, da imate ono sto nemate, a zelite, da Allah cuva vas i one koje volite.

Bajram Serif Mubrek Olsun.

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

09.09.2010, 01:46

clock-img

Anoniman

vama i vasim obiteljima sretan Bajram zelimo moja krofnica i jauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2010, 06:57

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

Bajram Serif Mubarek Olsun svim divnim clanicama koje slave,da ga provedete u sreci i veselju sa svojim porodicama
i hvala svima na cestitkamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

09.09.2010, 07:07

clock-img

Anoniman

Bajram serif mubarek olsun svim formulasicama islamske ispovjesti,da provedu u zdravlju i veselju sa svojim najmilijimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2010, 07:11

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Bajram Serif Mubarek Olsun svim forumasicama islamsek vjeroispovjesti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

09.09.2010, 07:12

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Bajram serif mubarek olsun

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

09.09.2010, 07:16

clock-img

mala86

pencil-img

2755

svima koji slave bajram sve najbolje od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

09.09.2010, 07:18

clock-img

new mama

pencil-img

2578

user posted image user posted image Dragim mojim forumasicama Bajram Serif Mubarek Olsunuser posted image user posted image  

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

09.09.2010, 07:42

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

Mojim dragim forimasicama Bajram Serif Mubarek Olsun user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

clock-img

09.09.2010, 08:08

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Bajram Šefrif Mubarek Olsun

Drage moje želim da  zdravlje i radosti uvijek su uz Vas.
Sa vam dragi Allah učini život ovozemaljski lakšim i sretnijim.
Svoj dječici zdravlje u prvom redu a onda da im dragi Allah roditelje poživi što duže u zdravlju i rahatluku.
Našim dragim trudilicama da im se najveća želja ostvari uz Allahovu milost.

Vaša Hanady RR sa kćerkicama user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img