Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
toliko mi je mozak izlapio da neznam vise ni koji predmeti se polazu, a literaturu sam uredno slozila u ostavu nadam se da cu doci sebi i poceti uciti...
16.06.2011, 15:34
Bakir2009
20
16.06.2011, 19:21
Gift
1000
ja sam ozbiljno odlucila da to vise zavrsim i imam neku skriptu od 2009. i gradansko sam prikupila zakone, al me brine krivicno pravo, privredno..uf..nekad sam ja isla i na seminar, a sad se kazu dosta toga promjenilo...isto kazu da je najbolje ici slusati ispite, al kad cu ja to
18.06.2011, 00:14
mamilica
231
Danas POLOZILA!
19.06.2011, 19:34
Gift
1000
Mamilice cestitam pisi kako je bilo, koliko si spremala, iz cega..meni nesto kilavo ovo ide..
20.06.2011, 09:30
10 mart 2009
458
IZVORNA PORUKA: mamilica
Danas POLOZILA!
Iskrene čestitke
20.06.2011, 14:00
sarisari
610
iskrene čestitke i blago tebi, mene sve to čeka ako Bog da, ali ja sam tek nedavno završila i pocela raditi pripravnicki tako da ima do toga još, ali zaista mi je drago mogu samo da zamislim kako se ti osjecas, jos jednom cestitammmmmmmmmmm
20.06.2011, 15:08
mamilica
231
Hvala na cestitkama, predivan je osjecaj. Ulozen je ogroman trud i puno odricanja od svega na svijetu, sa malom bebom i 4godisnjom curicom. Njih sam najvise zeljna, sada nadoknadjujemo propusteno. Zakoni su baza i oslanjaj se na njih, mozes koristiti Prirucnike Mate Tadica za Ustav i Privredu, a skripte citaj radi teorije da ti bude lakse usvojit zakone.
07.09.2011, 18:43
Alfa
109
Zdravo svima i iskrene čestitke za polaganje pravosudnog . Ja sam definitivno odlučila da počnem sprtemati, pa može li mi neko pomoći: -koja je razlika spremanja i polaganja ispita na državnom i entitetskom nivou ? -može te li mi poslati na email literaturu za državni nivo (napisat ću email)??? Hvala
06.10.2011, 12:52
amrica
10
E vala da mi je ko pričo da na ovom portalu ima otvorena tema za pravosudni ne bih mu vjerovala...ja slučajno ukucala seminar za pravosudni a pojavi se ova stranica. Ja sam u četvrtom mjesecu trudnoće i planiram početi učiti te ''položiti'' do kraja trudnoće pa ne znam hoću li uspjeti...imam ja neku skriptu na e-mailu pa ko želi neka mi napiše svoj e-mail. Zanima me gdje ste polagale prav., da li u Federalnom ili BiH ministarstvu pravde i gdje je lakše??? Koliko koristi ima od tog seminara...kod nas u Tuzli bude u novembru pa ja čekam da se prijavim...isplatili se pohađati ga??? Hvala na odgovorima...
24.10.2011, 15:00
pravnicaAM
1
drage moje kolegice i kolege pravnici srdacno vas pozdravljam :) prvi put sam na ovom portalu,i svidja mi se :) tema pravosudni ispi- pa eto u decembru cu imati 2 godine radnog iskustva u struci, (a 4,5 god . sam na birou kao pravnik) ambicije su se vremenom istopile,,,, no ne odustajem od pravosudnog ispita...sad sam u fazi citanja materije :)) a ima toga masalaaa.... odlucila sam se za polaganje na drzavnom nivou, kad ucim i placam barem nek bude de luxe :))) ono literature sto imam proslijedicu i vama,naravno ako zelite ostavite adresu na koju da saljem
pozdrav Armina ,Tešanj a ovu svi znate ... ''Iznad Tešnja sunce sija,radujem se vama i ja ''.....