Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mi smo kupili po jednu Merci bombonjericu za obje uciteljice
07.03.2014, 11:47
M kao Mama
5536
Moja ide u produženi odnijela po cvijet za svoje dvije učiteljice u produženom, za učiteljicu uškoli, za nastavnicu Engleskog i za tetu M;. koja im servira hranu u produženom jer je stvarno voli, dobro smo prethodnih godina sam sam morala za sve učiteljece iz vrtića, produženog, spremačice, čistatiće, direktoricu, ove elhamdulila prođoh, kupili cvijeće sinoć sami aranžirali i na svaki zakačili ručno rađenu čestitku
07.03.2014, 12:33
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: mama_alma
Moja ide u produženi odnijela po cvijet za svoje dvije učiteljice u produženom, za učiteljicu uškoli, za nastavnicu Engleskog i za tetu M;. koja im servira hranu u produženom jer je stvarno voli, dobro smo prethodnih godina sam sam morala za sve učiteljece iz vrtića, produženog, spremačice, čistatiće, direktoricu, ove elhamdulila prođoh, kupili cvijeće sinoć sami aranžirali i na svaki zakačili ručno rađenu čestitku
Hahaha, ovako sam ja kad je starija išla u boravak sa dvije učiteljice, a mali u vrtić, pa onda tri žene u vrtiću i četiri žene u školi (učiteljice i teta servirka iz boravka). Sad sam bolje prošla, samo tri u vrtiću i učiteljica u školi, hahahaha.