Hm...... ne mogu reći da se oblačim isto kao i prije nego sam djecu dobila. Prvo godine, odnosno zrelost donosi svoje pa mi se, recimo, sada čini da mi bolje "stoji" štikla od 5 cm nego nekad recimo od 7 cm, suknja do koljena nego npr. iznad koljena itd itd. Jakoooooo volim vidjeti urednu i prikladno obučenu mamu, bez obzira radila ili ne, bila vani ili u kući, u parku, marketu, ne bitno. Meni je jako bitno da uredno izgledam. Trenutno sam na porodiljskom i bez obzira što sam u kući, našminkana sam, ne full šminka kao za izlazak al onoliko šminke koliko mi je potrebno da pristojno izgledam i da se poštar ne prepadne I poslije poroda sam se našminkala
I dalje lakiram nokte, stavljam masku na kosu, lice, nosim farmerke, suknjice (do koljena ), štikle, papuče, tene, trenerke.......i pored obaveza koje 2 djece nosi uspijem opet nekako odvojiti vrijeme za sebe i "voditi" i dalje računa o izgledu. I da, bitno mi je da pristojno izgledam upravo zbog svoje djece, da je sve u granicama normalnog i da se moje dijete ne postidi kad idem po nju u produženi, na roditeljski......
BTW nemam niti jedan vulgarni odjevni predmet (osim onog "dozvoljenog" ), jednostavno nisam taj tip, mada poštujem i tu vrstu oblačenja....
< Poruku je uredio enisa_sara -- 16.9.2009 22:58:12 >