IZVORNA PORUKA: Arijana2
hanabanana zivim u Sarajevu i tu srecem takve ljude i cesto na takvo misljenje naidjem kod ljudi koji se smatraju i dr.ih tako dozivljavaji kao moderne gradjane znaci ne neki ljudi iz seoskih krajeva,to ocito nema veze sa mjestom zivljenja
Vjeruj Arijana2, ti što ti to kažu, i pričaju, nit su Sarajlije, nit su ljudi sa sela (moj respekt njima) - to su primitivci koji su kako se kaže "šljegli". Ne mogu da shvatim da bilo koja osoba može dopustiti sebi da neko meni ili stran ili prisan komentariše moj način odijevanja, ili življenja, a u mom prisustvu.
Moj život je samo u Božijim rukama, i njemu odgovaram.
Ali sa druge strane držim da svaka majka ili otac pridaju pažnju odijevanju shodno situaciji.
Evo najbolji primjer nadolazećeg Bajrama: vjerujem da niko iole normalan neće ujutro ustati nafrakati se sa tonom pudera, obući najnoviju majčicu na bretele, minjak sa izrezom, one mrežaste čarape, i dočekat najbliže sa Bajram namaza, i počet obilazit rodbinu.
Grozota.