Volim sredjene mame, uredne i lijepe, smatram da svaka zena bila ona majka ili ne treba voditi racuna os vom izgledu. Za svaku pohvalu su mame koje idu u setnju na stiklama, bas sam neki dan setala sa mm i Tarikom Ferhadijom i vidjeh cici mici mamu, mlada je mozda nekih 20-ak godina, u superrrrr liniji i obukla je minicu strogu teksas i stikle, i jako lijepo izgleda, ja sam to i prokomentarisala , rekavsi uaaaaa svaka joj cast na liniji, a moj mm ce na to da lijepo izgleda, ali to nije prikladno za mamu, izgleda ko na strafti, i umalo se ne posvadjasmo, inace kako se ozenio nesto te polugole djevojke mu ne leze, a velim ja kad si momak bio nije ti to smetalo. Ja licno zbog debljine( mada sam u fazi finog mrsanja)se nosim elegantno sportski, nosim manje pete, jer me noge uzas bole i nemogu dugo hodati u njima,i nikada nisam iz kuce izasla nenasminkana, mada je to samo maskara i sjaj za usne ,ali kad bih bila bez toga na sebi ko gola, stvar navike. Kada sam bila trudna , valjda i bila odmorna, imala vise vremena za sebe i tako ja skromno napucana i nasminkana i nakindjurila nakita na pijaci kad ce mi ona za tezgom, e vala sto je fino vidjeti sredjenu trudnicu, a ja na to pa ako sam trudna nisam bolesna nedo Bog, a ona ce uh moja ti kakve smlate ovdje dolaze, ma i ne poceslja se. I smatram da je za pohvalu, kada mama super izgleda , to mi je draze vidjeti nego curu, jer znam koliko truda i vremena treba za to.Stoga sredjuj te se mame sa RR