Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Naočale i cipele su moj fetiš . Volim naočale velikih okvira i takve nosim već godinama. Vjerna sam Ray Ban-u, ali uvijek kupujem na sniženjima.
02.10.2009, 15:37
M kao Mama
5536
Samo da napomenem da moje naočale nisu MARKIRANE i da su plačene nažalost samo 120 KM
02.10.2009, 15:44
bebano
759
IZVORNA PORUKA: ivana st
Naočale su moj fetiš . Volim naočale velikih okvira i takve nosim već godinama. Vjerna sam Ray Ban-u .
Takodje . Bitno mi je da su naocale kvalitetne jer mi to nije samo modni detaj nego mi stite oci od sunca i zracenja koje je svake godine sve gore i gore. Najvise mi odgovaraju Ray Ban stakla i to zelena ili smedja.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
svidja mi se model ali su garant uske tj za normalno lice a ne moje bucmasto
caskom se uslikah
Ovo su moje suncane naocale no 1,bas ih volim,drage su mi plaho.... Mogu cijeli dan da ih nosim i ne smetaju mi ni malo,a ako ih slucajno stavim na kosu ne cupaju kosu sto je meni vrlo bitno. Ma ne bih ih dala za 5 drugih.
Imam jos dvoje ali nikako da dodju na red od kad sam ove dobila.
15.04.2013, 20:36
Visnja RR
15102
trenutno patim ... zbog > ... danas dam vidjela naočale u koje se zaljubih... ali to je zabranjena ljubav ...zbog cifre na kartici koja je visila na njima Givenchy ..ali ne mogu da nađm taj model na netu...
15.04.2013, 20:52
amra_sa
65
Rijetko nosim naočale, ne volim baš. Jedino kad je snijeg i prejako sunce i to u rijetkim trenucima. Stoje mi
na glavi umjesto rajfa I volim velike naoočale koje prekriju pola lica. Da mi je naći one velike sa srcima čisto radi fazona. Više od 20 KM ne dajem za naočale. Sebi sam jedino htjela kupiti Pinhole naočale, čisto da vidim kako utiču na vid. Višnja otkrij nam cijenu.
15.04.2013, 20:58
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: amra_sa
I volim velike naoočale koje prekriju pola lica.
I ja isto, i zovem ih "japanska buba" i jedino mi te stoje.
15.04.2013, 20:58
Visnja RR
15102
423
15.04.2013, 21:06
lady_bubamara
257
obožavam sunčanice, naočale joj baš ih volim, al nenormalno trenutno sad imam petero na vidiku a ima ih po kući još kad se dobro pročačka
423 je previše. Do 150 bih da mi se ono baš baš sviđaju možda i mogla halaliti, a sve preko je pre previše ...
15.04.2013, 21:17
R&T@
5982
Mastam o suncanim sa dioptrijom... samo mastam...
15.04.2013, 21:42
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: tajra
a zasto? mozes i sociva kombinovati sa suncanim
15.04.2013, 21:54
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: tajra
pa to nije neizvodivo, samo malo košta
15.04.2013, 21:57
melin
207
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ovo su moje suncane naocale no 1,bas ih volim,drage su mi plaho.... Mogu cijeli dan da ih nosim i ne smetaju mi ni malo,a ako ih slucajno stavim na kosu ne cupaju kosu sto je meni vrlo bitno. Ma ne bih ih dala za 5 drugih.
Imam jos dvoje ali nikako da dodju na red od kad sam ove dobila.
ove su trenutno i moj omiljeni model samo sto su moje crne mada nosim i one sto ih nazvase japanska buba