Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jedne zaboravila u trgovini kad sam haljinu probavala i odmah kupim druge strasssnoooooo skupe-10 km a i one prve toliko kostale ne dajam pare na naocale-i kad ih imam vise mi kosu drze nego na ocima sto su.sputavaju me.sad kad je bebonja tu nema sanse da stoje sek na meni
17.09.2009, 16:09
Amrino
2613
Evo moje- ove ljubicaste
17.09.2009, 17:55
Skvo RR
4542
Ja volim dobre naocale, kupujem brendirane, iskljucivo radi kvalitete stakala, Ove godine nosim Bvlgari!
19.09.2009, 00:47
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: Nunny
i naravno uvjek postoji nesto sto se zeli a ja bi silno zeljela da nadjem naocare koje Meryl Streep nosi u filmu djavo nosi pradu...tako su divne...mmm...a niko ne zna ko je te naocare dizajnirao
Vintage Versace!!! mnogi su govorili da su Fendi u pitanju ali se na kraju ispostavilo da su Versace
p.s. mislis na zlatne suncane naocale?
< Poruku je uredio leli§ -- 19.9.2009 0:53:37 >
19.09.2009, 12:09
Soleil
110
Vogue je definitivno moj favorit kada su sunčane naočale u pitanju jer em što su funkcionalne em što ne pretjeruju sa detaljima. Imam jedne od kojih se ne odvajam a planiram opet kupiti neki njihov novi model
< Poruku je uredio Soleil -- 19.9.2009 12:10:49 >
19.09.2009, 12:31
Soleil
110
Evo mojih Vogue-ica
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 19.9.2009 13:59:32 >
19.09.2009, 12:36
lejlaze
845
IZVORNA PORUKA: Soleil
Evo mojih Vogueica
svidaju mi se. ja sam planirala kupiti ove godine, ali uvijek nesto drugo iskrne i tako da sam i ove godine ostala bez naocala.
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 19.9.2009 14:00:07 >
19.09.2009, 21:29
Anoniman
ja imam Ray Ban (smedje i crne) i volim ih najvise
19.09.2009, 21:58
Nunny
655
leli§ ovo su naocare koje ja silno zelim ako mi mozes reci koji je model puno bi mi znacilo...da samo znas koliko si me razveselila saljem ti veliki zagrljaj
uh draga da znas kako te moram razocarati. mi kad smo film gledali smo se nadigli u potragu za asemblom garderobe iz filma:) (profesionalna deformacija:)) sto se cala tice: ti je je kao "super cuvana tajna" filma... spekuliralo se da su feni ali su na kraju kritici zakljucili da su vintage versace... style# nikada nije objavljen a ni ja ih nisam mogla identificirati nikako iako nosim versace naocale
ali... fendi je imao jakooo slican model. zene su trazile i trazile i te fendi su najslicnije sto su mogli naci..a cini mi se i Paul Smith (za Paul Smith ti nisam bas sigurna) odoh potraziti an netu fendi cvike pa ti javnem... nadam se da cu uspijeti naci... ja licno mislim da su ove versace ODLICNE, a te Fendi i nisu nesto. mislim i one su dobre ali kad ih uporedis nisu im ni do koljena:(
19.09.2009, 22:38
leli§
1201
evo uspijedoh naci neki link sa fendi naocalama...ali ne pise ni koji su style ni ove :(...ali su to te fendi na koje sam ja naisla ranije... kao sto rekoh ranije nisu lose li u poredjenju sa ovim drugim...hmmm...
Meni se sviđaju one Ernine, ali ne smijem ni pomisliti koliko su, kada sam ih prvi put vidjela svidjele su mi se, slične su ovim mojim, ali su nekako još ljepše zbog rada sa strane, koji je u boji srebra,
28.09.2009, 12:31
Anoniman
mama alma, pa ko su one maceeeeeeee, super ste , a ti si bona tako slatka i vesela da i bez naocala sijas
28.09.2009, 12:37
Amelaa RR
3309
BVLgari i tvoje i njene koliko sam mogla primjetiti ma superr nam stoje naocale opcenito svima
E, sve su ti to mačke sa RR, hahahaha, new mama, mila 81, skvo, amela RR
a, ove moje su malo pozlatne, pa mi tonekada ide na živce, ali hajde valja će biti kakvih ludih para, pa da obradujem oke sa nekim novim komadom, hahaha, mada mi je sada preće da kupim ove sa dioptrijom, hahahaha
28.09.2009, 12:47
Anoniman
A majko mila, ja nisam prepoznala skvo,hahhahha, jos kontam ko je ova maca, pa fakat si drugacija draga Erna, moracu se i ja sisnuti da se promijenim
28.09.2009, 13:44
new mama
2578
Ma maca Boze dragi,jedva sam nas prepoznala
28.09.2009, 15:34
Skvo RR
4542
Mama Alma, bile 500 KM (okruglo) Amela dobro si ih osejcovala, jesu BVLgari,,,,;) Sahara, mijenjam identitet , ako ti treba kakva ideja za image ili kakvi dokumenti javni se meni i Mama Almi!
28.09.2009, 16:23
Anoniman
Naravno, pa sta kosta da kosta , sve za ljepotu
28.09.2009, 21:34
M kao Mama
5536
Ništa Erna dušo kada ti dojade , da ne kažem kada ti omanjaju, hahahaha, znaš gdje češ sevapara zaraditi, samo ih proslijedi, adresu imaš, hahahah, jesu predobre, nema šta, fakat.