cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zaludjenost fudbalom

clock-img

11.10.2011, 23:08

clock-img

new mama

pencil-img

2578

E moj Spaha pa sta nam uradi,pa kud bas tiuser posted image user posted image user posted image Romali odricem se Spahe,sad mi je je broj 1 Begovicuser posted image user posted image user posted image
Ali u svakom slucaju ponosna sam na nase momkeuser posted image
Volim te BiHuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio new mama -- 11.10.2011 23:09:16 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

11.10.2011, 23:10

clock-img

bananica

pencil-img

4330

pik nama Hrvati

clock-img

11.10.2011, 23:56

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

ma zene ko god da nam dodje, mozemo se i te kako nositi i naravno pobijediti,kad bi svaku kao veceras igrali mi cemo Francuze u finalu pobijediti.....mogli bi oni doci do finala svojom hinjskom igrom uz pomoc sudija  a mi naravno jer smo najboljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a iskreno ja ne bih voljela Hrvatsku samo zbog situacije kakva jeste na stadionima,ko god da bi pobijedio vjerovatno bi bilo neredauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

13.10.2011, 13:21

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Vidimo se u baražu!
Garant Portugal!

Bila sam u pravu, nažalost, nama Portugal!user posted image

clock-img

13.10.2011, 13:59

clock-img

Private

pencil-img

521

Boga mi Portugal,a Hrvatskoj Turska...

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

clock-img

13.10.2011, 14:21

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Grrrrrr Portugal...

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

13.10.2011, 14:57

clock-img

zagy

pencil-img

351

Hem Portugal, hem dva igrača ne igraju zbog žutih, pa jedan polomljen, slabe nam šanse, ali eto nada zadnja umire.
E ženice ja bila na utakmici u Parizu user posted image i naši savršano igraju u punom sastavu, al kada im sastav poremetiš i što igra odmiče opada i naša konetracija.user posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

22.10.2011, 12:51

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,Zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći :))))user posted image user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

24.10.2011, 11:35

clock-img

Funky

pencil-img

537

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...a tada će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,Zmaj od Bosne koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca i svi cemo glasno i ponosno da pjevamo cijele noći :))))user posted image user posted image user posted image

ElmaB uvijek si mudro zborila...Naklon mudracu RR foruma! O svijetla, o presvijetla... user posted image

Funky Fun Club

clock-img

08.11.2011, 19:43

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Romali, new mama, noa, imate pozdrav od SPAHE! Da,dauser posted image

Bila sam na Grbavici danas,  igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen. i fino vas je sve pozdravio. zaboravila sam ga slikati samo za vas a morala sam kući prije kraja tekme da malu stavim na spavanje.

al' eto...ako ništa pomenula sam vas

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

08.11.2011, 20:16

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Bila sam na Grbavici danas,  igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen. i fino vas je sve pozdravio. zaboravila sam ga slikati samo za vas a morala sam kući prije kraja tekme da malu stavim na spavanje.

Ma sta kazes,pa sto me ne zovnu da idemo skupauser posted image ,ja ga ne bih zaboravila slikatiuser posted image user posted image
A sad kad se Spaha nakaci na rr,ja se odjavljujemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2011, 20:37

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Hahahaha, kad se Spaha nakači na RR, ja se vraćam punom parom
Ladyblue, hvala ti do neba! Živa sam se ismijela zamišljaju
i taj razgovor.
Ljube njega njegove hanumice. Samo neka on i drugovi zabiju par golova Portugalu, onda možda pristanemo i da se upoznamo
Ovo je post od Romali,da se zahvali Ladyblue na pozdravima,a nikad ne znas ko ce ovo procitatiuser posted image

clock-img

08.11.2011, 20:44

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2011, 20:47

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Nista se nemoj smijati,nego si me trebala zvati,a ja sa punom opremom,kamera,fotroaparat na utakmicuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2011, 20:49

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Bila sam na Grbavici danas, igrala reprezentacija sa Željom i ispričam ja njemu o vama...ali pazi scenu, pričam ja njemu o rr-u a on i još par igrača zbunjueni totalno i ispričam mu kako je voljen.

heheh mogu misliti što se čovjek ismijao

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

08.11.2011, 20:54

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: new mama

Nista se nemoj smijati,nego si me trebala zvati,a ja sa punom opremom,kamera,fotroaparat na utakmicuuser posted image user posted image user posted image

ma mogla samm te zvati ali tamo gdje ja uđem, ne mogu tebe uvesti. mogla si samo sa tribine slikati. jbg, sorry što se nisam sjetila. valjda će biti prilike. kada budu imali trening na Grbavici, povest ću te. mislim da sada neće trenirati na Grbavici ali provjerim ujutro.

clock-img

08.11.2011, 21:04

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: new mama

ma mogla samm te zvati ali tamo gdje ja uđem, ne mogu tebe uvesti. mogla si samo sa tribine slikati. jbg, sorry što se nisam sjetila. valjda će biti prilike. kada budu imali trening na Grbavici, povest ću te. mislim da sada neće trenirati na Grbavici ali provjerim ujutro.

Ma hajde bice prilike,samo steta sto ga nisi uslikalauser posted image user posted image user posted image
Nego kad otvorim ovu temu svaki drugi post mojuser posted image user posted image user posted image ,reci ce neko ja ove ludaceuser posted image user posted image ,bjezim s ove teme makar do petkauser posted image user posted image

clock-img

08.11.2011, 21:35

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

nego žene...ovaj vikend se igra baraž za odlazak na Euro 2012 i sastaju se, između ostalog, Hrvatska i Turska. ja jako volim hrvatsku reprezentaciju i blablaba...dobrosusjedski odnosi i sve je to u redu...ali kako navijati za Hrvatsku kada na golu turske stoji ON:

user posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 8.11.2011 21:36:37 >

clock-img

08.11.2011, 21:52

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

ladyblue pa drugarice kako si mene zaboravila?  user posted image
A Miske bona bona? Molim te da ispravis gresku i preneses i njemu da je voljen. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cirkusa... user posted image

clock-img

08.11.2011, 21:54

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

nego da se mi fino spremimo u petak i izađemo u Bosnu. oni će tamo poslije utakmice, 100%, pa da vi njima same kažete šta imateuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2011, 11:00

clock-img

Anoniman

vala ne pozdravi li nas poslije utakmice nista od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2011, 10:29

clock-img

mala86

pencil-img

2755

Ronaldo stigo u Zenicu user posted image  user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 10.11.2011 10:39:43 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

10.11.2011, 15:40

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Zaludjenice fudbalom user posted image Ima li jos karata, gdje bi se mogle danas ili sutra naci ako ih uopste ima. Moj brat trebao doci iz Srbije sa drustvom, ali ga neko izradio sa kartama. Mogu li im naci karte, sta mislite i po kojim cijenamauser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

10.11.2011, 23:40

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Staro proročanstvo kaže:
Jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu,dvije hiljade i jedanaeste godine,jedanaest zmajeva će srušiti jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tama.U jedanaest sati noću će iz pepela da ustane najvatreniji i najjači zmaj,ZMAJ OD BOSNE koji ce vođen pjesmom navijača zapaliti nebo iznad zemlje u obliku srca..

user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.11.2011 23:42:50 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.11.2011, 23:48

clock-img

bananica

pencil-img

4330