cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zaludjenost fudbalom

clock-img

09.09.2009, 21:09

clock-img

milenium

pencil-img

6133

...a što reći...moj čak i bilijar gleda.user posted image

clock-img

09.09.2009, 21:10

clock-img

Anoniman

user posted image

eh, hajmo dalje

< Poruku je uredio dadada -- 9.9.2009 21:11:22 >

clock-img

09.09.2009, 21:11

clock-img

milenium

pencil-img

6133

one kuglice mi čupaju živce,pa još moram gledat dok se on namist,pa de s koje će strane,pa koju boju,broj pa se kotrlja po sata ,nikako ućuser posted image

clock-img

09.09.2009, 21:12

clock-img

Anoniman

.....da izvinesuser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: milenium

...a što reći...moj čak i bilijar gleda.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i moj zna gledat...e tada poludimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

MinaMM

pencil-img

302

user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

clock-img

clock-img

irenaSA

pencil-img

553

Ama ljubav prema nogometu ne mora biti čistop " muška stvar "!
Ma navijamo i mi cure  - no pitanje je kada ljubav prerasta u zaluđenost i fanatizam.
Evo npr. već nekoliko dana s ponosom posmatram ćilimak koji sam kupila, vukla i postavljala u dnevnu a on: Eto...jest ću ovdje...znaš utakmica je!
OK, jedi gdje hoćeš user posted image  sve dok se satarš nije našao na mom divnom ćilimku u trenutku kada je bi GOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image
OK, po drugi put. Večeras gledaš tekmu sutra ideš po Vanish da ribaš!user posted image

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

clock-img

09.09.2009, 21:15

clock-img

irenaSA

pencil-img

553

A tek kada na TV nema ništa drugo oko 3 ujutro moj nađe pikado i karling user posted image

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

clock-img

09.09.2009, 21:18

clock-img

milenium

pencil-img

6133

pikado???još da mu i to napomenemuser posted image mene je čak navukao da gledam one kečereuser posted image user posted image user posted image  a sad upravo gleda hrvatska-engleska.

clock-img

09.09.2009, 21:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: milenium

pikado???još da mu i to napomenemuser posted image mene je čak navukao da gledam one kečereuser posted image user posted image user posted image  a sad upravo gleda hrvatska-engleska.

moj i tvoj mogu podrukuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 21:21

clock-img

marinela

pencil-img

812

I moj gleda hrvatska-engleska i hebe sve po spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 21:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: irenaSA

Evo npr. već nekoliko dana s ponosom posmatram ćilimak koji sam kupila, vukla i postavljala u dnevnu a on: Eto...jest ću ovdje...znaš utakmica je!
OK, jedi gdje hoćeš user posted image  sve dok se satarš nije našao na mom divnom ćilimku u trenutku kada je bi GOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image
OK, po drugi put. Večeras gledaš tekmu sutra ideš po Vanish da ribaš!user posted image

user posted image user posted image user posted image jadan on sutra, još ako se fleka od pradajza ne mogne skinuti-uf pamtiće dugo taj gouser posted image

clock-img

09.09.2009, 21:24

clock-img

marinela

pencil-img

812

Da napomenem...moj sve prati a jojs i tenira dvaput tjedno i jednom tjedno,uglavnom vikendom kad najvise mozemo biti skupa,ima utakmicu...pa vi sad viditeuser posted image user posted image

clock-img

09.09.2009, 21:25

clock-img

mamanaa

pencil-img

40

IZVORNA PORUKA: marinela

Da napomenem...moj sve prati a jojs i tenira dvaput tjedno i jednom tjedno,uglavnom vikendom kad najvise mozemo biti skupa,ima utakmicu...pa vi sad viditeuser posted image user posted image

a ja mislila moj zaludjen.....
zelim ti puno strpljenja....

kako je fino biti mama........

clock-img

09.09.2009, 21:26

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja misla stvarno se bijuuser posted image user posted image user posted image a sad se i ja valjam od smjeha,od svih glupavih sportova ovaj mi je najdražiuser posted image
dadadauser posted image

clock-img

09.09.2009, 21:27

clock-img

marinela

pencil-img

812

mamanaa kako mi je hebeno,jos sam i trudna pa mi hormoni divljajuuser posted image

clock-img

09.09.2009, 21:29

clock-img

milenium

pencil-img

6133

moj čak uveo još jedan satelit,onaj DIGI .završi jedna počme druga,završi druga počme treća,završi treća...sve utakmice sa zida od kladionice se mogu pratit uživo.Aliiiiii zato je mogu rrrrrrrr
                                                rrrrrrrr
                                                rrrrrrringe
                                                 rajiiiiiiiiiiiiiituser posted image

clock-img

09.09.2009, 21:31

clock-img

mamanaa

pencil-img

40

IZVORNA PORUKA: marinela

mamanaa kako mi je hebeno,jos sam i trudna pa mi hormoni divljajuuser posted image

ja sam odnedavno, prije nego sto je pocela ova frka oko fudbala od svekrve donijela neki mali tv i prikljucila ga sebi u spavacu, pa sada kada su ovakve noci sa po tsi utakmice u dva u razmaku od dva sata, svako sebi....

kako je fino biti mama........

clock-img

09.09.2009, 22:10

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Volim te BiH user posted image user posted image user posted image

Dobro je momci, super ste bili. Svaka čast Nemanji Supićuuser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

09.09.2009, 22:19

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja ne kužim zaludjenost bilo koje vrsteuser posted image  izuzev ako ću tim navijanjem, gubljenjem glasnih žica hajrovati lično
Ok je biti simpatizer al skakati po utakmicama, vikati, vriskati ja to ne kontam
Isto važi i za koncerte, ljudi se polomiše da uzmu autogram od neke "zvijezde" il da se s njom slikajuuser posted image  koja budalaština
ajde razumijem i ove mlađe, djeca se zabavljaju al kad vidim ove starije, pa se još i tuku po tribinama a igrači odoše kućama s punim džepovima il u neki restorana da proslave a jadni navijači se mlate, hapse ih i sl
Koja glupost, da nije smiješno bilo bi žalosno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

09.09.2009, 22:46

clock-img

žana o8

pencil-img

707

Košarka, fudbal ( sve moguće lige) , bilijar, boks, rukomet, atletika, tenis.... Nek mi je Bog na pomoći. Hvala bogu na drugom Tvi drugoj sobi, i jeftinom tepihu , pa me baš briga gdje jede i ako ga i pofleka. Igra košarku 2 puta sedmično, fudbal ( rekreativno ) 2 puta sedmično. Al ostariće on...

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

clock-img

09.09.2009, 22:54

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

kod mene se u kući gleda šta ja želim user posted image user posted image user posted image , nekad i sama volim pogledati neku utakmicu bilo da je riječ o fudbalu, košarci i sl al da mi opali po cijeli dan po sportu to ne može
Kad mi se neke prijateljice žale da od svojih muževa ne mogu gledati ništa drugo do sporta ja se tome ibretim, dosta nam je što kuhamo, peremo i deveramo oko djece po cijeli dan još treba da mi kad uspavam malenu upali sport, ma bi ga po sred glave
Ako mu se gleda utakmicu a ja nisam za široki mu puti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

09.09.2009, 23:08

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Koliko sam zaluđena govori činjenica da sam večerašnju utakmicu prespavala, legla da uspavam Lajlu i evo sad se probudih. Pitam HArisa ko je pobjedio , kad veli nerješeno.

Nekada sam voljela ići na utakmic, sada shvatam da je to bilo zato što su svi išli, pa eto i ja digla nogu ko ona žaba iz priče što je htjela da je potkuju kao konja. Vala me sport nikako ne zanima, ali nikako.

clock-img

09.09.2009, 23:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: mama alma

Nekada sam voljela ići na utakmic, sada shvatam da je to bilo zato što su svi išli, pa eto i ja digla nogu ko ona žaba iz priče što je htjela da je potkuju kao konja. Vala me sport nikako ne zanima, ali nikako.

jao dobra si, pa da većina ide i prati tekme zbog fola

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

09.09.2009, 23:54

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

samo da vam javnem sta sad gledamo tenis Dzokovic Verdasko
sta me briga odmah mi slobodan konp.user posted image user posted image user posted image
Ma sad na stranu salu i ja volim sport,tolike godine sam bila aktivni sportista ali nekad ga bas pretjera.Mislim nije njemu mrsko da sta izostavi radi mog ceifa ali kad mi kaze da zna leci u 5 radi hokeja ili u 3 radi NBA utakmica e tada mi se kosa na glavi digne,ali ima i to prednosti moj i Lanin bracni krevet samo se rasirimo i uzivamo.user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img