cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zaludjenost fudbalom

clock-img

18.11.2009, 18:44

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Upalite RSG! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 18:46

clock-img

Anoniman

clock-img

18.11.2009, 18:48

clock-img

Anoniman

clock-img

18.11.2009, 18:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Upalite RSG! user posted image user posted image user posted image

legenda nad legendama... svih vremena... Marjan je jedan od ZMAJEVA

clock-img

18.11.2009, 18:49

clock-img

Anoniman

clock-img

18.11.2009, 18:51

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja ne smijem gledati user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.11.2009, 18:53

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

A ja cijeli dan zezam mm kako nisam bas optimista. user posted image
A sad kad sam cula ukljucenje na stadion, majko mila, pa tamo ludilo vec. Sad mi krivo sto nisam otisla s njim da gledam na telexu. user posted image user posted image user posted image
Ali nema veze, Zara, jedna drugarica i ja cemo da navijamo uz RR. user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 18:53

clock-img

Anoniman

zasto Visnja? pa Zmajevi su vec pobjednici... bez obzira na rezultat...

clock-img

18.11.2009, 18:56

clock-img

Anoniman

samo da znate ako ne znate, prenos utakmice je na BHT1 i na HTV2...

clock-img

18.11.2009, 18:58

clock-img

dafri

pencil-img

1097

Nunichi što nisi otišla,ja sam vazda išla dok nije bilo mišice, a mm je otišao išla bih i ja ali mi je daleko,iz Krajine

clock-img

18.11.2009, 18:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Hahahahahahahaa, pa je li mu mala ova zastavica dadada, ma ljubim ja njega i Zaru i Danijala i sve redom, mi nemamo bas nekih navijackih rekvizita dobili samo balone i mama napravila neke od papira i okacili smo poster reprezentacijeuser posted image user posted image user posted image

Ale aleeeeeee ale aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahaaauser posted image

clock-img

18.11.2009, 19:07

clock-img

larina

pencil-img

490

IZVORNA PORUKA: Bambi09

samo da znate ako ne znate, prenos utakmice je na BHT1 i na HTV2...

nemam ni jedanuser posted image user posted image user posted image user posted image javljajte rezultat obavezno

clock-img

18.11.2009, 19:11

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Evo i nas drma euforija da sam morala prekršiti svoje pravilo i upaliti internet od kuće i javiti se na forum.  U Zenici je LUDILO,  ne možete zamisliti kakva je situacija na ulicama grada, cijela Zenica je na nogama i pjeva navijačke pjeme.

Bosanaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

18.11.2009, 19:11

clock-img

Anoniman

vazi larina, prenosit cemo i mi...

clock-img

18.11.2009, 19:12

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: dafri

Nunichi što nisi otišla,ja sam vazda išla dok nije bilo mišice, a mm je otišao išla bih i ja ali mi je daleko,iz Krajine

Ma moj je u Tz, nije u Zenicu otisao. Ali je vani, u gradu gleda ono organizovano. A meni evo drugarica dosla pa sad kukamo jedna drugoj sto nismo otisle. user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 19:15

clock-img

larina

pencil-img

490

hvala vam,imam hayat oni izgleda ne prenose,a u njemackoj sam,samo vi meni javite rezultat bas mi je zao sto nemogu gledatiuser posted image user posted image user posted image ali evo od srca navijam za bosnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer imamo pravooooo dobar tim

clock-img

18.11.2009, 19:15

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Zavidim Zeničankama! Hoću i ja tamouser posted image
Joooooooooooj, samo da se jednom svi skupa obradujemo, molim te Bože user posted image
Danas je nena vozila Omara u kolicima sa zastavicom, ali nije slikala.user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

18.11.2009, 19:16

clock-img

dafri

pencil-img

1097

Dobro je i tako,ja sama kad mi maslačak zaspe u 7 , a mm tamouser posted image user posted image user posted image
Ali prije nego je otišao potpisao je  đavolji ugovoruser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 19:18

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ja isto ne gledam, ne mogu, nemam snage. Ali čujem komšije kako urlaju pa sve znam.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

18.11.2009, 19:18

clock-img

Anoniman

u Gorazdu se vec lagano cuje ludovanje, ako je ovako kod nas mogu zamisliti kako je tek u Zenici...

clock-img

18.11.2009, 19:20

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ja sam se upravo vratila iz grada....ma, ne mogu vam opisati koja je ludnica dolje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HAJMO BOSNO, BOSNO, BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO!!!!!

JOOOOOOOJ, KOLIKO SILNO ŽELIM DA VEČERAS SLAVIMO POSLIJE TEKME!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

18.11.2009, 19:21

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Romali

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ja isto ne gledam, ne mogu, nemam snage. Ali čujem komšije kako urlaju pa sve znam.

ma mene ove situacije bas potresu...a nedo Bog da krene po zlu ma srce bi mi puklo...
uh...
nego zene ajmo sve se pomoliti kako koja zna i umije pa sta nam Bog da ...
i pred ekranuser posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.11.2009, 19:24

clock-img

Anoniman

potpisujem Visnja u potpunosti... ako iko ima ikakvih privilegija to smo mi zene, barem tako kazu, da smo pred Bogom jedne od privilegovanih... pa valjda ce nase molitve biti uslisene...
Pomolimo se i lagano pred male ekrane..

clock-img

18.11.2009, 19:24

clock-img

larina

pencil-img

490

evo odoh paliti hayat da vidim ima li sta o utakmici-sad bi i ja zavristalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image blago zenicankamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 19:27

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Haaajmo Bosno Bosno Bosmo hajmo Hercegovino
Hajmo Bosno Bosno Bosmo hajmo Hercegovino
Nikad sama nisi ti uvijek s tobom tu smo mi
TVOJE KĆERI I SINOVI

Bosnooooooooo

24.12.2007.