IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
To i ja kazem. Kad vidim prvacice tacno mi knedla u grlu stoji jer mi je zao nihovog djetinjstva. Nama je bilo lakse. Bili smo godinu, godinu i po stariji a oni jos zeljni igre i mazenja.
slažem se.a to za plan i program...uvijek sam se pitala zar učiteljice moraju slijepo slijediti taj plan.mislim ,nek plan stoji ali koda netko mora znat šta ona zadaje djeci,kako radi itd.ja se sijećam da je moja učiteljica uvijek u dnevnik zapisivala da radimo ono što piše u planu a mi smo u stvarnosti radili nešto drugo,sve polako,neopterećeno,ako je tamo pisalo 2 pjesmice ona bi nam dala jednu itd koda netko mora znat hajde majke ti.
svaka ti ččast znaš šta je učiteljica pisala u dnevnik
no ne bitno...
one moraju po porgramu...jer imaju radne listove koje djeca ostavljaju u školi, tzv. portfolio...imaju i porvere od strane pedagoškoga zavoda itd...i moraju imati i pripreme za časove i svašta nešta...nije ni njima lako al eto mogu biti manje i više senzitivni u svom poslu...
smao je sistem rada učiteljice bitan i razlikuje se...
recimo moja je već učila pjesmicu...al je najprije crtala leptire, bojila leptire i na času učila pjemsicu s aučiteljicom...onda su je dobili za zadaću...moja je cura već sa časa došla naučena a imal je urađene i obe stren lista iz radne sveske ...
jedva je čekal sutra kao i ostatak odjeljenja da svojoj učiteljici odrecituje pjemsicu je rim je rpirpemila srca tri veličine za 1,2 i 3 mjesto....
kao stimulaciju...
ko nije naučio sutradan je super znao