IZVORNA PORUKA: koka i po
To ti je dobra ideja ali čisto sumnjam da bi upalila.Nastavnik je dosta mlad čovjek i ovo mu je prvi put da radi i čini mi se da tjera inat.A na kraju on mu je dao negativan poticaj što su svi zaključili na sjednici vijeća.Njegov ponos je povrijedjen a nije dobio pozitivnu povratnu informaciju.Pa ko veli sad ću se svetiti koliko me volja .E neće Bogami.
Draga,ocigledno da se radi o covjeku koji nije dovoljno zreo da na jedan mudar nacin rijesi ovaj problem.S obzirom na jednu takvu situaciju,ja bih poslala muza sa djecakom da nastavnika nadju u zbornici i da se djecak izvine za ono sto je nepromisljeno uradio,da mu ne zamjeraju jer je jos uvijek dijete koje nije mislilo o vecim posljedicama,ipak,radi se o jedanaestogodisnjaku.
Takodjer,da tvoj muz zamoli nastavnika pred njegovim kolegama da poradi na ljepsem odnosu,jer dijete je doslo da uci,pored znanja,lijepo ponasanje,ali ne na jedan osvetnicki i arogantan nacin,vec da ga poduce da se greska svakome desi i da se moze iznaci najbolje rjesenje za popravljanje posljedica greske.Mislim da nije nimalo pametno tjerati inat ni s vase ni s nastavnikove strane.Svaki problem se da rijesiti jednim tolerantnim razgovorom.Nastavniku treba izvinjenje i onda ce sve teci boljim tokom akobogda.
< Poruku je uredio jasmin -- 7.5.2010 14:55:21 >