IZVORNA PORUKA: Narona
Krajem jula... Nakon toga sam pred drugi ciklus pila dabroston 5 dana x2 (jer inace neredovno dobijam, pa je to standardna procedura), ali iako sam imala sve simptome da cu dobiti (uzasno raspoloženje, bolovi u stomaku, bolne grudi itd.) nista se nije desilo. Naknadnu pricu znate (2 testa, posjet dr., sad ispila turu dabrostona od 10 dana x2, imala neku sluzavu sukrvicu, koje danas vise nema). I jos uvijek ne znam na cemu sam!
Ne znam vise, kod mene sve mora biti komplikovano! Ako je neko prozivio nesto slicno, voljela bih cuti iskustva...Da barem okvirno znam sta me ocekuje.
prvo da te pozdravim i pozelim sve najbolje...kod mene je bilo jako slicna situacija
prvo umjesto menstruacije imala sam 5 dana smedji iscjedak...a drugi dan uradila dva testa, oba sa blagom, jedva vidljivom rozom linijm,ali ipak je bila tu...
treci dan,otisla ginekologu i takodje nije nista vidio , poslao me da uradim betu, prema beti sam isto bila trudna sto me jako radovalo, ali ipak sam se brinula zbog iscjetka...
doktor mi je rekao da dodjem za dvije sedmice pa cemo vidjeti je li se plod dobro smjestio posto je bilo rano da se ista vidi...eh, ali bas kad sam opet trebala na pregled, pojavi se taj smedji iscjedak ponovo...samo sam zeljela da ne predje u crvenu boju i da mi je
dobro... a imali smo isto odnose i odmah sutradan se pojavio taj iscjedak...otisla sam doktoru i rekla tako, odmah je pitao jesmo li imali odnose i pregledao me...beba je bila dobro, dao mi je utrogestan i rekao da mirujem.. i zabranio odnose do sljedeceg pregleda....
strpili smo se i nismo imali odnose mjesec i pol dan i sad je hvala Bogu sve dobro, u 17. smo sedmici bez problema
nadam se da ce te malo smiriti moje iskustvo sto se toga tice, misli pozitivno iako znam da je tesko cekati, ali najbolje je da se ne nerviras... veliki pozdrav, sve najljepsee