cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: moj tuzni dan

clock-img

16.12.2010, 11:59

clock-img

megi

pencil-img

935

budi jaka user posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

16.12.2010, 12:09

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image user posted image user posted image

Molim dragog Boga da ti olaksa, podari sabura i snage da prebrodis, da te insallah sto prije obraduje 

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

28.02.2011, 18:43

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: ACA

Kako da Vam opišem najveću ovozemaljsku bol i kako da vam kažem koliko sam danas tužna?????? Kako, kad sam sigurna da ni na jednom kraju svijeta ne postoje riječi kojima vam to mogu kazati.....
Boli tako jako da vas guši, guši, guši i ostavlja tek toliko zraka da se održavate na površini...
istovremeno vas peku rijeke suza koje nikako da isplačete, a u ustima gorak ukus vas stalno podsjeća...
tuga je moja danas velika, veća i od najveće tuge na svijetu... ne da mi ni da pozdravim sunce, da mu se radujem  u ovom hladnom decembarskom danu...
ne dozvoljava mi da mislim i osjetim ništa osim velike praznine  koju ste ostavili svojim odlaskom, a tako sam se radovala....danas sam vas trebala ugledati i poljubiti, grliti, smijati se, letjeti na krilima sreće....
ali nije tako, danas je moj najtužniji dan...dan kad sam se majkom trebala zvati...volim vas blizanci moji..
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3] 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Znam!

znam i ja....ovog hladnog februara.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img