cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Štedite li i kako?

clock-img

03.03.2012, 22:07

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Inace ja imam kasicu i tako odvajam neki sitnis,a zna se nakupit pofino...

Kasicu sam ukinula u stanu odnosno njeno punjenje, jer su one prve na udaru lopova. Vrelo često se prilikom prijave krađa od prilike u prosjeku od 90 % u prijavi spominju puuuuune dječiej kasice. Žalosno ali tako je.

A štednja .. .imam minus tekućem računu u banci, imamo dvije kartice koje su nam neupotrijebljene i to mi je štednja...jer imamo masu kredita.
Kad iste otplatimo mooooožda ćemo štediti keš.

Ne,ne nije to djecija kasica,djete stedi u banci.ovo je ono cisto da se nadje.
Ja hB. imam komsiluk da i kad bi htio neko obit,ne moze user posted image kad idemo na more,krecemo ujutro oko 3-4 ,samo da vidis kako se njisu zavjese .a obicno kad idemo negdje na duze vrijeme ,ono sto bi lopovi mogli "ponijeti" ostavljamo na sigurno.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

03.03.2012, 22:08

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Moje lično iskustvo je da kad god napravim neki štek nešto mi iskrsne te ga moram potrošiti ili bar načeti i to je onda gotovo. A Boga mi danas od naših plata i na ovakvim cijenama nešto uštediti...hm...to je baš teško.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

03.03.2012, 22:09

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: draguljče

Moje lično iskustvo je da kad god napravim neki štek nešto mi iskrsne te ga moram potrošiti ili bar načeti i to je onda gotovo. A Boga mi danas od naših plata i na ovakvim cijenama nešto uštediti...hm...to je baš teško.

potpisuser posted image

clock-img

03.03.2012, 22:28

clock-img

snijeg

pencil-img

754

Ne zovem to štednjom nego štek za nedaj Bože i takav moram imati, inace ne bih rahat spavala, priroda i genetika - mama mi je takva i kod nje uvijek ima za "zlu ne trebalo" kako ona kaže user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

Zadnji članci

article-img