cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Provale naše djece :)

clock-img

30.01.2015, 14:44

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: salmy

Gleda neki film transformeri..pitam ga A jel strasan taj film?
kaze on mrtvo hladno:jest za tebe nije za meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

26.05.2015, 13:10

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Z.(23mj) doji, gleda u mene , pusti (.) i kaze "mama, ova tisa ne ladi" (sisa ne radi) user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

26.05.2015, 13:56

clock-img

Vanne

pencil-img

389

IZVORNA PORUKA: Hannan

Z.(23mj) doji, gleda u mene , pusti (.) i kaze "mama, ova tisa ne ladi" (sisa ne radi) user posted image

user posted image user posted image user posted image kako simpaticno
user posted image user posted image za dojenacki staz

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

clock-img

26.05.2015, 22:25

clock-img

ijaa

pencil-img

226

joj sto se nasmija...pre simpaticna tema...odlucih podijeliti svoje iskustvo...zivjela sam kod rodjaka koji je imao dijete provodili smo bas puno vremena skupo

jednom mi setamo otac mu pricao o Allahu, on mene zvao Machi okrenu se prema meni kaze: Machi kako kraj Allaha lete avioni?
Kaze koji broj ide poslije trilion?
Mrzio je bebe i pokretao bebolucije, konferencije u borbu peotiv beba sve su to pisulje...a kad se razbole sve mu je bilo u znaku macke i cuke zato sam ja bila Machi....kaze daj mi mama mackadol, ili cukadol scejedno mi je....moze mackovit i milion stvari tako dijete pravo inteligentno

clock-img

26.05.2015, 22:28

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

mackadol, ili cukadol scejedno mi je...

user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

27.05.2015, 07:54

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: Hannan

user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

27.05.2015, 07:55

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: ijaa

joj sto se nasmija...pre simpaticna tema...odlucih podijeliti svoje iskustvo...zivjela sam kod rodjaka koji je imao dijete provodili smo bas puno vremena skupo

jednom mi setamo otac mu pricao o Allahu, on mene zvao Machi okrenu se prema meni kaze: Machi kako kraj Allaha lete avioni?
Kaze koji broj ide poslije trilion?
Mrzio je bebe i pokretao bebolucije, konferencije u borbu peotiv beba sve su to pisulje...a kad se razbole sve mu je bilo u znaku macke i cuke zato sam ja bila Machi....kaze daj mi mama mackadol, ili cukadol scejedno mi je....moze mackovit i milion stvari tako dijete pravo inteligentno

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

25.09.2015, 21:09

clock-img

Vanne

pencil-img

389

Vozimo se juce ja,mm i 15-mjesecna S.a vani kisa pljusti....u zadnje vrijeme ponavlja sve sto mi kazemo pa je ucimo sta je to kisa i kako kisa pada....nakon nekog vremena pitam je : sta ovo pada Saro vani?? a ona sva sretna : Vodaaaaa user posted image user posted image user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

clock-img

25.09.2015, 21:12

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: Vanne

Vozimo se juce ja,mm i 15-mjesecna S.a vani kisa pljusti....u zadnje vrijeme ponavlja sve sto mi kazemo pa je ucimo sta je to kisa i kako kisa pada....nakon nekog vremena pitam je : sta ovo pada Saro vani?? a ona sva sretna : Vodaaaaa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image diplomatski....

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

25.09.2015, 22:07

clock-img

ijaa

pencil-img

226

IZVORNA PORUKA: Vanne

Ma med mali....daj nam izvjestaj na staraj temi pitamo za tebe

clock-img

26.09.2015, 18:39

clock-img

minie

pencil-img

165

Dijelimo mi kurbane, to je bilo prosli Kurban Bajram, R je imao manje od 3 god. Dao je on jednom komsiji kurban i covjek mu daje 5 KM, i kazem ja da mu nije trebao toliko dati i da ce dolaziti jos djece. Kaze komsija, nije puno, samo neka on uzme. Otisli mi kod drugog komsije i on dao R marku, a on ce ko iz topa: "Nemoj ciko toliko, puno je". Covjek je to pominjao cijelu godinu.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

26.09.2015, 18:54

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: minie

Dijelimo mi kurbane, to je bilo prosli Kurban Bajram, R je imao manje od 3 god. Dao je on jednom komsiji kurban i covjek mu daje 5 KM, i kazem ja da mu nije trebao toliko dati i da ce dolaziti jos djece. Kaze komsija, nije puno, samo neka on uzme. Otisli mi kod drugog komsije i on dao R marku, a on ce ko iz topa: "Nemoj ciko toliko, puno je". Covjek je to pominjao cijelu godinu.

user posted image

clock-img

29.09.2015, 12:55

clock-img

anitaa

pencil-img

486

Cula moja S. u vrticu da neko govori : Ne ubijajte mrava, on je zivo bice. Poslije ona nama to ponavljala, ja se polomi objasnjavajuci sta jesve zivo bice pored mrava, ona mi nesto nepovjerljiva...i nedavno dobila seku i ja nesto komentarisem : I ona je zivo bice..kad S. crce od smijeha i pita Pa zar je seka mrav?

Zadnji članci

article-img