Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
trči N, dere se oduševljeno: M!!!! dođi da vidiš, DINOSAURUS!!!!!!!
ovo je moj rekao za ona janjad kod Maksumića..jojjj tata koliko dinosaurusa se peče oni tamo umrli od šege...prošlo ljeto je to bilo a i ovo ljeto je isto ostalo dinosaurus i nikako mu nije jasno zasto mi to zovemo janje kad ne liči na ono janje iz priča jel
U nasoj familiji je zmaj. Mislim da sam i pisala nekad na temi.
08.11.2013, 11:43
EEDITH
1217
-mama ti si moje sunce -mama ti si moja duša -ti si moje srce -mama ti si moj babi
moja E meni tepa
08.11.2013, 14:09
Dzenana_G
1024
Nedavno kod nas bili od mm rodjaci I djecak ima 4 godine ali nemoze nikko da zapamti ime moje zaove. Kaze zaova njemu:"Irfane ako kazes kako se zovem dat cu marku". Irfan se nekako sjeti I ona mu da marku. Kad ce moja Nejla:"Tetka hoces I meni dati marku ako pogodim tvoje ime?" I pogodi ona dade jos tetka marku, kad N nosi kasicu svoju I kaze:"Irfane daj da ti ja cuvam pare da ne izgubis" Oplakali smo...
13.11.2013, 01:31
magbi
294
Narode djete me izludi napamet zna reklamu AFRICKA SLJIVA NE PADA POKAZI SVOJU MUSKOST aaaa tuzit cu PINK
13.11.2013, 08:27
damma
1281
otisli mi kod prijatelja, roditelji od snahe, i to prvi put.. i ono na stolu tanjiri escajg sve spremno za veceru al prije toga kafu pijemo.. i moj mali gledajuci tanjire svo vrijeme na stolu kaze al naglas a kad cemo mi jest
zemljo otvori se
13.11.2013, 08:55
mum82
279
ih to je mom usput... neki dan napolju,i izasla i komsinica koja je trudna i nosi njima mandarine,,,i pojeli,kaze b ja bi jos mandarine,,,i sad zena govori nemam stvarno vise,imam samo jos jednu kiselu jabuku...kaze b-joj mama sto ja volim kisele jabuke
a veze nema ni da postoje kisele i slatke
13.11.2013, 08:57
bebaa
-11235
ma daj šta daš...pametna djeca....neće nikad ostat gladna,ma tako i treba,njima niko neće zahatarit.......
13.11.2013, 09:02
bebacha
1170
Meni neki dan dosla gazdarica povodom Bajrama i nosi žena kesu,kaze Alen "ooo mama poklon,poklon"
13.11.2013, 13:46
SREĆNA
-75
IZVORNA PORUKA: bebacha
Meni neki dan dosla gazdarica povodom Bajrama i nosi žena kesu,kaze Alen "ooo mama poklon,poklon"
13.11.2013, 18:54
animagical
5604
A gleda mm ogrebotinu na vratu....i zabrinuto ce: babi, boli te grlo....treba ti sirup...enterofuril suze su nas zalile...
< Poruku je uredio animagical -- 13.11.2013 18:56:10 >
13.11.2013, 22:41
Just smile
86
E što se ismijah na ovoj temi večeras! :)))))
03.12.2013, 10:50
salmy
5830
Kazem mu idi molim te umi se Kaze umio sam se..evo vidis opro sam oci
03.12.2013, 15:56
mamine oci
4300
S obzirom da i reklame sy u zadnje vrijeme fuj,apropo tome moj F.cuo jednu od njig i sad scena.Stojimo ispret kase u prodavnicu na pultu do kase orbit sa ukusom voca F.video. voce i komentar africka sljiva nepada ja samo crvenim :)
03.12.2013, 16:33
Medi_87
1472
21.12.2013, 19:37
Hannica
2920
Hana gleda film o strumpfovima,i sad scena Strupfeta sanja nesto ruzno i budi se.... Kaze ona."Mama strupfeta sanjala nesto ruzno,to je zato sto ne zna rabbi jessir." "Ja cu nju naucit,neka sanja nesto lijepo. Mene."
21.12.2013, 19:42
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Hannica
Hana gleda film o strumpfovima,i sad scena Strupfeta sanja nesto ruzno i budi se.... Kaze ona."Mama strupfeta sanjala nesto ruzno,to je zato sto ne zna rabbi jessir." "Ja cu nju naucit,neka sanja nesto lijepo. Mene."
kraljica
21.12.2013, 19:46
reallove
5807
Moj Ameen sinoc dosadjuje,nece da spava,ne zna sta bi vise..Naljutio me i kazem mu,Ameen,dosta,ides mi na zivce! Kaze on meni,ma dragi moji zivci ..Eh ismijala sam se i naravno,on je po svom,dosadjivao dok nije zaspao...
21.12.2013, 19:51
lady_bubamara
257
IZVORNA PORUKA: reallove
Moj Ameen sinoc dosadjuje,nece da spava,ne zna sta bi vise..Naljutio me i kazem mu,Ameen,dosta,ides mi na zivce! Kaze on meni,ma dragi moji zivci ..Eh ismijala sam se i naravno,on je po svom,dosadjivao dok nije zaspao...
e car je , baš se ismija
23.12.2013, 23:17
teacher75
5394
jutros dolazio u lanin vrtic deda mraz i pitam je ja poslije kako je bilo i kaze kako je DM bio tu malo, donio im igracke i onda je morao ici. pitam je ja gdje je otisao, jel morao ici drugoj djeci, a ona ce na to: nije nego je otisao da jede, bio je gladan, pa kad jede onda ce ici drugoj djeci
25.12.2013, 08:48
mum82
279
igra se B onim strumpfovima iz kindera,,,i kao bore se onaj sto je kao pecinski covjek s toljagom u ruci i jedan kao rimski vojnik,,,uzivio se on,u zaru borbe kaze(kao ovaj pecinski strumpf ovom rimskom)- ako te udarim ovim batkom po glavi,gotov si....
e al fkt ona toljaga bas lici na pileci batak,cak i mami
25.12.2013, 09:42
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: mum82
igra se B onim strumpfovima iz kindera,,,i kao bore se onaj sto je kao pecinski covjek s toljagom u ruci i jedan kao rimski vojnik,,,uzivio se on,u zaru borbe kaze(kao ovaj pecinski strumpf ovom rimskom)- ako te udarim ovim batkom po glavi,gotov si....
e al fkt ona toljaga bas lici na pileci batak,cak i mami
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
25.12.2013, 09:43
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: teacher75
jutros dolazio u lanin vrtic deda mraz i pitam je ja poslije kako je bilo i kaze kako je DM bio tu malo, donio im igracke i onda je morao ici. pitam je ja gdje je otisao, jel morao ici drugoj djeci, a ona ce na to: nije nego je otisao da jede, bio je gladan, pa kad jede onda ce ici drugoj djeci
kraljica
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
25.12.2013, 09:45
Cmokvica
127
Mak: "Tajo, ja imam jednu tajnu!" MM: "Koju?" Mak: "Mama i ja cemo se vjencati!" MM: "A sta cu ja?" Mak: "Pa, cuvaj tajnu!"
25.12.2013, 09:56
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Cmokvica
Mak: "Tajo, ja imam jednu tajnu!" MM: "Koju?" Mak: "Mama i ja cemo se vjencati!" MM: "A sta cu ja?" Mak: "Pa, cuvaj tajnu!"
25.12.2013, 10:08
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Cmokvica