cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Provale nase djece :)

clock-img

29.07.2013, 14:49

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

IZVORNA PORUKA: mamine oci

nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KMuser posted image

tek sad ovo vidjehuser posted image
od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamiliceuser posted image user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

29.07.2013, 14:54

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

IZVORNA PORUKA: sabinos

nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KMuser posted image

od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamiliceuser posted image user posted image

Znaci user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

29.07.2013, 15:00

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: sabinos

user posted image user posted image user posted image user posted image pa donese l' mu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

02.08.2013, 21:46

clock-img

miracle

pencil-img

281

Pricam ja sa svojim sinom i komentarisem kako nema vise Sulejmana i Hurem da gledamo...on onako pospan u krevetu...kaze"aha,treba kupit hurmi u Dm-u"user posted image

clock-img

06.08.2013, 19:14

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Moj tata je Moj blat jesi cula mamauser posted image

clock-img

06.08.2013, 21:05

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Skinula Kaja majicu i pita me 'je li ja imam pločice na stomaku???'

user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

06.08.2013, 21:09

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: jasmin

user posted image

user posted image
A ti kao prava majka, treba da joj objasnis da plocice nisu nasljedne.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

06.08.2013, 21:10

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Galicia

user posted image

user posted image

Onda će ih ona sigurno imati user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

08.08.2013, 07:38

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Galicia

user posted image

user posted image

Onda će ih ona sigurno imati user posted image .

user posted image user posted image

Krenuo F na Bajram jutros, Umma spava, kaze on: E neka je neka spava, feninga ( bajram banku ) nece dobiti kada nece u dzamiju user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

10.08.2013, 18:22

clock-img

niki83

pencil-img

2113

user posted image user posted image medic bas me nasmija user posted image

N&N

clock-img

14.08.2013, 14:35

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?

on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid meuser posted image
pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid?
a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mamauser posted image

clock-img

14.08.2013, 14:50

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

IZVORNA PORUKA: salmy

Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?

on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid meuser posted image
pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid?
a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mamauser posted image

joj legendeuser posted image zna dijete,i ti salmy svasta pitasuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

14.08.2013, 15:04

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" user posted image Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omguser posted image

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

14.08.2013, 15:15

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

user posted image vidis kako dijete zna, vi po bureku a njemu supauser posted image
Moj veliki momak dok je bio manji cokoladu sa rizom je zvao cokolada sa kamenjemuser posted image
Bas su djeca mastovita!

clock-img

14.08.2013, 15:21

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: idana_85

Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" user posted image Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omguser posted image

Pročito vas ko otvorenu knjigu! user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

14.08.2013, 18:28

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže:
- Mama, mama on je rekao ružnu riječ
- Ma ko je rekao, pitam ja
- Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka

Naravno, mi padali od smijeha

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

14.08.2013, 20:59

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: škorpija

Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže:
- Mama, mama on je rekao ružnu riječ
- Ma ko je rekao, pitam ja
- Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka

Naravno, mi padali od smijeha

user posted image user posted image legenda je

Pocela tekma rekoh momku idi gledaj tekmu...kaze on...jbt mama jel ono zeljo dao go?
M ajok sine kakav zeljo..ma ja mama oni su supci

< Poruku je uredio salmy -- 14.8.2013 21:00:34 >

clock-img

14.08.2013, 23:01

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

T. nemiran, haos po kući pravi i ja mu kažem da mora da se smiri i da niko ne voli zločestu djecu.
A on će meni: E mene će da vole!
Pitam ga ja : A što bi te voljeli ako si zločest?
Kad će on: Pun sam kod brod. Dao mi J. (mm-ov očuh) puno para!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

20.08.2013, 15:24

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

Vodio tajo Adina na utakmicu Sloboda Troglav i adi se uznemirio ..kaze njemu tata adine gledaj bolan utakmicu vidi kako igraju dodaju se..kaze Adin gledam bolan tajo vidio sam kad je Bosna dala go Tvrdoglavom haahahha

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

20.08.2013, 15:47

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: idana_85

Pročito vas ko otvorenu knjigu! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

26.08.2013, 12:03

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

stoji D u restoranu i stavlja krem na tanjir,ali nikako da spadne sa kašike,
kaže mu mm -hajde D ne zezaj se vidiš da si napravio red,
na što on odgovara
-ma ko se ba zeza ,vidiš da se patim

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

26.08.2013, 13:13

clock-img

mala86

pencil-img

2755

Ulazimo neki dan u fisovu podzemnu garazu,a moj indijanac se zadera "WOW PECINA" user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

26.08.2013, 13:30

clock-img

animagical

pencil-img

5604

A. se igra sa dedom i rodjakom...i sad rodjak mu nesto place...a on ce njemu, V. hajde sad ti malo kod dede, a ja cu da placemuser posted image

clock-img

26.08.2013, 13:55

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

27.08.2013, 08:31

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete

pa majo što hrčeš a nečuješ dijete user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img