Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KM
tek sad ovo vidjeh od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamilice
29.07.2013, 14:54
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: mamine oci
nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KM
tek sad ovo vidjeh od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamilice
Znaci
29.07.2013, 15:00
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: mamine oci
pa donese l' mu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
02.08.2013, 21:46
miracle
281
Pricam ja sa svojim sinom i komentarisem kako nema vise Sulejmana i Hurem da gledamo...on onako pospan u krevetu...kaze"aha,treba kupit hurmi u Dm-u"
06.08.2013, 19:14
salmy
5830
Moj tata je Moj blat jesi cula mama
06.08.2013, 21:05
jasmin
4600
Skinula Kaja majicu i pita me 'je li ja imam pločice na stomaku???'
06.08.2013, 21:09
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: jasmin
A ti kao prava majka, treba da joj objasnis da plocice nisu nasljedne.
06.08.2013, 21:10
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Galicia
Onda će ih ona sigurno imati .
08.08.2013, 07:38
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Galicia
Onda će ih ona sigurno imati .
Krenuo F na Bajram jutros, Umma spava, kaze on: E neka je neka spava, feninga ( bajram banku ) nece dobiti kada nece u dzamiju
10.08.2013, 18:22
niki83
2113
medic bas me nasmija
14.08.2013, 14:35
salmy
5830
Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?
on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid me pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid? a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mama
14.08.2013, 14:50
sabinos
1236
IZVORNA PORUKA: salmy
Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?
on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid me pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid? a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mama
joj legende zna dijete,i ti salmy svasta pitas
14.08.2013, 15:04
idana_85
1752
Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omg
14.08.2013, 15:15
veki_aki
201
vidis kako dijete zna, vi po bureku a njemu supa Moj veliki momak dok je bio manji cokoladu sa rizom je zvao cokolada sa kamenjem Bas su djeca mastovita!
14.08.2013, 15:21
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: idana_85
Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omg
Pročito vas ko otvorenu knjigu!
14.08.2013, 18:28
škorpija
6649
Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže: - Mama, mama on je rekao ružnu riječ - Ma ko je rekao, pitam ja - Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka
Naravno, mi padali od smijeha
14.08.2013, 20:59
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: škorpija
Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže: - Mama, mama on je rekao ružnu riječ - Ma ko je rekao, pitam ja - Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka
Naravno, mi padali od smijeha
legenda je
Pocela tekma rekoh momku idi gledaj tekmu...kaze on...jbt mama jel ono zeljo dao go? M ajok sine kakav zeljo..ma ja mama oni su supci
< Poruku je uredio salmy -- 14.8.2013 21:00:34 >
14.08.2013, 23:01
MicoTico
340
T. nemiran, haos po kući pravi i ja mu kažem da mora da se smiri i da niko ne voli zločestu djecu. A on će meni: E mene će da vole! Pitam ga ja : A što bi te voljeli ako si zločest? Kad će on: Pun sam kod brod. Dao mi J. (mm-ov očuh) puno para!
20.08.2013, 15:24
Sonja
2429
Vodio tajo Adina na utakmicu Sloboda Troglav i adi se uznemirio ..kaze njemu tata adine gledaj bolan utakmicu vidi kako igraju dodaju se..kaze Adin gledam bolan tajo vidio sam kad je Bosna dala go Tvrdoglavom haahahha
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
20.08.2013, 15:47
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: idana_85
Pročito vas ko otvorenu knjigu!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
26.08.2013, 12:03
EEDITH
1217
stoji D u restoranu i stavlja krem na tanjir,ali nikako da spadne sa kašike, kaže mu mm -hajde D ne zezaj se vidiš da si napravio red, na što on odgovara -ma ko se ba zeza ,vidiš da se patim
26.08.2013, 13:13
mala86
2755
Ulazimo neki dan u fisovu podzemnu garazu,a moj indijanac se zadera "WOW PECINA"
26.08.2013, 13:30
animagical
5604
A. se igra sa dedom i rodjakom...i sad rodjak mu nesto place...a on ce njemu, V. hajde sad ti malo kod dede, a ja cu da placem
26.08.2013, 13:55
maja78 RR
4163
Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete
27.08.2013, 08:31
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete
pa majo što hrčeš a nečuješ dijete