cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Provale nase djece :)

clock-img

10.06.2013, 22:20

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Minja malo prije gleda crtani i dolazi do jako bitnog zakljucka user posted image
'Zaljubila se u princa. I vjencali su se i zivjeli sretno do kraja zivota. Znas, meni ti je to jako fuj' user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

10.06.2013, 22:24

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Minja malo prije gleda crtani i dolazi do jako bitnog zakljucka user posted image
'Zaljubila se u princa. I vjencali su se i zivjeli sretno do kraja zivota. Znas, meni ti je to jako fuj' user posted image

user posted image user posted image user posted image hahhahah dobra je user posted image user posted image

Kaze Erol neki dan.. Cuko zivi u boxu, medo zivi u sumi a salama zivi u Bingu user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

14.06.2013, 08:52

clock-img

damma

pencil-img

1281

sinoc dz i ja setali, i kad smo se vracali da nazovemo mm da dodje po nas..kad ono na mobitelu nema kredita, kaze ona neka, nadopunite vas kredit, a dz ce na to pa gdje ona zivi pa zna da nema kredita user posted image

2004.
2008.

clock-img

14.06.2013, 08:57

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: aida.

user posted image user posted image user posted image hahhahah dobra je user posted image user posted image

Kaze Erol neki dan.. Cuko zivi u boxu, medo zivi u sumi a salama zivi u Bingu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

14.06.2013, 09:48

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Padala kisa, mi prolazimo autom pored natkrivene trolejbuske stanice, stoji zena ceka trolu, na glavi (u kosi) joj suncane naocale...i sad ide Lanin komentar :
Vidi one tete, pada kisa a ona ima naocale na glavi a nema kisobran, sad ce joj pokisnuti oci a kosa nece user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

14.06.2013, 09:52

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

14.06.2013, 09:53

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

14.06.2013, 10:49

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Jao žene ,dala Hamzi da skuplja drvcad,i on samo ide na listu tema skupi,otvori neku skupi i tako.Kad će jednom:"Bogme žene haman samo sex pišu"user posted image user posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

14.06.2013, 12:05

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: HAHA

Jao žene ,dala Hamzi da skuplja drvcad,i on samo ide na listu tema skupi,otvori neku skupi i tako.Kad će jednom:"Bogme žene haman samo sex pišu"user posted image user posted image

ovo nije provala djeteta ovo je nasa a jadno dijete svasta procitalo user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

14.06.2013, 12:09

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: HAHA

user posted image user posted image user posted image
Hahahahahahahahahahaha uzaaaaas user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

09.07.2013, 21:54

clock-img

magbi

pencil-img

294

kaze maloprije moj djecak babo sram te bilo danas ramazan ni jednu igracku mi dansa nisi kupio haha

clock-img

09.07.2013, 22:11

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

jucer prolazi djecak u zeljinom dresu pored nas i lana govori: vidi mama, onaj braco ima plavu zeljo kosulju. rekoh: hocemo li i tebi kupiti? kaze ona: hocemo, ja hocu rozu za djevojciceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.07.2013, 00:18

clock-img

madam x

pencil-img

839

Moja danas nama kaže: Odustajem od vas.user posted image user posted image user posted image

Naljutila se neštouser posted image

clock-img

12.07.2013, 21:08

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Ugleda Esma palmu i kaze: Joj, mama, vidi koliki ananas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

13.07.2013, 17:58

clock-img

salmy

pencil-img

5830

A mama kad hodza "otpjeva" i pukne top...hocel nam donijet on somune?

A sine hodza ne pjeva,on uci ,a somune nece donijet jer je pojeo,bio gladan
joj mama mama sta cemo bez somunauser posted image i hodza nije moj drug

clock-img

13.07.2013, 18:11

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

Imancica pocela puzati ostavis je na jedno mjesto nadjes je na drugo a Fatih ce na sve to lijepo se ponasaj sto si nestasna :)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

13.07.2013, 18:17

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

"Mama ,danas moramo ici na pijacu da kupimo džipinu.Onda cu u Zenicu da se ozenim."user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

14.07.2013, 00:20

clock-img

ksena

pencil-img

60

Kažem ja sinu (nepunih 10 godina ima): hajde se, molim te igraj sa bebom dok ja samo kupatilo očistim. ( beba počela da plače) a on će: neću mama, kad ona neće da se igra sa mnom, neću ni ja sa njom user posted image

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

clock-img

14.07.2013, 10:23

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Sinoć u šetnji, i u centru kod nas kip bana Milosavljevića, a moj T. se prodera: Mama, eno ga Batman!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

16.07.2013, 14:14

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Dogovorili smo se da umanjimo kupovinu igračaka, knjiga i da oni sami skupe pare za šta hoće, a dobijeće svaki dan marku, jedino ako nešto debelo skrive. I Tariku, nakon što je sve potrošio na kinder joyeve palo na pamet da kupi autić od 4 km i knjigu velike maččke od 6km. Prepao se da će mu se prodat za 10 dana i skonto je bi sa Teufikom mogao zajedno. Ide razgovor: „ Tefi jedi povrće i voće, to je zdravo ako ne budeš jeo moraćeš opet u bolnicu na infuziju. A i mama ti neće dat marke. Hajde samo 4 dana, evo je ću 6 dana bit dobar da kupim knjigu“user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

16.07.2013, 14:25

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Heheh ziki. Prefrigan Tarik. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

16.07.2013, 14:33

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

R: Ako budeš rodila dječaka on neće biti crnac user posted image već bjelanac user posted image , ako rodis djevojčicu neka se zove Mufida user posted image
whaaattt user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

16.07.2013, 22:41

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: ziki

Dogovorili smo se da umanjimo kupovinu igračaka, knjiga i da oni sami skupe pare za šta hoće, a dobijeće svaki dan marku, jedino ako nešto debelo skrive. I Tariku, nakon što je sve potrošio na kinder joyeve palo na pamet da kupi autić od 4 km i knjigu velike maččke od 6km. Prepao se da će mu se prodat za 10 dana i skonto je bi sa Teufikom mogao zajedno. Ide razgovor: „ Tefi jedi povrće i voće, to je zdravo ako ne budeš jeo moraćeš opet u bolnicu na infuziju. A i mama ti neće dat marke. Hajde samo 4 dana, evo je ću 6 dana bit dobar da kupim knjigu“user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

16.07.2013, 22:42

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: pocahontas

R: Ako budeš rodila dječaka on neće biti crnac user posted image već bjelanac user posted image , ako rodis djevojčicu neka se zove Mufida user posted image

odakle izvuce mufida user posted image

clock-img

16.07.2013, 22:50

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Legendarno. Nek si zapisala ovdje, to se ne smije zaboraviti.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Zadnji članci

article-img