IZVORNA PORUKA: škorpija
meni smetaju doslovno dvije stvari kod svekrve i moje mame:
svekrva:
1. Učila ga da piški s terase, sad kad odemo u goste hoće ljudim s balkona da piša
2. Uči ga da gazi mrave i sve bube, to mi je grozno, stalno ga za to ružim, ali svojim sam čima vidjela kako mu ona govori, gazi ih, gazi, govoril sam joj za to ali bez efekta
Mama:
1. Pušta ga da je grebe i udara, pa se onda tako počne ponašati i prema nama i svojim drugarima
2. Daje mu da jede puno hljeba, kifli, pita, slatkiša, uglavnom šta god poželi, a nikad ne insistira na nečem zdravom
hahhaha
kod mene je slicno kao kod reallove, recimo kod sveki mi smeta kad A place nešto hoce ja trpit mogu, nejgovo cmizderenje bezzz ako je onda odma, njemu tepa baš tepa ko bebi sto puta sam rekla NE tepati.
Il kad place odma trci vice di je cuca
daj mu cucu kao da mu usta zacepim da ušuti, svašta reko prvo cucu preko dana ne dam, drugo nije beba pa da odma ušuti kad daš cucu
Jednom je dala meni bilo nije on je zafundario za seciju
od huje.
Svekar me nervira, štoo sve dopušta isto sve ce njemu djed dat kupit, ugodit posle eto ga meni na belaj.
Kod mame kad odem, isto kao kod anidle ma u obuci bi mu dopustila da hoda, bickl da u kucu unese voza ma na glavi bi ga nosala nedo Bog ga ostaviti kod njih same jedno 5 dana nahebala bi ja, posle...
Kad dobije puc po guzi zasluzi, sveki brani A odma dolje ode kaze mama me puckala, ona ga cujem mazi, tepa fol neda ....a kad dole ne slusa zna, rec daj prut kao pucni ga kad ne sluša
Ama reko vama niko ugodit kad stvarno zasluzi dobije , a za to skaknje i vama smetanje pucka ga necu
ja trpit mogu a šta cu kad djete nece da ide na sprat, vec dolje pristane sa djedom nezna se koje gori, od njih dvojice
Djed se nezna igrat snjim sam, znaju skakt jedan po drugome i urlati budalestati