IZVORNA PORUKA: SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Ja sam vec od pocetka rekla da ne vjerujem da je konkretna prevara u pitanju. Samo me je zanimalo dali bih pretjerala kad bi se naljutila ili nesto rekla. Cak sam i rzmisljala o tome da je zena sama i da joj bilo koje drustvo prija. Zvala je i mene na kafu i odlucila sam da je popijem sa njom. Bili bi bas bas hladnokrvni da imaju nesto zajedno i jos da ona ispija kafe samnom, pa nisam u spanskoj seriji :) A ako je bas tako onda neka bude oni ce biti krivi a ne ja.
A sta kazes onda na 100-tinu primjera gdje covek vara zenu sa njenom najboljom prijateljicom.....I one ispijaju kafe i pricaju i sve super a ona joj izaledja "mazi" muza
zene polako malo..nemojte zenu bezveze plasit....mozda stvarno nema nista....da ima,krio bi....nemojte odmah na to ..ON VARA....zena trudna nije joj potreban dodatan stres.....polako samo.....
anonimna ja bi ti stvarno preporucila da iskreno porazgovaras sa svojim muzem...ako ti to smeta reci......ako te toliko voli prestat ce stim.....muskarci nekad ne shvataju kolko neke zene mogu bit opasne i da flertuju snjima....malo su naivni po tom pitanju....mozda on stvarno nema nista snjom,sto ne mogu rec za nju isto...ALI....da tm pretjeruje to stoji.....ja planem na takve stvari i nikad ne bi mogla ostavit za kasnije....ako mi nesto smeta ja kazem......i tebi bi to preporucila.pricaj snjim i reci jasno sta mislis o tome.....ja bi cak trazila da svaki kontakt prekine snjom ,samo zdravo za zdravo jer eto rade zajedno....ALI ZENO,MORAS JASNO I GLASNO RECI STA TI SMETA....imas apsolutno pravo na to....sretno draga moja .i znam da je tesko,meni bi itekako bilo....povrijedilo bi me uzasno..a sigurna sam da je i tebi tako
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...