Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ovako nesto dobro odavno nisam procitala, stvarno se ismija. Dobra reklama, stvarno!
12.02.2011, 22:10
Lalana
866
IZVORNA PORUKA: Galicia
Eto ja glupa pa ne znam sta je wok. De prosvjetli me Tita ti.
Galicija, nisi glupa, ali ocito nisi vidjela supu napravljenu u woku, savrseno lijepa i ukusna. Ja svojim ocima vidjela i jela
12.02.2011, 23:21
Galicia
2433
Nemam wok, ali cu ga maxuz kupiti i napraviti supu i bas me zivo zanima kakva je razlika izmedju woka i obicne serpe kad je supa u pitanju.
13.02.2011, 00:09
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: voćka
drage moje...vidjela sam ovu temu...pa da i ja iznesem svoje mišljenje...što se tiče ZEPTER posuđa i sama ga koristim(nešto dobila nešto kupila )...a moj komentar je da se isplati svake markice I ja sam bila šokirana cijenama i mislila sam ko i većina da se može kupiti dosta drugog posuđa za te pare...ali meni je ona opravdana: vrijeme,struja,ulje, sol,vegeta-sve svedeno na miniminimuuum...a što je tek hrana ukusna!!!Da ne govorim o ovim današnjim bolestima..šta li se sve jede...u čemu se kuha...Može se ono kupiti i set solidnih šerpa i do 100KM...ali pitanje je moželi nam netko dati garanciju da nam neće stradati jetra,bubrezi,...predlažem da se prvo uvjerite u njegovu kvalitetu i šta sve može...pa da provjerite štetnosti iz hrane koje su zahvaljujući Zepteru svedene na minimum...i dalje vam nitko ništa ne treba govoriti!!! ( slučajno poznajem dosta zdravstvenih djelatnika...a zamislite 95% imaju Zepter) Da ne govorim o kvaliteti i tome da sam viđala ovo posuđe staro i po 14 god a izgledalo je ko novo!! Nadam se da ću i sma nešto od svog posuđa bar pokloniti svojoj djeci kao ostavštinu...jer to je vrijednost...slično kao zlato...samo po meni stvarno nam vraća lovu svakim danom...čuva život...naravno bitno je imati što za skuhati!!!
evo je,djelatnica iz zepter firme garant
14.02.2011, 00:11
voćka
5
ovo mi je odlična pohvala ...ma ne bavim se time ali se moja frendica bavila prije par god...pa htjela ili ne i ja sam upućena Priznajem da nisam imala solidnu plaćicu Ali sve u svemu ja sam zadovoljna a pogotovo ako u obitelji ima ozbiljnih zdravstvenih problema...kad se treba strogo paziti na prehranu...i zvijezde bi za drage ljude skinuo!!!
14.02.2011, 00:17
Lalana
866
IZVORNA PORUKA: Galicia
Nemam wok, ali cu ga maxuz kupiti i napraviti supu i bas me zivo zanima kakva je razlika izmedju woka i obicne serpe kad je supa u pitanju.
Niko nije rekao da je ona nesto extra ukusnija od one iz serpe, ali da se ne moze napraviti, moze.
Nisi trebala odmah shvatiti kao napad, nema potrebe da ga kupujes, vjeruj na rijec
02.03.2011, 17:44
Bojanica
3
Ja ceo zivot koristim samo cepter, meni su ok. Druge nisam ni probavala tako da ne mogu da kazem kakve su. Cene im jesu malo vise ali traju dosta dugo i stvarno su prakticne. Meni kad se nekad desi da vidim kod nekog one nase domace ili kineske ja u tome nebi kuvala nase sanse...
Sad verujem da ima serpi koje su slicnog kvaliteta po manjoj ceni.
02.03.2011, 18:00
M kao Mama
5536
Ja sam kupila sebi nove šerpe, prezadovoljna sam, 8 šerpi za 400 KM, firma fagor, inoks 18/10, debelo dno, teške, ne zgorjevaju.Ja zadovoljna.
28.07.2011, 10:40
Anoniman
Ja sam se malo zagrijala za ovo keramičko posuđe, de mi recite kako je to održavat ?...ako se mora ono paziti kao sa teflonom da ne kupujem džaba, ja ne znam čuvati suđe ...kod mene je sve gruh-dummm-tup
28.07.2011, 12:33
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: Zejnebb
sta mislite o wok tavama,kazu da su sobre,ima od mog muza tetka,sve zivo u njoj pravi i supu i kuha sarmu i halvu :) Ja sebi planiram kupiti ako Bog da
wok sam kupila u ikea po smijesnoj cijenu prosle godine i vjeruj mi da ga koristim za sve, al bas sve....i vrijedi ga imati u kuci
28.07.2011, 14:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Ja sam se malo zagrijala za ovo keramičko posuđe, de mi recite kako je to održavat ?...ako se mora ono paziti kao sa teflonom da ne kupujem džaba, ja ne znam čuvati suđe ...kod mene je sve gruh-dummm-tup
ja imam jednu tavu samo pazim da ne mjesam metalnim kasikama nalozena sam i na ostatak seta al uvjek ispanu kakve sandale ili haljina pa ne kupim
28.07.2011, 14:29
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: noa
ja imam jednu tavu samo pazim da ne mjesam metalnim kasikama nalozena sam i na ostatak seta al uvjek ispanu kakve sandale ili haljina pa ne kupim
Zbog toga ja imam najobicnije i najjeftinije serpe Nije da ih hvalim
28.07.2011, 14:32
Anoniman
tajra meni tetka kupila kad sam se udavala neke skupe al treba mi jos 10 kg da mogu vladati s njima teske ko đavo al tetka nikad ne zaboravi pripomenuti kako su to najbolje šerpe nego da ih ponudim na BB ako ima kakva jaca gospođa
28.07.2011, 14:33
Anoniman
ma čim si ti sebi kupila i zadovoljna mora da valja, jel same peku
neka haljinica sad kad smo mlade i zgodne kad ostarimo kupovat ćemo posuđe tad nam neće trebat haljinice
28.07.2011, 14:37
Anoniman
ma čim si ti sebi kupila i zadovoljna mora da valja, jel same peku
neka haljinica sad kad smo mlade i zgodne kad ostarimo kupovat ćemo posuđe tad nam neće trebat haljinice
života mi mogu i same ne prigori u njima nista
28.07.2011, 14:37
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: noa
tajra meni tetka kupila kad sam se udavala neke skupe al treba mi jos 10 kg da mogu vladati s njima teske ko đavo al tetka nikad ne zaboravi pripomenuti kako su to najbolje šerpe nego da ih ponudim na BB ako ima kakva jaca gospođa
Meni je moja tetka poklonila sliku Sarajeva... kao da sam se udala u Afriku
Znam jednu forumasicu koja bi se pobila za te tvoje zamisli markiraTe serpe ali ne smijem napisati ime ni pod Anoniman
28.07.2011, 14:39
Anoniman
tajra a sto su bile skupeeeeeeeee al eto ne udaje se sestricna svaki dan
28.07.2011, 14:40
koka i po
7309
nedaj tetkine serpe za Boga miloga tetka....zatvori oci
28.07.2011, 14:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po
nedaj tetkine serpe za Boga miloga tetka....zatvori oci
ma koko to su najbolje šerpe
30.11.2011, 14:16
mamana
531
Da li neko ima iskustva sa Delimano posuđem? Htjela sam da kupim jedan set.
06.12.2011, 18:20
delfin
958
i mene to inresuje, ap ako neko već ima iskustva nek javi. J sam mislila bar 1 tavu uzeti.
06.12.2011, 19:46
salmy
5830
Pisala sam na temi tave,zadovoljna sam sa tavom delimano.Odlicna je....i skupljamo jos markica za serpu.Nista ne ostaje na njoj,samo obrisem papirom,odlicna je.I nisam se izradila,jer sam bila u dilemi tefala i delimano
26.12.2011, 15:45
salmy
5830
Ja se moram pohvaliti sa delimano tavom.Ma nije mi zao markice niti jedne.Skuham rucak za tren,ukusno brzo i bez puno ulja.Ma ja sam prezadovljna,skupljamo markice za tepsiju(kontam kakva bi pita bila iz nje)i serpu
Delimano
26.12.2011, 20:34
mila81
819
E baš ti hvala na informaciji, to me stvarno interesovalo, jer sve se nešto bojim tih stvari sa reklame, imala sam sa nekima loših iskustava, ali oni to tako fino upakuju, reko bi čovjek sve se samo radi:)))))))))
27.12.2011, 09:51
mamana
531
ja sam isto uzela jednu tavu da probam, pa ako se bude pokazala dobra uzeću i ostalo posuđe. Pošto mi stalno kupujemo u Merkatoru skupili smo markice.