Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
super su! ja imam ovu skroz desnom, veliku tavu i malu tavu. upravu si visnja da je jedina mana sto nema poklopac za veliku tavu, inace je super
13.08.2010, 23:59
Ilhana RR
6113
Hej kad smo vec kod sudja, gdje ima da se kupe one "zemljane" zdijele za rerne? mislim a da su kavlitetne?
14.08.2010, 00:02
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Hej kad smo vec kod sudja, gdje ima da se kupe one "zemljane" zdijele za rerne? mislim a da su kavlitetne?
ima na jednom mjestu na čaršiji kvalitetna prava glinena posuda i ima u visokom na 2-3 mjesta onih pravih. nema boljeg sataraš i jogurt tave nego iz glinene posude iz pećnice.
i hajd više popustite šerpe u sitne sate.... a ui olivera on je ozbiljan čovjkek 3 djece
14.08.2010, 00:05
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
ima na jednom mjestu na čaršiji kvalitetna prava glinena posuda i ima u visokom na 2-3 mjesta onih pravih. nema boljeg sataraš i jogurt tave nego iz glinene posude iz pećnice.
i hajd više popustite šerpe u sitne sate.... a ui olivera on je ozbiljan čovjkek 3 djece
i ja sam ozbiljna zena s jednim djetetom
14.08.2010, 00:07
Hanady RR
18727
hoćemo li opet malo začatata da ilhana briše
ja ozbiljnije žene sa vatreno crvenim pramenivima dugo srela nisma
14.08.2010, 00:10
Visnja RR
15102
14.08.2010, 00:24
milenium
6133
tko o čemu:žene o tavama iza ponoći
14.08.2010, 00:27
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: milenium
tko o čemu:žene o tavama iza ponoći
i tava i šerpa i jajca...saso mange večeras... oj odoh
17.08.2010, 15:54
emma.L
2731
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
kupla sam dvije tave od 24 i 28 cm...odlicne su... jedina mana je sto nema poklopca za tavu do 28
Ista stvar :-). I sad planiram u veliku kupovinu i još jednu tavu uzeti, mada se super peru. Samo znate li ima li igje onakvih veeeeliiiikiiiih šerpa/lonaca? Po punoj cijeni, ako treba. Kuham velike količine i meni su one šerpice male.
17.08.2010, 23:06
new mama
2578
kupla sam dvije tave od 24 i 28 cm...odlicne su... jedina mana je sto nema poklopca za tavu do 28
Visnja ima poklopac za veliku tavu,osim ako ti nije ona duboka
17.08.2010, 23:09
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: new mama
evo i ove pobjegulje, sva sa friškim vijestima...veliš ima poklopac, i ja sam se zagrijala
17.08.2010, 23:11
Ilhana RR
6113
Ja cu ako Bog da da kupim sebi serpu i tavu... dosta... valja mi to do svedske dovuci hahah :P
(ustvari to cu svekru uvaliti da mi donese jer on ce busom hahahaha)
17.08.2010, 23:12
new mama
2578
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: new mama
evo i ove pobjegulje, sva sa friškim vijestima...veliš ima poklopac, i ja sam se zagrijala
Vratija se Sime ,ma nema se vremena,a poklopac 28 cm moze i na serpu i na tavu plitku,a ne moze na duboku onu wok,a sudje je extra
17.08.2010, 23:14
acudesa
7725
E, super za informaciju, gledam ih svaki put i kontam, bil-ne bili ih kupila, kažu da je iz njih pravo ukusno i ne lijepi se hrana...
20.08.2010, 10:51
emma.L
2731
Restovani krompir sam leti iz tave a pravljen bukvalno na 2 kašike maslinovog ulja .
19.09.2010, 14:24
Hannica
2920
Ja u zepter serpi cuvam vrece za smece,mm je platio 750 KM. Ja bi za taj novac kupila 5 serpi i to takvih da se svi ibrete njihovoj ljepoti i funkcionalnosti. Imam i posudu za ulje,posudu za led,za kafu,dzezvu,pepaljaru,nozeve,sat....sve sluzi kao ukras i nista nije vrijedno tih para. Trebali smo imati jos 3 serpe i neki poklopac univerzalni...to smo uredno platili 2000KM tzv.prijatelju mm koji nas bas kulturno izradio.Nigdje ni serpi ni para,a Boga mi ni prijatelja. Vec dvije godine ga ganjamo...i nista.
Ah...da,imamo i fen za kosu.Platili ga 70 KM i stalno otpadaju djelovi.Smece pravo,ali moram piznat da mi je drag,ne puse puno a brzo susi kosu.
14.11.2010, 12:44
seka87
253
pozzz
ne nadjoh nigdje da ste pisale o bestseleru ili kako se vise pise ( ono sudje sto se prodaje preko tv ono sto doje 50 dijelova nadam se da znata na sta mislim) zanima me je li neko od vas uzeo ima li iskustva s njim da li je stvarno dobro kako reklamiraju
ja bih si uzela ali se nesto bojim da necu dzaba dati pare
< Poruku je uredio seka87 -- 14.11.2010 12:46:26 >
14.11.2010, 16:50
lejla_r
73
Ja sam ga dobila prije 2 godine, serpe su srednja zalost, pristojno su teske, ali sad sa njih otpadaju plasticni dijelovi zasarafljeni za metalne rucke, poklopci se ne mogu prati u masini za suđe jer se folija oko plasticnih nastavaka za hvatanje guli, a i voda ulazi u "termostat" u toj rucki, koji apsolutno nema nikakvu funkciju, ne pokazuje kolika je temperatura kuhanja, a i vizuelno stvarno ruzno izgleda. Escajg koji dodje uz posuđe je solidan. Za te pare bolje sebi slozi komplet Metalac serpi.
< Poruku je uredio lejla_r -- 14.11.2010 16:51:46 >
23.11.2010, 19:57
Zejnebb
70
sta mislite o wok tavama,kazu da su sobre,ima od mog muza tetka,sve zivo u njoj pravi i supu i kuha sarmu i halvu :) Ja sebi planiram kupiti ako Bog da
23.11.2010, 20:07
Galicia
2433
Supu u wok-u??? Pa mogla je i u tepsiji supu napraviti. Svasta ces ti danas cuti.
23.11.2010, 20:41
Zejnebb
70
Naravno,zasto ne bas sam to nasla na netu,tava je duboka,mozda nisi vidjela kako izgleda pa ti cudno
24.11.2010, 00:23
Galicia
2433
Eto ja glupa pa ne znam sta je wok. De prosvjetli me Tita ti.
24.11.2010, 10:41
Lalana
866
Kad vec neko pomenu Metalac serpe, ja sam se strasno razocarala, kupila serpu i sve zivo mi se lijepi nisam u stanju makarone u njoj skuhati da se ne zalijepi, a da ne pricam nesto drugo gdje ide malo vode.
Trenutno moram razmisljati o kupovini jedne serpe i jedne duboke tave, i to ce mi biti dosta.
03.12.2010, 22:35
smleila
2
IZVORNA PORUKA: Zejnebb
sta mislite o wok tavama,kazu da su sobre,ima od mog muza tetka,sve zivo u njoj pravi i supu i kuha sarmu i halvu :) Ja sebi planiram kupiti ako Bog da
tetka legenda:)
Imam Tefalov wok. Super stvar. Povrce iz woka mi bude posebno, onako gotovo al i hrskavo i sto mi jako vazno za malisane, (kako kazu wok majstori) sa wokom se sacuva najvise vitamina i minerala.
12.02.2011, 16:35
voćka
5
drage moje...vidjela sam ovu temu...pa da i ja iznesem svoje mišljenje...što se tiče ZEPTER posuđa i sama ga koristim(nešto dobila nešto kupila )...a moj komentar je da se isplati svake markice I ja sam bila šokirana cijenama i mislila sam ko i većina da se može kupiti dosta drugog posuđa za te pare...ali meni je ona opravdana: vrijeme,struja,ulje, sol,vegeta-sve svedeno na miniminimuuum...a što je tek hrana ukusna!!!Da ne govorim o ovim današnjim bolestima..šta li se sve jede...u čemu se kuha...Može se ono kupiti i set solidnih šerpa i do 100KM...ali pitanje je moželi nam netko dati garanciju da nam neće stradati jetra,bubrezi,...predlažem da se prvo uvjerite u njegovu kvalitetu i šta sve može...pa da provjerite štetnosti iz hrane koje su zahvaljujući Zepteru svedene na minimum...i dalje vam nitko ništa ne treba govoriti!!! ( slučajno poznajem dosta zdravstvenih djelatnika...a zamislite 95% imaju Zepter) Da ne govorim o kvaliteti i tome da sam viđala ovo posuđe staro i po 14 god a izgledalo je ko novo!! Nadam se da ću i sma nešto od svog posuđa bar pokloniti svojoj djeci kao ostavštinu...jer to je vrijednost...slično kao zlato...samo po meni stvarno nam vraća lovu svakim danom...čuva život...naravno bitno je imati što za skuhati!!!