ma jašta
nema šta nema a masaže najmanje...više ja njega masiram nego on mene
Noa i moja sarija je išla u krevet sama ...nakon orvog mjescea kada je aklirala pa je nisma dojila više nego joj dala bočicu...
njene zube nisam osjetila da rastu...
noću se zaplakivala al vrlo rijeko i uvijek bi sama ''potrefila'' cucu i usta...
u našem kerevtu nikada nije spavala niti joj ej bilo cool da bud eizmeđu nas...
a mlađa je sve ovo što hanadi nije bila.
Djeca su različita...
eto moje obe pa različite možeš mislit koliko ima različite dijece od dvije-tri mame
ja sam farah do 40 dana na rukam nosal i nosala i ludila...al u neko doba skontam kolica u kuću...podojim je i ubacim u kolica pa ''nabijem'' onu prečku između dva točka na nogu i ljuljam a ja sve radim uput, peglam, perem, jedem...a ona konta ja je ljuljam
a onda lad me porvalila stavljala sam pelenu platnenu sebi na jatuk i malo na njoj legim ap tu plenu sa mojim mirisom ubavim u kolica
svašta sam smišljala da bih imala vrijeme da nahranim stariju...
nosla bih ja nju nije frka, ni leđa ni poslovi po kući...al ja sam imala stariju od 3 godine...i ona beba a ja samo ovu ebu da mazim i nosma i hranim...gdje bi mi kraj bio.