IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja sam za..sa skromnim prilogom jer sam već opremina 2 dijece za školu...
i još 2 stvari su mi u planu do Bajrama...
Moj skromi budžet može odvojiti sredstva nije nikakav problem.
Ja jedino nisam sigurna kako bi došle do podataka svih naših članica sa težom materijalnom situacijom...
Dali one žele ovakav projekat...
šta je ''''''''''''''''teža materijalna''''''''''''''''situacija?
nadam se shvate moju trenutnu dilemu...
za pomoć materijalnu na određeni zajednički račun sam Za...ali nebih nikako učestvovala u pravljenju spiska niti bih ja birala kome pernicu a kome teku....
pa kontam svi imamo neku forumasicu koju poznajemo a da joj samo muz radi i da imaju mala primanja a 2-3 djece, pa eto da se prisjetimo....
mislim da bi se trebala otvoriti nova tema i prenijeti postovi
al izgleda da je raji dosta humanitarnih akcija
pa moguće je da je došlo i do zasićenja...
recimo sad će 1.rođendan djetetu ''naše forumašice''....
ja se i za to spremam aBd....
ja bih opremila nečije dijete sa pernicom i sveskama...
svaka forumašica kojoj to treba...neka mi se slobodno javi na PP...
ako ti poznaješ nekoga kome zaista sada to treba javi se na Pp ja i ti ćemo to obaviti nije problem....
ja samo nebih da bilo koja ajcija dovede nas u stanje podjele neke...
nisma sigurna dali zanmo baš sve...
nebih da nekoga izostavimo ili da neka stavimo na spisak...a nije mu potrebno to ga uvrijedi...
e to sam ja htjela reći...
i naravno kada bi kupovale ja bih svima istio...
nebih nekom eprenica nekome teka...
ja sam sigurna da taj tužni pogled što kod mene nije onakva pernica nebi nam lahko pao....
čak šta više moja hanadi koja nie školsko dijete kada bi vidjela da sam nekome dala pernicu koju ona nema ( a ima ih 4) plakala bi za tom...
e to sam htjela reći...
možda da bolje osmislimo...
možda druženje za školsku djecu mama sa foruma...a pare skupimo pa svima kupimo isto po jednu pernicu i 2-3 sveske
svi zadovoljni podjela nema