Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma kod nas nema plača, ali smo došli dotle da ona hoda uz kauč, a ja lijepim pelenu (nevjerovatno šta sve mame mogu uraditi jednom rukom, hehe). Ona puže, ja pužem za njom i navlačim joj bodi, ruke prođu za dvije sekunde bukvalno, pa nastavimo s ganjanjem da ga zakopčam. Ipak, sve je to ok, ali kad se sjetim kad je bila baš mala beba- tih histerija i dreke strašno. Čim osjeti pelenu, krene, i dok je obučem sva je mokra od muke, pa onda slijedi tješenje kao da je na vakcini bila. I tako nekoliko mjeseci, po 6 puta dnevno. (Dobro mi ikako u pameti ostanemo , sreća sve to jako jako kratko traje.)
05.09.2009, 23:38
adannn
946
IZVORNA PORUKA: žana o8
I kod nas je prilična drama. Hajd i nekako kad je skidam jer zna da će biti gola pa se smiri, al oblačenje i to bodiji preko glave ... frka živa. A čarape sama skida i baca, a ja hodam za njom i oblačim ih, i tako vazdan.
I kod nas isto,e danas malo zahladnilo,kažem ja njoj''sad će ti mama štramplice obući i nećeš moći ih skidati''a ona sjela namjerno i vuuuuče ali ne može skinuti a inače samo hodam za njom i navlačim čarapice jer se bojim prehlade...Ma,što joj imam ja reći,ni ja ne volim čarape ali eto...A u zadnje vrijeme,ne mogu je stići,kad vidi da ja nosim pampers,majice,hlačice uh kako bježi