cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

01.07.2012, 22:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

moju lanu nazuljale kineske crocsice, ono kao dugme unutra na kajsiccu- a hodala mozda 10 minuta u njima, a prosle godine imala orginal, nije ih skidala svo ljeto i nisu je nazuljale

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.07.2012, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.07.2012, 22:18

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: teacher75

moju lanu nazuljale kineske crocsice, ono kao dugme unutra na kajsiccu- a hodala mozda 10 minuta u njima, a prosle godine imala orginal, nije ih skidala svo ljeto i nisu je nazuljale

Isto i kod nas...ono dugme s unutrašnje strane none...ona ih nosi na čarapice po kući, ne bi li se malo razvukle.

Meni nešto bezze dati pare za originalne croksice kad joj mogu za te pare kupiti pristojne sandalice.user posted image

a gdje kupite originalne? ja ih jos nisam vidjela

a nama su ovo cetvrte fus kroksice i ok su

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

01.07.2012, 22:43

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Ja sam u Dubrovniku kupila Crocserice orginalne svojoj curi i to je njoj toliko udobna obuca da vise ne gledam ni sandalice ni tene ni bilo sta za ljeto.
Koristimo ih maximalno, od plaze, izlazaka, pa i umjesto papica po kuci, jer se osuse iste sekunde kad ih operes.
Mi smo kupili Doru user posted image http://www.crocs.co.uk/crocs-dora-boots-jungle-custom-clog/11273,en_GB,pd.html?cid=69K&cgid=girls-footwear

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

01.07.2012, 22:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Isto i kod nas...ono dugme s unutrašnje strane none...ona ih nosi na čarapice po kući, ne bi li se malo razvukle.

Meni nešto bezze dati pare za originalne croksice kad joj mogu za te pare kupiti pristojne sandalice.user posted image

a gdje kupite originalne? ja ih jos nisam vidjela

a nama su ovo cetvrte fus kroksice i ok su

dobila iz amerike prosle godineuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.07.2012, 22:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ne bih ni ja dalauser posted image

clock-img

02.07.2012, 14:54

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Mi imamo problem još od prošle godine! Moj Dino ljeti neće nikakve sandalice osim croksica! Prošlogodišnje sandale sada su male a samo ih je obukao kada smo mu ih kupili. Ista situacija i ove godine. Juče pošli na jezero i ja mu oprala papučice a reko da obuče sandale,a papučice upakovala u torbu, kada ja pogleda na hodniku sve razbacano a on meni kaže: hvala mama što si mi oprala moje papučice!user posted image I ja bih njemu voljela kupiti neke kvalitetnije pošto baš puno vremena opovodi u njima ali vala nisam nigdje vidjela kada sam mu kupovala sandalice. Čim mu kupimo nove croksice mm skine kajšiće pošto smo vidjali da djecu nažuljaju.

clock-img

09.07.2012, 10:14

clock-img

Tajno moja

pencil-img

238

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Inace, Planet obuca je na Alipasinom; ako se ne varam???

Moze li preciznija lokacija gdje se tačno nalaze na AP?
U potrazi sam za plasticnim sandalicama za more za mog dvogodišnjaka,pa pomagajte gdje,šta,kako,koliko :)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

clock-img

09.07.2012, 11:17

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

U potrazi sam za plasticnim sandalicama za more za mog dvogodišnjaka,pa pomagajte gdje,šta,kako,koliko :)

planet obuca je na cengic vili, tacno preko puta tramvajske okretalje, pored apoteke

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

09.07.2012, 11:18

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

planet obuca je na cengic vili, tacno preko puta tramvajske okretalje, pored apoteke

a na Alipasinom, odmah iza Pink televizuje A faza.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

09.07.2012, 12:55

clock-img

Tajno moja

pencil-img

238

Ja živim u A fazi,ali Planet radnju nikad nigdje ne vidjeh.Jedino što imamo su Astra,Planika i Borovo...Možda je nekad davno bila tu,ali sada je nema....

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

clock-img

05.09.2012, 14:42

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ako iko negdje primjeti gumene čizme sa (zna se user posted image ) Hello Kitty u brojevima većim od 30 nek hitno javi user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

05.09.2012, 14:43

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ako iko negdje primjeti gumene čizme sa (zna se user posted image ) Hello Kitty u brojevima većim od 30 nek hitno javi user posted image

i meni faksom, pp, poštom, golubom kako god , samo javite

clock-img

10.09.2012, 21:05

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

zna li neko gdje ima gležnjača dobrih za dječake, oko 60-70 KM, i zna li neko gdje ima pavle obuće osim u BBI

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

10.09.2012, 21:08

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: škorpija

i zna li neko gdje ima pavle obuće osim u BBI

U Lukavici, u onom Tom centru

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.09.2012, 21:15

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

zna li neko gdje ima gležnjača dobrih za dječake, oko 60-70 KM, i zna li neko gdje ima pavle obuće osim u BBI

Cini mi se da sam vidjela u Planici u Mercatoru na Ilidži.

clock-img

10.09.2012, 21:19

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: ninuska

Cini mi se da sam vidjela u Planici u Mercatoru na Ilidži.

e jest dobro si, sad sjetih da sam tamo vidjelauser posted image , hvala

clock-img

30.09.2012, 11:43

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Da prijavim, u planetu obuće imaju preslatke gumene čizme za djecu, futrovane, koštaju 26 KM, dva dezena za djevojčice i dva za dječake, u isto radnji smo kupili i preslatke gležnjače za 40 KM, obišla sam sve radnje i uglavnom još uvijek im valjda nije došla nova roba, a stara je nekanav ofucana, ništa nisam našla, doduše u cicibinau imaju slatke gležnjače, ali sam ja poznata škrtica i ne dam 90 KM za nešto što mu u proljeće neće više moći,
neko me uputio na pijaci ciglane da ima gumenih čizama, ima , ali grozne su, sve komadi gume izvan đona vire, valjda ih nisu dobro izlili u kalup, unutra nekakva sintetička, čupava vuna, ma grozne, obišla sma 5 štandova, a nisam ni upitala koliko koštaju

clock-img

30.09.2012, 18:04

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

skorpijo jel znas za one gumenjake od 3 km u Ciplicima...sve smo ih pokupovale... ali dobijau stalno (valjda, neko to rece)... imaju i lijepe od 15 km...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

30.09.2012, 20:08

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

skorpijo jel znas za one gumenjake od 3 km u Ciplicima...sve smo ih pokupovale... ali dobijau stalno (valjda, neko to rece)... imaju i lijepe od 15 km...

jesu li futrovane, mi imamo obične gumenjake i noge us mu stalno led ledeni u njim, čak i kad nije prevuiše hladno

clock-img

01.10.2012, 00:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ove od 3 km nisu futrovane

clock-img

01.10.2012, 08:53

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

i meni faksom, pp, poštom, golubom kako god , samo javite

ima na ebayu ja se sve mislim naruciti ili ne ... puno mi kad imaju ove za 2 km:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

01.10.2012, 10:23

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

I mi smo kupili u jedne, kad sam procitala otisla sam i nadjemo u broju 24 samo, ove oshkosh, ma med su medeniuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

06.10.2012, 22:49

clock-img

Derya

pencil-img

88

Mamice dajte savjet user posted image Nasla sam patikice Nike, prekrasne na snizenju, pa sam ih mislila kupiti za proljece, ali se dvoumim između brojeva user posted image koji uzeti 25 ili 26, i da vec od pocetka ljeta nosi br 24 ( sandalice, krokersice,patike) a sad cipele za jesen isto br 24, sama ne znam ?

clock-img

06.10.2012, 23:03

clock-img

bananica

pencil-img

4330

http://shop.ivancica.hr/proizvod/2228/

mi smo ovakve kupili, meni su preslatke

Zadnji članci

article-img