cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

21.05.2012, 12:49

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja sam u potrazi dok ima brojeva i modela na pocetku sezone, za nekim sandalicama ili tako nesto za plazu- ljeto, more, bazen varijanta, dakle, da e moze kvasiti-gumene?
kroksice mi prve padaju na pamet, ali ove fake varijanta mi nisu privlacne jer su ga prosle godine dobro jadnicka nazuljale i bas sam bila ljuta sto mu ih obukoh..
dalje, imaju u rideru neke cool japanke 30 KM cini mi se, djeluju mi udobno i kvalitetno, ali uzimajuci u obzir da su japanke i djete od 3 godine, to mi kao malo ne ide? sta vi mislite?
ima li onih sandala negdje uzeti (i prose godine sam ovo isto pitalauser posted image ) one sto smo mi (moja generacija) kao djeca nosili, gumene skroz prozirne od jugoplastike, sa strane imaju kaiščić? ako znate na sta mislim user posted image

I mene ovo zanima :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

21.05.2012, 13:47

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Prošle godine je bilo tih sandalica kod nas u bingu. Ja sam sebi kupila 2 para a sinči sam već bila kupila u astri one skroz zatvorene, ali nisu mi ni one baš poraktične, kada su vlažne teško se navlače isl. Vidjela sam da mnogi djeci nose kroksice na plaži ali i moga nažuljaju oni dugmići sa strane, kada ih skinemo može da ih nosi. A i ja mislim da japanke nisu praktične za trogodišnjake bez obzira kakve su.

clock-img

21.05.2012, 13:53

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Evo ih naše nove sandalice...samo još da nam ugrije sunce pa da se šetamouser posted image

user posted image

Koliko KM-cica su ove cicibanke? Bas su medene.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.05.2012, 14:23

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja sam u potrazi dok ima brojeva i modela na pocetku sezone, za nekim sandalicama ili tako nesto za plazu- ljeto, more, bazen varijanta, dakle, da e moze kvasiti-gumene?
kroksice mi prve padaju na pamet, ali ove fake varijanta mi nisu privlacne jer su ga prosle godine dobro jadnicka nazuljale i bas sam bila ljuta sto mu ih obukoh..
dalje, imaju u rideru neke cool japanke 30 KM cini mi se, djeluju mi udobno i kvalitetno, ali uzimajuci u obzir da su japanke i djete od 3 godine, to mi kao malo ne ide? sta vi mislite?
ima li onih sandala negdje uzeti (i prose godine sam ovo isto pitalauser posted image ) one sto smo mi (moja generacija) kao djeca nosili, gumene skroz prozirne od jugoplastike, sa strane imaju kaiščić? ako znate na sta mislim user posted image

I mene ovo zanima :)))

u izboru, mislim da imaju i manji brojevi, ali kvalitet je upitan...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

21.05.2012, 14:29

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

prije godisnjeg poludimo trazeci papuce,sandale,kupace,peskire,slafe,misice,lopte,kantice...i sve to otegljas u drugu drzavu i vecinu toga u roku 2 dana izgubis poderes.a sve nabrojano nekad imas i jeftinije kupiti u mjestu gdje ljetujes.barem je kod mene tako.sandalice te plasticne sam uvjek uzimala na moru

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

21.05.2012, 14:30

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

a gdje je Izbor?

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.05.2012, 14:37

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

pogledajte kako su ove slatke,e sad neznam jel ima kod nas kupiti,ja sam Mateju uzimala cipele ove marke i bile su skroz dobreuser posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 21.5.2012 14:39:34 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

21.05.2012, 14:43

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

[url=http://www.Slikomat.com/slika/5315557.htm]user posted image [evo naših novih sandalica

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

21.05.2012, 14:53

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: marinčii

pogledajte kako su ove slatke,e sad neznam jel ima kod nas kupiti,ja sam Mateju uzimala cipele ove marke i bile su skroz dobreuser posted image

aaa to je toooooooooo
gdje ovoga ima? pollino? jao mislim da sam ih negdje last year kod nas vidjela..ako ne u lakonogom?
super, hvala marinciiiiiiiiii user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

21.05.2012, 14:55

clock-img

leona81

pencil-img

6373

joj jesu ove dobre...izbor imas u kralja tomislava, ferhadiji...nemam pojma gdje jos

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

21.05.2012, 14:58

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

ja sam njihove cipelice uzimala u trgovina obuće Sara kod nas u Mostaru,neznam jel ima kod vas ta radnja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

21.05.2012, 15:23

clock-img

Mila_80

pencil-img

233

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Evo ih naše nove sandalice...samo još da nam ugrije sunce pa da se šetamouser posted image

user posted image

Koliko KM-cica su ove cicibanke? Bas su medene.

89 KM...deda nas počastio user posted image

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

clock-img

21.05.2012, 15:52

clock-img

ucitelj

pencil-img

280

pozz cure ima li itko slicno iskustvo malac ima visok luk na gornjoj strani nogice i kupila mu cicibanke ali mu uske i ne pasu nikako usjeku mu se i nece da ih nosi izuva se
imate li prijedlog sta mu kupiti zbog siroke noice i tog gornjeg luka hvala

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

clock-img

21.05.2012, 15:58

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: ucitelj

pozz cure ima li itko slicno iskustvo malac ima visok luk na gornjoj strani nogice i kupila mu cicibanke ali mu uske i ne pasu nikako usjeku mu se i nece da ih nosi izuva se

pavle je sto se tice tih nona super. mi smo imali isti problem. imas ih u lakonogom u bbi tj iani

clock-img

21.05.2012, 16:00

clock-img

ucitelj

pencil-img

280

user posted image user posted image user posted image hvala ti

clock-img

21.05.2012, 16:10

clock-img

leona81

pencil-img

6373

user posted image user posted image user posted image hvala ti

nema na cemu, cure su tamo super pa sve fino objasne, a najbolje je da ga povedes da proba sam

clock-img

21.05.2012, 16:13

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

@Nije ucitelj iz Sarajeva...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

21.05.2012, 16:19

clock-img

ucitelj

pencil-img

280

nema veze ali imam raje odozgora hihihihi

clock-img

21.05.2012, 16:32

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Svojoj curici sam prošle godine uzela sandalice iz ove kolekcije ali i ove godine ću,jer su se pokazale jako dobre.
Grubin obuća,jako dobra,što je najbitnije anatomka a nije puno skupa ,sandalice su koštale 26kmuser posted image
Evo par slikica pa se uvjerite

http://www.grubin.rs/index2.html

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

21.05.2012, 16:35

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: smajli80

Svojoj curici sam prošle godine uzela sandalice iz ove kolekcije ali i ove godine ću,jer su se pokazale jako dobre.
Grubin obuća,jako dobra,što je najbitnije anatomka a nije puno skupa ,sandalice su koštale 26kmuser posted image
Evo par slikica pa se uvjerite

http://www.grubin.rs/index2.html

Ima li ih gdje u SA, da li znaš?

clock-img

21.05.2012, 16:51

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Pardon nisu 26 već 36km nisam dobro otkucala.

Nisam iz Sa.tako da ne znam gdje ih tamo ima,ja živim u okolini B.L.i kupila sam ih u malo bolje opremljenoj apoteci.Imaju katalog pa sebi naručuješ koje ti trebaju.
Mala preporuka uvijek zmi za broj veće da prsti mogu bolje leći pošto su anatomski oblikovane prema otiskku stopala.

Nadam se da sam ti bar malo pomoglauser posted image

clock-img

21.05.2012, 16:53

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: smajli80

Pardon nisu 26 već 36km nisam dobro otkucala.

Nisam iz Sa.tako da ne znam gdje ih tamo ima,ja živim u okolini B.L.i kupila sam ih u malo bolje opremljenoj apoteci.Imaju katalog pa sebi naručuješ koje ti trebaju.
Mala preporuka uvijek zmi za broj veće da prsti mogu bolje leći pošto su anatomski oblikovane prema otiskku stopala.

Nadam se da sam ti bar malo pomoglauser posted image

Potražit ću ih u nekoj od apoteka...baš mi dobro izgledaju..a sviđaju mi se i boje :))
Hvala na infu!

clock-img

21.05.2012, 17:00

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Nema na čemuuser posted image nećeš pogrješiti vjeruj mi,odlične su.Moja mala ima ove šarene sa crvenim ,žutim i zelenim jako su zanimljiveuser posted image I da zaboravih ti napisati koliko znam da ih nema u slobodnoj prodaji po prodavnicama obuće(barem ovde kod nas) to je isključivo med.obuća i prodaje se isključivo u apotekama.

Moram i sebi uzeti jedne sandale za ljeto da odmorim noge .

clock-img

21.05.2012, 17:09

clock-img

ucitelj

pencil-img

280

da super su mene spasile u trudnoci i nema ih nego po apotekama
mali mmoj je jos malen za ovakve sandale to su mu prve i jos ne hoda pa bi ja neke zatvorenije i siri model

a ove grubinove stvarno su udobne izdrzljive i lagane ma savrsene

clock-img

21.05.2012, 17:11

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: leona81

pavle je sto se tice tih nona super. mi smo imali isti problem. imas ih u lakonogom u bbi tj iani

potpisujem
i asja je imala dugo krofnastu nonu i samo nam je Pavle bio udoban.. i jedna vrsta Froddo koje se mogu podesiti s dva kaisica naprijed...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img