cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

08.05.2012, 15:11

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: henna ze

ja moja ti..ona malkice veći..ima 10 godina 40 nosi a ja 39

Uh... user posted image
Koliko je visoka? Bas ima veliku nogu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

08.05.2012, 15:16

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ima jašta na ćaću..on 48 a ima i patike za posao 49...visoka je sada 158

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

08.05.2012, 15:19

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: henna ze

ima jašta na ćaću..on 48 a ima i patike za posao 49...visoka je sada 158

user posted image
Samo neka je zdravo aBd...ebo brojeve, ima obuce user posted image
Nego bas mi zapade za oko....kontam i ja nosim 39...a ona maksumce ipak... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

08.05.2012, 15:21

clock-img

henna ze

pencil-img

475

znaš kako je nezgodno naći joj obuću sve što ima u ponudi je za tete..a ona beba...froddo nadjemo ali rijetko rijetko..i to kad nadjemo odmah kupujem bez razmišljanja...kako će se i ona obradovati..
cipele nismo našli..hajd uzeli smo kožne patike pa fura sportski stil

clock-img

08.05.2012, 15:25

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image evo ove smo imali prošle godine

I kod nas su ovakve ali frodove.
Prosle godine mu platila 80km a ove godine na snizenju 40km.
Dijete nosi dvije godine iste sandale ali sta me briga, vazno da su udobne.
Proslogodisnje su broj 22 ako nekome trebaju neka javiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

08.05.2012, 15:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

08.05.2012, 15:28

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: nanika

user posted image evo ove smo imali prošle godine

I kod nas su ovakve ali frodove.
Prosle godine mu platila 80km a ove godine na snizenju 40km.
Dijete nosi dvije godine iste sandale ali sta me briga, vazno da su udobne.
Proslogodisnje su broj 22 ako nekome trebaju neka javiuser posted image

Ove su mi plaho lijepe...
Jesi li ti te Froddove nedavno uzela na sniženju, ima li ih još??

< Poruku je uredio Super Beba -- 8.5.2012 15:32:03 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

08.05.2012, 15:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo naših novih šunjalica. Isti model kao u Marinči i Nanike, samo žeMskiuser posted image

user posted image

ja vidjela za lanu ovakav model u azelu, prava koza ali nema anatomski- zuto-crvene, samo 10km, pa joj kontala uzeti da ima ponekad obuci.danas cu joj probati pa da vidim kako joj stoje i jesu li joj udobne

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

08.05.2012, 15:36

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Super beba frodove cipelice su snizene od januara u astrinim prodavnicama tako da su ostali samo po neki modeli i neki brojevi, sad je vec tesko naciuser posted image

Iman prelijepe su, mogu uz svaku kombinacuju

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

08.05.2012, 15:46

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ako ove zeničanke interesuje ja sam u centru u astri vidjela frodo sandalice 22 br 40 KM crveno plave..mogu i za dječaka i djevojčicu..preslatke..iste takve roze sa cvjetićima su preko 80KM
kao ovaj model iznad

clock-img

08.05.2012, 15:48

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Super beba frodove cipelice su snizene od januara u astrinim prodavnicama tako da su ostali samo po neki modeli i neki brojevi, sad je vec tesko naciuser posted image

Baš ću pogledati danas...Meni su froddovice zakon, jer jedino njih mali može bez problema obući, bez onog - povuci potegni (zbog krofnastog stopala heh)

clock-img

08.05.2012, 15:50

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Baš ću pogledati danas...Meni su froddovice zakon, jer jedino njih mali može bez problema obući, bez onog - povuci potegni (zbog krofnastog stopala heh)

I kod nas je to problem, ima siroku debelu noguuser posted image , volim da su mu udobne, nema veze sto su iste kao proslogodisnje. Koji vama broj treba??

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

08.05.2012, 15:51

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: Super Beba

I kod nas je to problem, ima siroku debelu noguuser posted image , volim da su mu udobne, nema veze sto su iste kao proslogodisnje. Koji vama broj treba??

Sve druge nosi 23, jedino froddovice 22 su mu normala..

clock-img

08.05.2012, 15:53

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Nase proslogodisnje su 22user posted image
Sad sam mu uzela 24 iako ostale nosi 25

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

08.05.2012, 15:59

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ma kako žene drage, ajdin ima visok rist i široko stopalo, baš frodo mu nikako ne odgovaraju, našli smo ove godien patike, ali bogami su mu pouske, niako nisu za njegovi nonu, srećom uzela sma broj veće, e jedino mu neki modeli njohvih papa odgovaraju, zato što su im pape veće i šire nego ostala obuća,

hena ze, ma tvoja će curica svu obuću moći naći na sniženju, nadam se da će joj stati noga na 42, moja zaova nosi 43 i baš se pati sa ženstvenom obućom, patika i baletanki ima, ali štikli slabo bogami

znači vi ste sve za zatvorene sandale, joooj, ja mu svaki put kupim zatvorene i onda kad upekne zvizdan bude mi nešto žao i opet mu kupim i otvorene, već dva ljeta dupli trošak imam, dosad se nije ozlijedio, već sam našla jedne lijepe zatvorene sandalice da mu kupim, ama kontam opet ću se zauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

08.05.2012, 16:02

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Ja baš danas išla u Astru ,imaju samo jedne plave br 25 ali su široke nekako a Matej ima usku nogicu pa mu ružno baš,dans ili sutra ću otić pogledat pavle sandalice pa valjda nam se svidi šta,Nanika i ja sam kontala uzet iste ko prošle godine al ove ciciban nisu baš snizili,a ja se baš tome nadala user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

08.05.2012, 16:04

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Marinci ciciban je kvalitetan ali su bas bezobrazni, cuj snizili samo 10kmuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

08.05.2012, 16:09

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

da samo 10 km,sad su 86 ja se nadala da će makar na 60 ih spustit al ništa od te ljubaviuser posted image ,al šta mogu ako ne nadjemo ništa drugo ovih dana ,uzet ćemo ih
škorpija i ja sam se dvoumila između otvorenih ili zatvorenihuser posted image al ipak kad sam bolje razmislila odlučila sam se za zatvorene,pogotovo jer je ovaj moj nestašan i stalno nešto udara nogicama i šuta pa me strah da se ne povrijedi

< Poruku je uredio marinčii -- 8.5.2012 16:11:06 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

08.05.2012, 16:10

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

da samo 10 km,sad su 86 ja se nadala da će makar na 60 ih spustit al ništa od te ljubaviuser posted image ,al šta mogu ako ne nadjemo ništa drugo ovih dana ,uzet ćemo ih

fakat žara...

clock-img

08.05.2012, 16:12

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo naših novih šunjalica. Isti model kao u Marinči i Nanike, samo žeMskiuser posted image

user posted image

iman preslatke su ,za cijenu neću ni pitat,pretpostavljam kolika bi mogla bitiuser posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 8.5.2012 16:13:06 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

11.05.2012, 12:19

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

E info - ako je kome na ruku, u I. Sarajevu u Tušu se zatvara radnja sa cipelama Mass (ista ima i u Merkatoru na Ilidži)...Nije ostao neki vele izbor, al' ponovo, može se finog probrati i za curice i za dječake..Totalna je rasprodaja, mislim da su najskuplje tene od 45 km...Ima dosta papuča i za plaže..Uglavnom, većinom se kožne sandalice i cipele...

clock-img

11.05.2012, 13:41

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Zar se ova u Mercatoru na Ilidzi nije davno zatvorila???

< Poruku je uredio babina beba -- 11.5.2012 13:42:05 >

clock-img

11.05.2012, 13:45

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: babina beba

Zar se ova u Mercatoru na Ilidzi nije davno zatvorila???

Iskreno ne znam...Ova u Tušu u I. Sarajevu samo što nije...

clock-img

21.05.2012, 12:19

clock-img

Mila_80

pencil-img

233

Evo ih naše nove sandalice...samo još da nam ugrije sunce pa da se šetamouser posted image

user posted image

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

clock-img

21.05.2012, 12:47

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ja sam u potrazi dok ima brojeva i modela na pocetku sezone, za nekim sandalicama ili tako nesto za plazu- ljeto, more, bazen varijanta, dakle, da e moze kvasiti-gumene?
kroksice mi prve padaju na pamet, ali ove fake varijanta mi nisu privlacne jer su ga prosle godine dobro jadnicka nazuljale i bas sam bila ljuta sto mu ih obukoh..
dalje, imaju u rideru neke cool japanke 30 KM cini mi se, djeluju mi udobno i kvalitetno, ali uzimajuci u obzir da su japanke i djete od 3 godine, to mi kao malo ne ide? sta vi mislite?
ima li onih sandala negdje uzeti (i prose godine sam ovo isto pitalauser posted image ) one sto smo mi (moja generacija) kao djeca nosili, gumene skroz prozirne od jugoplastike, sa strane imaju kaiščić? ako znate na sta mislim user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Zadnji članci

article-img