cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

07.05.2012, 16:25

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ja se sjecam da moj brat nikad nije htio ici bilo gdje bez carapa, uvijek su njemu carape na nogama, ma da je najveca vrucina on carape nosa a ovaj tip poluotvorenih sandala ofcourse sa carapama, izgleda da je to nesto zajednicko kod muskaraca tj djecaka user posted image

clock-img

07.05.2012, 16:34

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

Mene zanima jeli rano da uzmem mateju sandalice otvorenih prstiju(njemu će za dva mjeseca 3 godine),mm nikako nije za to a ja se dvoumim ,šta vi mislite?

po meni jeste ,gledam curicu neki dan u otvorenim sandalama preko prstiju i zape a ide normalno ulicom i onaj kais joj spade sa noge a jos je povelika bila...

kod mojih uvijek sandale izlizane naprijed

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

07.05.2012, 16:44

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: canim

Ja se sjecam da moj brat nikad nije htio ici bilo gdje bez carapa, uvijek su njemu carape na nogama, ma da je najveca vrucina on carape nosa a ovaj tip poluotvorenih sandala ofcourse sa carapama, izgleda da je to nesto zajednicko kod muskaraca tj djecaka user posted image

a i meni se čini da je takouser posted image user posted image

mala i kod mateja je tako jer on uvijek nešto šutka i udara,al eto sve ko kontam on je malo sad veći pa možda i može al evo ipak kako vidim da je ipak bolje sa zatvorenim,sad moram mm priznat da je on ipak u pravu user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

07.05.2012, 16:48

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

A ja se ne slazem, Matej je veliki djecak....ali dobro, ne zarezuje mene niko pa ne moras ni ti... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

07.05.2012, 16:57

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ali neces valjda u avgustu oblaciti carape u sandale,meni to nema smisla,mozda je do mene,ali ne vidim potrebuuser posted image

Pa sad mi je vrijeme za čarapica...Nije još ugrijalo da bih mu oblačila cipele bez njih...

Sada jeste,ali ja vidam citavo ljeto djecake,sa carapicama,to mi je nekako previse

Hello, it's me...

clock-img

07.05.2012, 17:00

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Ajla nece sandale bez carapa,nevoli,kaze lijepe joj se za noge

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

07.05.2012, 17:03

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Lady26

A ja se ne slazem, Matej je veliki djecak....ali dobro, ne zarezuje mene niko pa ne moras ni ti... user posted image

kod nas nisu skroz zatvorene nego imaju kao onu prugu u sredini,a sa strane rupice ..ako me kontate ja ne bih smjela one skroz otvorene obuci djaba kad me strah.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

07.05.2012, 17:04

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ma neke tanje pamucne carapice i ove sandalice nije uopste problem, a plus pamuk ce pokupiti znoj i nece noga biti prasnjava, ja nevidim problem u tome ako dijete nevoli na bosu nogu nevalja ga siliti na nista.

< Poruku je uredio canim -- 7.5.2012 17:05:18 >

clock-img

07.05.2012, 17:33

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Moj A je dosad hodao sve u tenama, pa sam se pitala dal da mu sandale prvo oblacim na carapice cisto iz razloga dok mu se nogica navikne na kajsice. Al mislim da cu mu ih ipak odmah oblaciti na bosu nogu, cisto iz razloga da ne bi navikao na carapice; pa mi trazio i ljetos da mu ih oblacim user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

07.05.2012, 17:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

lana je dobila hello kitty otvorene sandale iz italije i preslatke su. prosle godine je imala otvorene ipanema japanke, mada je i mene uvijek bilo strah povreda kod otvorenih sandala. obukla ih je samo 2-3 puta jer je nerviralo sto su japanke pa se nije imala kad ni povrijedit. ove nove kitty sandale sam joj i ja obukla 2 dana na carape da ih malo razgazi ,strah me da je ne nazuljaju.vidjecemo kasnije hoce li ih htjeti nosit bez carapica

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

07.05.2012, 18:18

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Ma nije bona baš tako,nego je Matej baš nestašan pa me strah da uzmem otvorene iako sam se dvoumila jer su mi se jedne baš svidjele ,al ipak ćemo uzeti zatvorenih prstića ove godine ,nego kakve su kod vas cijene sandalica<<<<<<<'ovde kod nas su užasno skupe,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

07.05.2012, 18:20

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: marinčii

Ma nije bona baš tako,nego je Matej baš nestašan pa me strah da uzmem otvorene iako sam se dvoumila jer su mi se jedne baš svidjele ,al ipak ćemo uzeti zatvorenih prstića ove godine ,nego kakve su kod vas cijene sandalica<<<<<<<'ovde kod nas su užasno skupe,

I kod nas su stvarno skupe,ja nisam vidila nista ispod 85-90 KMuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

07.05.2012, 18:24

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Mi prošle godine M uzeli ciciban platili ih 96kmuser posted image ,ove godine iste cijene ,ja kontala opet uzet ove što sam i prošle godine samo veći broj naravno ,jer sam kontala da će ih sniziti pošto su prošlogodišnje kad šipak oni ih snizili al samo za 10km sad su 86,al bome i to mi je skupo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

07.05.2012, 18:26

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

pa zavisi koliko si spremna dati.ima vala i jeftinije a kvalitetni

clock-img

07.05.2012, 18:27

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

user posted image evo ove smo imali prošle godine

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

07.05.2012, 18:32

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

stvarno su slatke al bogami skupe

mi smo kupili neke ciciban al ko platnene,otvorene sa strane,mekanu,udobne.30KM
najvaznije da se njemu svidaju a i seki smo kupili slicne,isto ciciban

clock-img

07.05.2012, 18:34

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

bebacha mm plaća ne ja user posted image ,koje još marke su kvalitetne a da nisu preskupe?ja dosad njemu samo uzimala ciciban i frodo,tako da neznam ,mislim znam ja kojih marki još ima al neznam jesu li kvalitene ili ne?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

07.05.2012, 18:36

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

imas pavle,u planet obuci ce se moze naci super obuce a jeftine

clock-img

07.05.2012, 18:39

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

aha, pavle imamo kod mercatora ,pogledat ću ovi dana ,valjda mu nađem nešto fino a pristupačnije cijene,hvala ti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

08.05.2012, 12:18

clock-img

henna ze

pencil-img

475

konačno i mi nadjosmo sandale..tako sam sretna...a kad dijete iznosa imaće mama još dugo dugo sandale..

http://shop.ivancica.hr/proizvod/2399/

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

08.05.2012, 12:25

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

henna ze predivne su ,boja mi se baš sviđa

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

08.05.2012, 12:25

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

joj kako su lijepe

clock-img

08.05.2012, 12:28

clock-img

henna ze

pencil-img

475

nisam mogla da ih ne kupim kad sam ih vidjela..ona ih još nije ni probala ali jesam ja..meni su taman..biće i njoj..i ja se ponovih samo su moje duplo jeftinije..ove su 89KM user posted image

clock-img

08.05.2012, 15:07

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

pa jel nosite isti broj, kako touser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

08.05.2012, 15:10

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ja moja ti..ona malkice veći..ima 10 godina 40 nosi a ja 39

Zadnji članci

article-img