cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

04.05.2012, 16:14

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: mala_sa

I mi danas kupismo prve sandalice user posted image user posted image , nadam se da ce momak znati da hoda u njima user posted image

user posted image

jesu dobre...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

04.05.2012, 22:21

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Hvala, i A se svidjaju, "gaza" u njima ko velki user posted image

Amam uzela sam br.20, ima malkice lufta. Ravnala sam se prema tablici na kutiji, i pise da za njegovu duzinu noge treba br.20; takodjer sam mu probala i br.21 al su mu stvarno velike.

Ucitelj uh ja ti nisam kompetentna da odgovorim na pitanje, i nama su ovo prve prohodalice, i stvarno neznam do kad ce mu iste moci.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

04.05.2012, 22:58

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: ucitelj

pozdrav pitam vas iskusne imam malca od 10mj skoro i sad mu svi donose papce i cipe koje su koristili njihovi klinci ja nezz da li je u redu obuvati koristene cipe
hvala unaprijed na odgovorima
i gdje ima kupit ne preskupih cipela za sad ovo vrijeme sto dolazi

to niko ne savjetuje jer se svaki ulozak cipele formira prema nozi.

i prve cipele trebaju da budu nove jer su to ipak prve cipelice...

a mojima su jedne sandale/,cipele mogle cijelu sezonu,nije se desilo da sam morala kupovati u sred sezone nove

< Poruku je uredio MALA1994 -- 4.5.2012 23:01:56 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

05.05.2012, 09:07

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

IZVORNA PORUKA: MALA1994

pozdrav pitam vas iskusne imam malca od 10mj skoro i sad mu svi donose papce i cipe koje su koristili njihovi klinci ja nezz da li je u redu obuvati koristene cipe

to niko ne savjetuje jer se svaki ulozak cipele formira prema nozi.

i prve cipele trebaju da budu nove jer su to ipak prve cipelice...

a mojima su jedne sandale/,cipele mogle cijelu sezonu,nije se desilo da sam morala kupovati u sred sezone nove

blago tebi...mojoj sad vidim da su potaman 29 i već vidim da ću negdje u julu/augustu morati nove tražiti...

04.12.2008.

clock-img

05.05.2012, 09:43

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

Mi smo neki dan bili u cicibanu u intereksu,imaju nekakva snizenja, mi uzeli predivne prve cipe za 20km.

sunce mamino,21.08.2011.

clock-img

05.05.2012, 09:45

clock-img

ucitelj

pencil-img

280

zumbulice jel interex ima iste cijene svugdeje znas li mozda

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

clock-img

05.05.2012, 20:52

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Zna li iko gdje ima dobrih dječijih papučica za mora? Broj 23 (već prerastao 22, šmrc..nogato mi dijete user posted image )

clock-img

05.05.2012, 21:49

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ma ima slatkih u astra i planika radnjima,a one što vise zajedno sa japankama ipanema, al nisu ni jeftine oko 20 KM, a u fisu bude jeftinih papica za more, kao one za daskaše, po 6-7 KM,

mene interesira gdje ima papuča na fazon kroksica kupiti al da unutra nema nikakavih neravnina, danas probali u planet obuće, ali imaju male bockice unutra da se ne kližu, a ovaj moj se razdrečno, bode, bode. kupili smo jedne u bingu i taman su mu, ali opet imaju unutra koa neke crtice ispupčene i neće da ih obuje nema šanse.

kupili smo danas napokon pape za vrtić ove mi jedine za dječake nisu vukle na socijalističe papeuser posted image  http://www.ivancica.hr/files/slike/proizvodi/velike/2121.jpg

eto pape imamo još samo da se upišemo i krenemo sa hajrom

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

07.05.2012, 09:42

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Imate super klompice u Bingu "crocs-like", u obliku likova Minnie za curice (ljubičaste), a za dječake mačak i autić (zelene i plave), 4,5 KM za curice, a 3,5 KM za dječake

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

07.05.2012, 09:46

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

evo starkica

user posted image
user posted image

Mi kupili ovakve A ,preslatke suuser posted image sve radnje smo obisli i nigdje broja 25user posted image na kraju smo i ove uzeli 24 ali su malo veci model pa mu mogu do sandalica posluziti

skorpija mi smo prosle god uzeli kroksice u konzumu...najbolje su kod njih ne smrde i nemaju previse izrazene te neravnine unutra pa ne zuljaju,nadam se da ce ih biti i ove godine

< Poruku je uredio gvendolina -- 7.5.2012 9:47:12 >

clock-img

07.05.2012, 09:56

clock-img

canim

pencil-img

4126

U BBI u IANI imaju kozne bijele polusandale 40 KM,marka pavle cini mi se, bas su fine i mekane, mi smo to vidjeli prije 2 sedmice, valjda imaju jos uvijek pa kome treba eto info nek pogleda i tamo.

clock-img

07.05.2012, 10:39

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: Super Beba

I mi danas kupismo prve sandalice user posted image user posted image , nadam se da ce momak znati da hoda u njima user posted image

user posted image

jesu dobre...

ovakve i ja kupujem svojoj S...ima buckastu nonu pa joj ne mogu ni jedne koje nemaju duple kaisice user posted image

kod nas su ovakve (model...a boje su ova fuksija + bijelo i srebrno)

user posted image

i nadjosmo frodo sandalice s cak 3 kaisica od prosle godine za 43 km u astri u kaknju ...u nekoj su prljavo bijeloj boji (kombinacija koza i lak)...taman moze uz vecinu stvari user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

07.05.2012, 11:11

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Rose divne su vam sandalice user posted image , a imamo isti problem sa krofnastom nonom user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

clock-img

07.05.2012, 11:36

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Rose divne su vam sandalice user posted image , a imamo isti problem sa krofnastom nonom user posted image user posted image

isto user posted image Mali ima visok ris(t), pa baš je teško naći model koji mu odgovara...za sada, pobjednik je Frodo, jer su njihovi modeli najkomotiniji...

clock-img

07.05.2012, 12:42

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

preslatke su sandalice rose,a pape škorpija su isto baš lijepe,i mi uvijek uzmamo frodove i zadovoljni smo
Mene zanima jeli rano da uzmem mateju sandalice otvorenih prstiju(njemu će za dva mjeseca 3 godine),mm nikako nije za to a ja se dvoumim ,šta vi mislite?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

07.05.2012, 12:44

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: marinčii

preslatke su sandalice rose,a pape škorpija su isto baš lijepe,i mi uvijek uzmamo frodove i zadovoljni smo
Mene zanima jeli rano da uzmem mateju sandalice otvorenih prstiju(njemu će za dva mjeseca 3 godine),mm nikako nije za to a ja se dvoumim ,šta vi mislite?

Ja ti nebi preporucila,vidala sam povrede prstica i noktiju i kod vece djece,samo zbog toga ja nebiuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

07.05.2012, 12:48

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Da li neko zna gdje mogu kupiti platnene espadrile za curice poput ovih cicbanki, veci brojevi 30-31?

U Winku ima preslatkih, ali samo rade do broja 28user posted image

http://www.ciciban.info/pd/1386/pgoid/104/l/BS/balerinke.wshtml

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

07.05.2012, 13:06

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

emice hvala na odgovoruuser posted image ,onda ću tako i uraditi ,ove s otvorenim prstićima neka još pričekaju

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

07.05.2012, 13:11

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: marinčii

Ja ti nebi preporucila,vidala sam povrede prstica i noktiju i kod vece djece,samo zbog toga ja nebiuser posted image

Ja sam isto bila protiv ali silom prilika nosila je skroz otvorene sandale proslo ljeto, imala je godinu i po i hB bez problema....Tako da ce ove godine isto tako....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

07.05.2012, 14:11

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

isto user posted image Mali ima visok ris(t), pa baš je teško naći model koji mu odgovara...za sada, pobjednik je Frodo, jer su njihovi modeli najkomotiniji...

Mi smo isto bas jedva nasli, ovdje Frodo ni nema, a sve im nekakvi uski modeli user posted image

Sad mi treba savjet, hocete li vi odmah ove sandalice oblaciti na bosu nogu, ili prvo par puta sa carapicama; pa onda na bosu nogu???

clock-img

07.05.2012, 14:17

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Mi smo isto bas jedva nasli, ovdje Frodo ni nema, a sve im nekakvi uski modeli user posted image

Sad mi treba savjet, hocete li vi odmah ove sandalice oblaciti na bosu nogu, ili prvo par puta sa carapicama; pa onda na bosu nogu???

Alan je uvijek nosio na bosu nogu,a Farah je nosila i sa carapicama,kako ti je volja,ako je hladno mozes carapice,a ako nije onda je bolje na bosu nogu,a meni iskreno ljepse nekako na bosu noguuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

07.05.2012, 15:24

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

mislim da je svejedno iako bolje je na bosu nogu,al ovaj moj neće bez čarapica nema šanse,prošle godine i na moru neće kroksice bez čarapa da obuje nema šanseuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

07.05.2012, 15:57

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Ja malom obučem čarapice na model cipelica koje su ti kupila...S tim da mu planiram kupiti i klasične papuče za plaže i tad bih naravno išla bez čarapa...

clock-img

07.05.2012, 16:00

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Ja malom obučem čarapice na model cipelica koje su ti kupila...S tim da mu planiram kupiti i klasične papuče za plaže i tad bih naravno išla bez čarapa...

Ali neces valjda u avgustu oblaciti carape u sandale,meni to nema smisla,mozda je do mene,ali ne vidim potrebuuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

07.05.2012, 16:20

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ali neces valjda u avgustu oblaciti carape u sandale,meni to nema smisla,mozda je do mene,ali ne vidim potrebuuser posted image

Pa sad mi je vrijeme za čarapica...Nije još ugrijalo da bih mu oblačila cipele bez njih...

Zadnji članci

article-img