cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

04.04.2012, 12:23

clock-img

ucitelj

pencil-img

280

nanika gdje si ih kupila

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

clock-img

04.04.2012, 12:34

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Uzeli smo u Merkuru na spratu, vec se sve skoro rasprodalo, ja slucajno naletila na ove

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

15.04.2012, 14:34

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

danas tražili pape, forodod mu preuske, niti jedne nismo mogli zakopčatiuser posted image , zna li neko ima li pavle pape i koliko koštaju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

15.04.2012, 16:04

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: škorpija

danas tražili pape, forodod mu preuske, niti jedne nismo mogli zakopčatiuser posted image , zna li neko ima li pavle pape i koliko koštaju

draga, jesi li gledala u mercatoru u onoj alpini? mislim da oni imaju pavle...
a je li mora bas imati te pape?
R. to nikada nije imao u zivotu..mi samo furamo one mokasine-čarape i super su nam..u papama s đonom bi bio čini mi se sputan pravo po stanu...

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

15.04.2012, 18:10

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: pocahontas

R. to nikada nije imao u zivotu..mi samo furamo one mokasine-čarape i super su nam..u papama s đonom bi bio čini mi se sputan pravo po stanu...

ma mora u vrtiću, krećemo od maja aBduser posted image , a i on nije nikad pape nosio, ne znam kako će se navići, možda je zato za svake i govorio da ga žuljajuuser posted image

clock-img

15.04.2012, 21:07

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ne mora imati te pape, mi nosimo ove kao R od Pocy u vrticu i super su nam...a ljeti nosi crocsice

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

15.04.2012, 21:55

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

lana nosi pape od kad je prohodala zbog potpore zglobova, tako je navikla, pa ih ne skida, i kad negdje ide nosi ih

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.04.2012, 09:06

clock-img

zagy

pencil-img

351

user posted image
I još svijetle dok hoda, preslatkouser posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

16.04.2012, 11:54

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ma mora u vrtiću, krećemo od maja aBduser posted image , a i on nije nikad pape nosio, ne znam kako će se navići, možda je zato za svake i govorio da ga žuljajuuser posted image

ma meni su ove mokasine zakon..ne volim ni ja pape s đonom po kući, nekakko mi je rahatniji cini mi se kada je kao bos, bez đonova...probaj s tim..nece ni osjetiti a toplo mu i lijepo i ne klize se user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

16.04.2012, 12:04

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

skorpija probaj sa Primo papama...
naravno u vrticu ne mogu mokasine jer djeca cesto hodaju po plocicama koje su hladne pa idu u WC gdje moze biti uprskano vodom od pranja rukica ili zubica i bla bla

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

16.04.2012, 12:05

clock-img

leona81

pencil-img

6373

meni je malo pretjerano da vani bude u cipelama sa anatomskim pa jos i u vrticu...u onim carapama - mokasinama je kao bosa, a u kuci hoda u carapama i ljeti bosa naravno...u vrticu bude u crocs, i kad npr ide u kupatilo...

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

16.04.2012, 12:06

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

naravno u vrticu ne mogu mokasine jer djeca cesto hodaju po plocicama koje su hladne pa idu u WC gdje moze biti uprskano vodom od pranja rukica ili zubica i bla bla

jest i meni su rekli zbog WC da su bolje pape sa gumenim đonom, probat ćemo primo samo ne znam gdje ih ima, čini mi se neka radnju u robotu na socijalnom da je imala primo ili su to bili cipelićiuser posted image

clock-img

16.04.2012, 12:06

clock-img

leona81

pencil-img

6373

pa imaju kozu dole i nikad se ne smoce? M je cijelo vrijeme u oba vrtica u njima, kao i vecina djece...cak su nam oni predlozili da im je to najbolje

clock-img

16.04.2012, 12:07

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ma meni su ove mokasine zakon..ne volim ni ja pape s đonom po kući, nekakko mi je rahatniji cini mi se kada je kao bos, bez đonova...probaj s tim..nece ni osjetiti a toplo mu i lijepo i ne klize se user posted image

moja je i u vrtiću i kod kuće u tim "čarapama"-mokasinama. super stvar.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

16.04.2012, 12:23

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kod nas u stanu je taj problem, iako je toplo u kuhinji su skroz plocice a ostalo je laminat bez cilima pa ne volim da hoda samo u carapama iako bi ona radouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.04.2012, 12:30

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

jest i meni su rekli zbog WC da su bolje pape sa gumenim đonom, probat ćemo primo samo ne znam gdje ih ima, čini mi se neka radnju u robotu na socijalnom da je imala primo ili su to bili cipelićiuser posted image

Primo imas i u Planici...vidjela sam u Grandu na Ilidzi...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

16.04.2012, 12:36

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Škorpija Pavle ima odlicne pape. N ima krofnastu nogicu, frodo program nam je uzak i nista nam ne odgovara. Pavle ima dvije vrste papa - sa rajfešlusom i sa gumom. Oba modela su predviđena za male krofnice a ovaj sa gumom je predobar. Mi svoje kupujemo u GMS-u u Vitezu i cijena je do 35KM.

clock-img

17.04.2012, 20:40

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: Nedi

Škorpija Pavle ima odlicne pape. N ima krofnastu nogicu, frodo program nam je uzak i nista nam ne odgovara. Pavle ima dvije vrste papa - sa rajfešlusom i sa gumom. Oba modela su predviđena za male krofnice a ovaj sa gumom je predobar. Mi svoje kupujemo u GMS-u u Vitezu i cijena je do 35KM.

hvala na info, nama je pavle uvijek odgovarao pa kontam da će i pape

clock-img

17.04.2012, 20:52

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

e ovako nešto da mi je naći, znoje mu se noge pravo, kontam bolje otvorenije papa, nego ove zimske, a mrsko mi do BBI otići, jel ko vidio ove krajnje desno u drugom redu, be, http://www.obucapavle.rs/Patofne%20kolekcija%20deciji%20program%20Obuca%20Pavle.htm#thumb

< Poruku je uredio škorpija -- 17.4.2012 20:53:38 >

clock-img

17.04.2012, 22:28

clock-img

bananica

pencil-img

4330

e ovako nešto da mi je naći, znoje mu se noge pravo, kontam bolje otvorenije papa, nego ove zimske, a mrsko mi do BBI otići, jel ko vidio ove krajnje desno u drugom redu, be, http://www.obucapavle.rs/Patofne%20kolekcija%20deciji%20program%20Obuca%20Pavle.htm#thumb

frodo, u astri u grandu

clock-img

17.04.2012, 22:31

clock-img

Anoniman

Primo imas i u Planici...vidjela sam u Grandu na Ilidzi...

Primo ti je najbolje uzeti u Cipelicima jer su oni njihovi zastupnici(malo su jeftiniji nego negdje drugo). Cipelice imas u Robotu na Socijalnom, u Merkuru na Otoci, u Nedzaricima pored cevabdzinice Venera, na Ilidzi...

clock-img

18.04.2012, 08:40

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

user posted image

mi smo kupili ovakve samo u djevojačkoj boji na sniženju 52KM

04.12.2008.

clock-img

18.04.2012, 10:11

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

IZVORNA PORUKA: mamabb

user posted image

mi smo kupili ovakve samo u djevojačkoj boji na sniženju 52KM

Slatke pravouser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

18.04.2012, 10:12

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image
I još svijetle dok hoda, preslatkouser posted image

user posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

18.04.2012, 10:46

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Opet ja i Pavleuser posted image
U nasoj prodavnici imaju i ove otvorene. Ali i zimske pavle pape imaju rupice sa strane, ona dva mala kružića da se krofnice zračeuser posted image (frodo nema, skroz su zatvorene)

Zadnji članci

article-img