IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Nisma uzimala u tom massu...al jesam u cipelićima...one jesu bile jeftine nekih 30-tak KM...al brate nije ih 5 puta obula one se ogulile naprijed...odnesem obućaru da mi stavi košu naprijed...dok sam njemu platila...mogla sam i po frodo na sniženju otići
nisma više nikada...
Ja sam cipelicima tj. primo markom, prezadovoljna....al zaista....eno ima cizmice sto je nosila ovu zimu, nikakve promjene na njima nema, ni packica...
Sandale smo uzimale iste i nama su se tek na vrhu izgrebale malo ali Lana je tad imala 1,5 godinu i sta je drugo bilo za ocekivati....tene sam uzimala 2x iste, samo broj razlika, manje su malo izgrebane a na vecim nema nista...
primo marka OK....
ja primo tene i baletnkice i sandalice sam uzimala i starijoj u planici...
jeftinije ...poluanatomski uložak...a nama su bile ok...
ove koje smo kupile iste...
izgrebale su se brzo...
ja imama cipela od hanadi koje novije izgledaju stare 4-5 godina nego ove sandale od prošle godine...
u principu...
teacher...nisu te ni jedne loše da dijete ima za ponekad pormjeniti ili što kažeš za srediti se...svakako i tada neka su im udobne, mekane, savitljive itd
ja sam smao mišljenja da kada idemo po standardnu obuću djeci koju će relano više nositi tada možda i nije najbolji izbor kupovina u ovim radnjama no name...brzo ostanemo bez obuće