cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

22.03.2012, 10:38

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

http://www.ivancica.hr/files/slike/proizvodi/velike/1645.jpg

pocy evo ih, mi kupili broj 25 taman nam, samo 33 KM, a stvarno su dobre svima ih preporučujem

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.03.2012, 10:41

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Samo da javnem da je u All Staru (Sport life) snizenje malih starkica, juce je moja mama kupila Esmi neke krasne zelene sa krokodilcicima, bez pertli, 39KM. Bas su krasne, pa eto da znate. Kaze da je bilo jos sa Nemom u tim manjim brojevima.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

22.03.2012, 10:42

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: škorpija

pocy evo ih, mi kupili broj 25 taman nam, samo 33 KM, a stvarno su dobre svima ih preporučujem

a gdje si ono kupila, zaboravih?

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

22.03.2012, 10:53

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ma ima svugdje gdje ima froddo ovbućem mi kupili u astri na dobrinji

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.03.2012, 10:54

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Gdje ste kupili ove tenice? Trebao bi mi broj 25. Ima li u roza u boji?

clock-img

22.03.2012, 10:55

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja sam uredno nakupovala obuću br.22 za ljeto (sandale, starke, tene, Ciciban cipelice) a 22 sada nosi tako da mi je kupovati za ljeto ponovo obuću br. 23 ili nadati se da joj noga neće baš toliko porasti

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

22.03.2012, 10:56

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam uredno nakupovala obuću br.22 za ljeto (sandale, starke, tene, Ciciban cipelice) a 22 sada nosi tako da mi je kupovati za ljeto ponovo obuću br. 23 ili nadati se da joj noga neće baš toliko porasti

Ma ima se, moze se user posted image user posted image
Pa gdje ces toliko unaprijed kupovati, pa sad joj najvise nogica raste....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

22.03.2012, 10:57

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

ima u rozoj...
astra radnje...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.03.2012, 11:02

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Lady26

ma bona ja kada sam to kupovala bio je decembar i nosila je br. 20. pa nisam mogla pretpostaviti da će 21 nostiti mjesec dana...
sve se nadam da neće tako brzo izrasti iz 22...ima da se roknem

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

22.03.2012, 11:03

clock-img

chuci

pencil-img

804

mi jučer kupili nove tene, da princeza više ne hoda u čizmama user posted image

nemam sliku ali kupili smo iste kao što smo imali ovakve
http://www.slikomat.com/slika/4789356.htm
samo što su nam sada ujesto sivih linija roze i broj 25.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

22.03.2012, 11:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi amo kupili ovakve samo bijele kozne i pozadi imaju diskretno ubacen komad roza koze. super su, 34 km, cini mi se da su kostale, samo sam kupila broj 26 pa su joj sad velike jer nosi 25, al moci ce na ljeto i jesen. juce joj moja mama kupila roza cipelice mass samo 20ak km, kozne, na snizenju na ilidzi u merkatoru. ne znam kakva je djecija obuca mass, do sad je uglavnom nosila sve froddo, pollino, ciciban

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.03.2012, 11:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ima li tih platnenih tenDa za djecake s uloškom? broj 25 ili cak 26 za ljeto?
ja gledala one pollino ali smo rade do br. 24 :( to nam je bas knap...

a koliko realno moze nogica da mu naraste sad u ovom uzrastu do ljeta? imaju li neki standardi ili je sve fakat indivudulano toliko?

ja nekako racunam da joj raste za po jedan broj sezonski- svaka 3-4 mjeseca. ako sad nosi 25 racunam na ljeto da ce biti 26

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.03.2012, 11:19

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi amo kupili ovakve samo bijele kozne i pozadi imaju diskretno ubacen komad roza koze. super su, 34 km, cini mi se da su kostale, samo sam kupila broj 26 pa su joj sad velike jer nosi 25, al moci ce na ljeto i jesen. juce joj moja mama kupila roza cipelice mass samo 20ak km, kozne, na snizenju na ilidzi u merkatoru. ne znam kakva je djecija obuca mass, do sad je uglavnom nosila sve froddo, pollino, ciciban

iskreno, mislim nikakvauser posted image ali hajd, moze ih nosati

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

22.03.2012, 11:23

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Sto nikakva user posted image , Lana je imala cizme, nepropusne, broj 20 i bile su extra....sad ih vec drugo dijete nosi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

22.03.2012, 11:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja ne znam...
nisma puno pekava...
nisma vala ni ekstremno bogata da dajem silne novce na obuću...sve i da imama tih novaca ja bi njih negdje drugo usmjerila...al neka obuća koju prodaju obućom se zvati ne može...

Nisma uzimala u tom massu...al jesam u cipelićima...one jesu bile jeftine nekih 30-tak KM...al brate nije ih 5 puta obula one se ogulile naprijed...odnesem obućaru da mi stavi košu naprijed...dok sam njemu platila...mogla sam i po frodo na sniženju otićiuser posted image

nisma više nikada...

Jučer sam otišla u onaj Izbor...
ruku na srce imaju tene po nepunih 6 km za djecu al nisu vala ni za okokuće da ih nose...a ja sam otišla po primjerke za oko kuće...user posted image

ne znam, možda sma muhanata, možda se ''preseravam''...al stavrno bolje dodat 10-20 Km pa znaš šta si obuo djetetuuser posted image

Ono jeste pretjeruju sa cjenama u novim kolekcijama ...
al opet mislim može se naći na sniženjima ko na vrijeme reagujeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.03.2012, 11:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

user posted image a sto ne valjaju, cini mi se da imaju anatomski ulozakuser posted image e sad koliko ce trajati ne znam, ionako ih planira nosati samo do ljeta, a model je onaj poluotvoreni, kao polusandala, pa ne bi ni nosila svaki dan nego vise za sredit se. ima starke za parka i tako to

clock-img

22.03.2012, 11:30

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

Sto nikakva user posted image , Lana je imala cizme, nepropusne, broj 20 i bile su extra....sad ih vec drugo dijete nosi...

pa ja sam jndom davno dok je R. bas mali bio, tek prohodao, probavala mu tamo cipelice..cijene super, ali ne mogu mi niti jedne naviriti...nekakve uske modele rade, bas tako uske da sve moras djetetu probati..a R. nije uopste neki džin..i smrde mi na kinu ono pravo...ali eto..ja sam sebi isto jedne sandale uzela, imitacija skaja ja kažemuser posted image ..nidje veze...smrde puffff...ja imam lose iskustvo, ali fakat nisam odavno bila, sigurno 2 godine...ali da ima slatkih modela ima...ruku na srce....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

22.03.2012, 11:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ma ja ni ne ulazim u radnje tipa izbor i tako to, ove joj je moja mama kupila, slatko izgledaju i stvarno su prejeftine, a i meni je pretprosle godine kupila jedne mass cipele i bas sam ih se iznosala, nista im ni sada ne fali, pa sam kontala da su i ove za djecu ok

clock-img

22.03.2012, 11:31

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

pa ja sam jndom davno dok je R. bas mali bio, tek prohodao, probavala mu tamo cipelice..cijene super, ali ne mogu mi niti jedne naviriti...nekakve uske modele rade, bas tako uske da sve moras djetetu probati..a R. nije uopste neki džin..i smrde mi na kinu ono pravo...ali eto..ja sam sebi isto jedne sandale uzela, imitacija skaja ja kažemuser posted image ..nidje veze...smrde puffff...ja imam lose iskustvo, ali fakat nisam odavno bila, sigurno 2 godine...ali da ima slatkih modela ima...ruku na srce....user posted image

ovo su kozne i ne smrdeuser posted image ja nikad ne bih obukla ni sebi ni djetetu cipele od skaja.a ova moja ima extremno usko stopalo tako da joj taman odgovaraju

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.3.2012 11:32:19 >

clock-img

22.03.2012, 11:32

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image a sto ne valjaju, cini mi se da imaju anatomski ulozakuser posted image e sad koliko ce trajati ne znam, ionako ih planira nosati samo do ljeta, a model je onaj poluotvoreni, kao polusandala, pa ne bi ni nosila svaki dan nego vise za sredit se. ima starke za parka i tako to

ako imaju uložak i kožne su tj. bar da nisu ona mrtva sinteza, super! lana svakako ima bas usku nogu, tako da moguce da vama sasvim odgovarau..
ja koje sam god R. probala, iznervirala se..a bebica od godn dana je bio..mozda zato sam tako subjektivna user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

22.03.2012, 11:33

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Nisma uzimala u tom massu...al jesam u cipelićima...one jesu bile jeftine nekih 30-tak KM...al brate nije ih 5 puta obula one se ogulile naprijed...odnesem obućaru da mi stavi košu naprijed...dok sam njemu platila...mogla sam i po frodo na sniženju otićiuser posted image

nisma više nikada...

Ja sam cipelicima tj. primo markom, prezadovoljna....al zaista....eno ima cizmice sto je nosila ovu zimu, nikakve promjene na njima nema, ni packica...
Sandale smo uzimale iste i nama su se tek na vrhu izgrebale malo ali Lana je tad imala 1,5 godinu i sta je drugo bilo za ocekivati....tene sam uzimala 2x iste, samo broj razlika, manje su malo izgrebane a na vecim nema nista...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

22.03.2012, 11:35

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ma bona ja kada sam to kupovala bio je decembar i nosila je br. 20. pa nisam mogla pretpostaviti da će 21 nostiti mjesec dana...
sve se nadam da neće tako brzo izrasti iz 22...ima da se roknem

ja sam uzela cipelice 23 i sandalice (nadam se ice na ljeto ) pa vidjecu trenutno nosi 22 kao i tvoja curica ja uvjek broj vece user posted image user posted image user posted image doduse tako i svajetuju da djete ima broj vece

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

22.03.2012, 11:36

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

a gdje si ono kupila, zaboravih?

mi kupili juce user posted image
ima u svakoj Astri...tebi najblize u Robotu kod "mentalne skole" ako nema broja zena ce ti naruciti... samo je zamoli

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

22.03.2012, 11:38

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

nisma više nikada...

Ja sam cipelicima tj. primo markom, prezadovoljna....al zaista....eno ima cizmice sto je nosila ovu zimu, nikakve promjene na njima nema, ni packica...
Sandale smo uzimale iste i nama su se tek na vrhu izgrebale malo ali Lana je tad imala 1,5 godinu i sta je drugo bilo za ocekivati....tene sam uzimala 2x iste, samo broj razlika, manje su malo izgrebane a na vecim nema nista...

ja opet nekako bas dobro prodjem na snizenjima.ko kad hodam po radnjama ko luda..user posted image
i uvijek mu kupim i naletim na froddo model ili pavle i sl. sto je po meni kvalitetno u pola cijene...i do sada je bilo i broja njegovog...ja kad udjem u lakonogi npr. prvo pitam eh recite mi sta od modela br. 25 imate snizeno! to je prvo pitanje..novu kolekcju uopce ne gledam user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

22.03.2012, 11:39

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

nisma više nikada...

primo marka OK....
ja primo tene i baletnkice i sandalice sam uzimala i starijoj u planici...
jeftinije ...poluanatomski uložak...a nama su bile ok...

ove koje smo kupile iste...
izgrebale su se brzo...

ja imama cipela od hanadi koje novije izgledaju stare 4-5 godina nego ove sandale od prošle godine...

u principu...teacher...nisu te ni jedne loše da dijete ima za ponekad pormjeniti ili što kažeš za srediti se...svakako i tada neka su im udobne, mekane, savitljive itd
ja sam smao mišljenja da kada idemo po standardnu obuću djeci koju će relano više nositi tada možda i nije najbolji izbor kupovina u ovim radnjama no name...brzo ostanemo bez obućeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img