cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

22.01.2012, 16:35

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

ok,hvala

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

22.01.2012, 19:45

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: škorpija

i mi kupili čizme u amku,  oko 18 KM ,ne znam jesu li iste kao u new mame, superi uizgledaju tople i nepropusne, samo mi đon izgleda da će se klizati, ali eto provjerit čemo i to. Evo ih

user posted image

Nase su ista ta marka,samo ljubicaste,a je klizu se i nase,valjda plasticni djon,ali ne propustaju,mi danas bili na planini i pokvasile se pravo sa vanjske strane,ali ne propustaju,tako da sam zadovoljna,za klizanje cemo se snaci,samo da nisu mokre nogiceuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

23.01.2012, 11:56

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: new mama

i mi kupili čizme u amku,  oko 18 KM ,ne znam jesu li iste kao u new mame, superi uizgledaju tople i nepropusne, samo mi đon izgleda da će se klizati, ali eto provjerit čemo i to. Evo ih

user posted image

Nase su ista ta marka,samo ljubicaste,a je klizu se i nase,valjda plasticni djon,ali ne propustaju,mi danas bili na planini i pokvasile se pravo sa vanjske strane,ali ne propustaju,tako da sam zadovoljna,za klizanje cemo se snaci,samo da nisu mokre nogiceuser posted image

E baš mi je drago čuti da ne propuštaju, jako su dobre čizme za tu cijenuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

26.01.2012, 11:39

clock-img

taze_mlada

pencil-img

377

a ima li u amku cipela tacnije gleznjaca, ono da nisu futrovane ko zimske (ala krzno), vec malo postavljene?

clock-img

26.01.2012, 12:23

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: taze_mlada

a ima li u amku cipela tacnije gleznjaca, ono da nisu futrovane ko zimske (ala krzno), vec malo postavljene?

ima svakakvih, vidjela sam desetak vrsta gležnjača, a sad nisam unutra zagledala, najbolje ti je da odeš i da provjeri, cijene su stvarno smiješene

clock-img

27.01.2012, 12:42

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Kako kod nas snijega nema mi se spremamo za proljece

user posted image  sa ovim smo se ponovili,
a ove je dobio od nane prosle godine al mu bile velike
user posted image
Sad jos da nadjemo sandalice i Nemriko je spreman. Malom sam ostavila Nemirkove prve sandalice, nije ih puno nosio tipa da je hodao u njima a patikice treba da potrazimo kad budu snizenja

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

27.01.2012, 12:46

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

prelijepe
mi idemo u patragu za cipelicama.valjda opet nadem neke na snizenju u Astri.prosle je nosa ravno 2 mjesecauser posted image user posted image
a i seku treba sva oprema za none:) curica uvjek treba vise

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

27.01.2012, 12:53

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: bebacha

prelijepe
mi idemo u patragu za cipelicama.valjda opet nadem neke na snizenju u Astri.prosle je nosa ravno 2 mjesecauser posted image user posted image

Ima sniženja-u onoj prodavnici u Merkatoru kod hitne, ima froddo-oko 35 KM do broja 30, od broja 30-40-tak KM!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

27.01.2012, 12:56

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: bebacha

prelijepe

user posted image user posted image user posted image  tacno, treba uskladit sve kombinacije, ja sam Nemrku prols egodine kupila patike koje je noso proljece, ljeto, jesen. Sandalice se nisu pokazale bas kvalitatne a nisu mu se bas svidjale pa ih je pocijepo u komade vozeci autic guralicu ispred zgrade. A nove po njegovom meraku nismo nasli, pametno manino vodi racuna o kucnom budzetuuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

27.01.2012, 13:17

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

ziki cuj neam snjega,treba li vam malo postati...kod nas nece proljece jos dugouser posted image

a jeste li ove sa juricem narucili preko fb i ja sam ih gledala,jeste li zadovoljni user posted image mene malo strah uzimati obucu na nevidjeno,ne znam je  li broj odgovarajuci 

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

27.01.2012, 13:31

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Gvendolina ja trazim niko da posalje a svi kukajuuser posted image  Jesu one sa FB, ja sam zadovoljna, a velicine su standardne

clock-img

28.01.2012, 00:58

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

ma poslala bi vam ja ali sta cete sad za obucu,vi se za proljece spremiliuser posted image
tnx za info, bas me zanimalo kakva su iskustva sa ovom stranicom.sad smo skroz u "cars" fazonu pa taman ove za proljeca da uzmemo,ako do tada ne bude neki "drugi juric" IN user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

09.03.2012, 17:13

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Evo i nasih prvih hodalica:

user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

18.03.2012, 18:08

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Evo i nasih prvih hodalica:

user posted image

lijepe su pravo i fensi, samo moja dobronajmjerna sugestija, trebali ste uzeti neke iznutra postavljene kožom ili običnim pamučnim platnom, uf znaš kako se nogica oznoji od ove sintetike unutra.

mi smo danima tražili obične patike od pamučnog platna, u cicibanu nema brojebva ai ne bih više tamo ušla ni mrtva, prave krave rade, neljubazne i bezobrazne, moja mama je trgovac i ona je jadna bila šokirana njihimo ponašanjemuser posted image , nego skrenuih ja s teme, našli smo u astri prelsatke frodo patike, tamnoplave, platnene, iznutra koža, ajdin kad ih je obuo nije više ni skinuo, dobili smo nike patike bijele, ali mrzi ih iz nekog razloga, valjda su krute, šta li, stalno se nešto žali, a lijepe su pravo, doduše znoji mu se noga u njima, al još nije toplo srečom

clock-img

18.03.2012, 18:09

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

i da zaboravih najvažniju info, patike frodo su na sniženjuuser posted image

clock-img

18.03.2012, 18:18

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Gdje imaju prave starke manjih brojeva?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

18.03.2012, 18:18

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

i da zaboravih najvažniju info, patike frodo su na sniženjuuser posted image

koliko ste ih platili?

mi danas se ponovismo sa novim bijelim kožnim Nike-ama user posted image user posted image
vidjeli smo jos jedne odlicne frodo kozne bijele tene 40KM..dvoumili smo se...mozda i njih uzmemo..tena nikad dosta...

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

18.03.2012, 18:19

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Gdje imaju prave starke manjih brojeva?

u sprotlife-u ja bas danas gledala..kod nas u SA! i to mi je zelja da mu uzmem..oko 50 KM, ima i skupljih i malo jeftinijih user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

18.03.2012, 18:29

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

platili ih 33 KM, a bile 53user posted image

a starke su mi preslatke, samo sumnjam da ih prave sa čičkom, barem ja nisam vidjela, a da mu zapertlam i svežem mislim da bismo i on i ja nervni slom doživjeli

clock-img

18.03.2012, 20:41

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Skorpijo ma i ja sam trazila neka unutra sa kozom, ali nista osim klasicnih cizmica i cipelica nisam nasla. Pa smo mu sad kupili nove jer je on tek poceo pomalo da se pusta i ovo su jedine tenice koje smo nasli, a da su mekane. Sad sam mu kontala uzeti one kao polu-otvorene cipelice (sandala-cipela) skroz kozne, pa da ima da mijenja??? Neznam jel mi to dobra ideja, i koliko su iskoristive???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

clock-img

18.03.2012, 20:50

clock-img

Lejla87

pencil-img

57

Skorpija gjde je snizenje tih patika i koliko kostaju?

Davud&Jakub

clock-img

18.03.2012, 21:23

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mala sa to je dobra ideja za ljeto, te zatvorene sandalice jer će sigurno dosta padati, nažalostuser posted image , pa je bolje da su prstići i nokti zaštićeni, samo pazi da je đon mekan i savitljiv, da nisu previše krute i da su lagane,

lejla 87, ja našla u astri na dobrinji te na patike na sniženju, kožen im nisu snižene, samo platnene

clock-img

18.03.2012, 21:33

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Mi kupismo noćas Nike patike na sniženju 59 KM, ja sam bila više za lacosta model i jedne Pumine, al babuka veli Nike, pa hajd mislim se ti plačaš, šta me briga, hahahahahahah, evo ih ne skida, iako su ove godine katastrifa modeli, mi smo do sada uzimali tako dobre modele, šminkerske prave, neka kolekcija sisters, ali evo ove godine ih nema, budu kao srebrene sa roze ili roze sa sivim i slično, ma medene pravo, ove su nam bijele sa roze i tiriznim malim detaljima

clock-img

18.03.2012, 21:57

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Skorpijo hvala, ma ja u biti pojma nemam kakve njima trebaju cipelice, al sam skontala po komentarima da je najvaznije da su mekane i kozne user posted image

Eh da imam jos jedno pitanje, sta mislite o onim klompicama (kroksice) za bebe, ovdije to na svakom cosku nude, al meni melo izgledaju podebelog djona, pa ne znam jesu li dobre za bebice??user posted image

clock-img

18.03.2012, 23:02

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Skorpijo hvala, ma ja u biti pojma nemam kakve njima trebaju cipelice, al sam skontala po komentarima da je najvaznije da su mekane i kozne user posted image

Eh da imam jos jedno pitanje, sta mislite o onim klompicama (kroksice) za bebe, ovdije to na svakom cosku nude, al meni melo izgledaju podebelog djona, pa ne znam jesu li dobre za bebice??user posted image

kroksice za bebca koji tek prohodava ja ne bih nikako, može izvrnuti nogu u njima, treba vremena dok se dobro ustabili pa tek onda, za more vam je bolje plastične sandalice

Zadnji članci

article-img