cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

10.08.2011, 13:14

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: isabella

http://i2.ztat.net/large/P/R/PR313I00I-404__default__1.jpg i mi smo se ponovile a bas me iznenadilo sada kada smo bili u boni kako lijepe obucice ima u planici......

Je li ovo pise da si bila u Bosni?????????

Lijepe sandaliceuser posted image
A T. tene su neke italijanske, pa se tjesim da su zato broj 31...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.08.2011, 13:28

clock-img

Adana

pencil-img

2777

U onoj prodavnici obuce Harbi kod taksista iza Katedrale je snizenje obuce, i za djecu i za odrasle koliko primjetih. Zaova je kupila sebi baletanke cini mi se da su bile snizene na 30KM.

Mi smo Asji kupili cipelice za 35KM. Ovaj svjetliji dio je brusena koza. Dzon je gumeni. Bas su mekane. Marka je neka DSM ortopedika, samo sto pise cirilicom. :) Pise i nesto kolekcija ciciban... :)

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Adana -- 10.8.2011 13:33:21 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

10.08.2011, 13:39

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Adana bas su dobre.user posted image ...mogle bi i mi prosetati...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

10.08.2011, 13:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

starno su super...
ja nisma nikada tu kupovala...al sma vdijela na izlogu...
mogla bih ove jsenje varijante dubljih pogledat...
jeftino a prelijepo
user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.08.2011, 13:43

clock-img

Adana

pencil-img

2777

:) Hvala hvala :) I nama se svidjaju, a posebno Asji. :)

I mi smo slucajno usli jer je neki dan zaova kupila te baletanke, kozne, prelijepe. Ima i slatkih sandalica, a i ovih za jesen cipela... Vjerovatno su i brojevi ograniceni jer su bas snizene... Ima vise marki, ne samo ove...

< Poruku je uredio Adana -- 10.8.2011 13:44:31 >

clock-img

10.08.2011, 13:47

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Super su peleci...jel ima tamno plavih i jos kakvih boja user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.08.2011, 13:50

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Mi u Astri kupili Froddo papice za vrtic... 33 km

user posted image

ima rozih i plavih pa neke sa fifi

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.08.2011, 14:04

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Visnja ne sjecam se... :) Sorry! :)

A ove su super! I mi bi trebali kupiti Asji... :) Znas li do kada su te na snizenju? Ili je inace ta cijena?

clock-img

10.08.2011, 14:08

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

To im je inace cjena.mi smo ovakve kupili Ajli prije 3 mjeseca a prosle sedmice i Alenu slicne

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

10.08.2011, 14:09

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Cijena je mislim i inače takva jer smo ih mi platili 33 KM u maju nekad. Preporuka - ako uspijete naći ove kao kod Višnje, uzmite, ne uzimajte te sa Fifi jer se teško navlače, duboke su dosta, a čičak ne dozvoljava da se špangica popusti koliko treba kroz ovu 'ušicu' gore ako me razumjete, zapinje i Ema ih ne može sama dovoljno raširiti da nogica lako klizne unutra. 
Doduše, možda ona nije dovoljno spretna a ubila bi me da joj baš te nisam uzela user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

10.08.2011, 14:24

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

u odna ja idem po frodove pape bez farohanke...inače i mene sljeduju te fifikeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.08.2011, 14:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

jesu slatke

clock-img

10.08.2011, 23:39

clock-img

isabella

pencil-img

265

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: isabella

http://i2.ztat.net/large/P/R/PR313I00I-404__default__1.jpg i mi smo se ponovile a bas me iznenadilo sada kada smo bili u boni kako lijepe obucice ima u planici......

Je li ovo pise da si bila u Bosni?????????

Lijepe sandaliceuser posted image
A T. tene su neke italijanske, pa se tjesim da su zato broj 31...

jesam bila 15 dana proleti sad i sad ko da nisam ni bila user posted image user posted image a uzeli smo i u planici cipelice kud su povoljne kud su kvalitetne a ove su primigi italijanske,,dobila na poklon inace ne pada mi na pamet da kupujem preskupe su ,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

clock-img

10.08.2011, 23:44

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

user posted image

Joj, Višnja, nadam se da ti se neće desiti isto što i meni. Ja sam kupila ovakve plave, isto u Astri, Frodo, ista cijena(mislim da sam prije par mjeseci postavila ovdje sliku)-ovi donji kajšići su pukli za 20-tak danauser posted image user posted image user posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

11.08.2011, 08:15

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

user posted image

Mi imamo u rozoj varijantiuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

18.08.2011, 15:13

clock-img

Anoniman

Ja samdanas malenom obezbijedila obucu za zimu i jesen,  djeciji dan kakoto danci zovu, uzmes 2para platis jedan i stvarno se isplati  1000 kr ja sam platila samo500 .......Uzela sam cizmice za kise , futrovane su (ako se to tako kaze) Viking marka  i jos jedne za zime KangaRoos

user posted image

user posted image

clock-img

18.08.2011, 15:21

clock-img

Anoniman

Adana cipelice su mrak , user posted image

clock-img

18.08.2011, 15:49

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Znaci nije rano kupovati obucu za jesen i zimu.user posted image Ja i mm juce setali s Hanom,svratili u planiku i astru,on htio da joj kupimo nesto za hladnijih dana,bilo na snizenju,a ja ga uvjerila da je rano.user posted image Moramo ponovo ici setati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

18.08.2011, 16:08

clock-img

Anoniman

Ma ovdje u dk je sve naopako u feb-martu kupuju sandale ,  mislim kupuju unaprijed  ja nisam znala pa sam jedva djetetu nasla sandalice  u junu , a i ljeto  nam ove  godine nije Bog zna sta najavljuju kise pa reko taman cizmice da mu kupim da su suhe none ...

clock-img

18.08.2011, 16:11

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Marina prdivne su,posebno mi se sviđaju gumeneuser posted image
Kod nas vala nema nekog izbora,trazili smo ih neki dan pa vala nakouser posted image
sto valja skupo ko đavo.Nesto mi puno dati vise od 100 KM za djecije cizme koje ce prerast za tren 

clock-img

18.08.2011, 16:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: salmy

Marina prdivne su,posebno mi se sviđaju gumeneuser posted image
Kod nas vala nema nekog izbora,trazili smo ih neki dan pa vala nakouser posted image
sto valja skupo ko đavo.Nesto mi puno dati vise od 100 KM za djecije cizme koje ce prerast za tren 

Hvala one su 100 km kostale, ali njih nisam ni platila jer sam prvi par platila malo skuplje,ali glava me zabolila kad sam vidjela neke cijene , fakat nisu normalni ...Moj Adi odkako je prohodao nogica mu je porasla za 3 broja a ovdje ako ces ortopedske nema ispod 100 km i to stave u prodaju par razlicitih tako da si prinudjen platiti skupo....A izbor za djecake katastrofa....Zadnje geox patike mu kupila grozne su , isparale nakon 2 puta + su nekakve krute mali stalno pada u njima , a ona mi ih nahvalila reko same hodaju....

clock-img

18.08.2011, 17:19

clock-img

Adana

pencil-img

2777

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Adana cipelice su mrak , user posted image

Hvala. :) I vase cizmice, pogotovo gumene su predobre! :)

clock-img

18.08.2011, 17:21

clock-img

Adana

pencil-img

2777

A juče smo slučajno naletili na 'Bambi' čizmice, u radnji dječije odjeće u onoj ulici gdje je ćevabdžinica Željo.
Imaju sniženje obuće jer je ostalo malo brojeva. I ove čizmice smo kupili za 40KM. :) Baš nas je krenulo. user posted image

user posted image

clock-img

18.08.2011, 17:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Adana

A juče smo slučajno naletili na 'Bambi' čizmice, u radnji dječije odjeće u onoj ulici gdje je ćevabdžinica Željo.
Imaju sniženje obuće jer je ostalo malo brojeva. I ove čizmice smo kupili za 40KM. :) Baš nas je krenulo. user posted image

user posted image

Super su Adana

clock-img

18.08.2011, 21:43

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: Adana

U onoj prodavnici obuce Harbi kod taksista iza Katedrale je snizenje obuce, i za djecu i za odrasle koliko primjetih. Zaova je kupila sebi baletanke cini mi se da su bile snizene na 30KM.

Mi smo Asji kupili cipelice za 35KM. Ovaj svjetliji dio je brusena koza. Dzon je gumeni. Bas su mekane. Marka je neka DSM ortopedika, samo sto pise cirilicom. :) Pise i nesto kolekcija ciciban... :)

user posted image

user posted image

Fabrika iz Makedonije koja je radila za ciciban prije rata sad radi svoju obuću. Ja sam dva puta uzimala jesenje za curicu i bile su nam jako dobre, nisu propuštale, đon je udobno mekan, podstava kvalitetna. Ja preporučujem ovu marku.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Zadnji članci

article-img