cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

08.06.2011, 14:34

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

uhhh divne li informacije Mala86, ja se slomi živa tražeći sandalice za E.... hoću mu kvalitetnu sandalicu ali šta god da nađem čini mi se da pretjeruju sa cijenama... uhhh a nabacala sam se para ne znam ni ja koliko više odoh da navratim da vidim šta imaju... valjda ubodemo nešto user posted image

clock-img

08.06.2011, 14:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja cu danas do ovog naseg Winka da pogledam a ti ako ti bue usput samo pogledaj imajul ovi brojevi.kod nas trenutno nigdje nema sandalica sa zatvorenim pristicima a ja otvorene necu.mislim ima al meni nepada napamet dat 60KM za sandale,za ovu fazu prododavanja

kod nas ima u Borovu . Al kad sam ja gledala u maju bila proslogodisnja roba nisu bili nabavili .Sad su dosle sigurno a i cjene su im nema ispod 70km.
Ja cu kupiti jer  mogu uzet jedne kvalitetne jer u njima ce biti stalno citavo ljeto.

clock-img

08.06.2011, 14:59

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

nama trebaju za prohodavanje,znaci nece nesto puno hodat u njima. a pored toga mora imat i neke patikice-cipelice.i sve to puta dva(ima i seka koja mora imat vise pari obuceuser posted image user posted image )ko bi zaradio tolike pare kad bi svake placala 70KMuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

08.06.2011, 15:44

clock-img

mala86

pencil-img

2755

mi smo dosad bili u cicibankama,ali sad za ljeta sam mu htjela uzet nesto onako,nepreskupo,a ok user posted image ,kuma je malom u fisu uzela za 7 km !s obzorom da je u ovim koza unutra smatram da su odlicne user posted image

skuplju cu mu vjerovatno uzet na jesen,za jesen zimu

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

08.06.2011, 21:36

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

mala super su sandalice,kod nas izbor slab ma jedva našli jedne da su nam se svidile,a cjene su užas preskupe ništa tako povoljno ja nisam našla ,osim one otvorene prstiju a to ne dolazi u obzir jer ovaj moj sve živo šutauser posted image ,na kraju mu uzeli cicibanake

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

09.06.2011, 10:14

clock-img

taurus

pencil-img

3578

evo info za sve mame koje traže sandalice
vjerovatno ste primijetili da primo obuće nema u planici
sad ih uvozi ona prodavnica na ilidži kod pijace, mislim da se zove cipelići
cijene su im do 40 km

ja sam traćila jeftinije sandalice, jer svakako moram staviti anatomsku uložak koji smo pravili po mjeri, tako da mi nije bitno kakav je uložak kod sandala
prije toga smo kupili tene u cicibanu, ali i kod njih je loš uložak pa smo opet ubacivali naš uložak
a u jesen svakako moramo praviti ortopedske cipeliceuser posted image

clock-img

09.06.2011, 10:17

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Hehehe Taurus....
Ja sam Lani cizmice kupila primo, tenice i jedne sandale...sve u Cipelićima...nijedno nije bilo preko 30KM....
Super udobne, imaju polu-ulozak, lagane...
Mislim da sam to i pisala a i Hanady je kupila jedne kao kod moje Lane samo te nisu bile primo...Cipeliće toplo preporucujem user posted image user posted image
Kod pijace Ilidza, Mercur Otoka, Robot novi...

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.6.2011 10:27:31 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

09.06.2011, 10:39

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Mi tamo juce kupili primo sandalice...super su...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

09.06.2011, 10:45

clock-img

taurus

pencil-img

3578

a joj ja se slomila tražeći primo obuću dok mi jedna prodavačica nije reklauser posted image user posted image user posted image

baš ste neke, što mi niste javile user posted image user posted image

clock-img

09.06.2011, 11:36

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

E bas mi je zao user posted image user posted image user posted image
Evo ti i nova info ako vec ti stavljas ulozak u obucu, Planet obuca user posted image user posted image user posted image isto do 30-40KM maximalno....super ima izbora...i za nas i za djecu user posted image - samo ne znam koje "marke" imaju....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

09.06.2011, 11:37

clock-img

taurus

pencil-img

3578

a  gdje je planet obućauser posted image

clock-img

09.06.2011, 11:43

clock-img

Anoniman

nama trebaju za prohodavanje,znaci nece nesto puno hodat u njima. a pored toga mora imat i neke patikice-cipelice.i sve to puta dva(ima i seka koja mora imat vise pari obuceuser posted image user posted image )ko bi zaradio tolike pare kad bi svake placala 70KMuser posted image user posted image

mi smo prosle god. dobili sandale kad je prohodavao ciciban citavo ljeto bio  u njima a da sam ih placala bacila bi pareuser posted image user posted image jer nije nao sam hodat sem kad ga vodam za rukicu .

clock-img

09.06.2011, 12:04

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Mi smo ove godine kupili Frodove za Antonia i to u 2 mjesecu ove godine - dolazi nova kolekcija i te umjesto 350 kn platili samo 100 kn..... a za Paulu imaju bracove Cicibanke od prošle godine. Jest da joj je mrcek veliko, ali valja i nisu oštećene,ko nove su.
Taman me pogodilo.
Ali za to ćemo ovu zimu morat Antoniu, a Paula će opet imati njegove zimske.

E zanima me, gdje uloke te kupiti? Zato ih uopće kupovati?

< Poruku je uredio ivanak -- 9.6.2011 12:05:16 >

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

09.06.2011, 12:07

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: taurus

a  gdje je planet obućauser posted image

Imas novu veliku radnju kod Apoteke Dina na C. Vili...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

09.06.2011, 12:12

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ja cu danas do ovog naseg Winka da pogledam a ti ako ti bue usput samo pogledaj imajul ovi brojevi.kod nas trenutno nigdje nema sandalica sa zatvorenim pristicima a ja otvorene necu.mislim ima al meni nepada napamet dat 60KM za sandale,za ovu fazu prododavanja

jesi nasla sta user posted image

ja sam prije pola sata bila u nasem winku i nema user posted image ,najmanji br je 24,kaze za djecake ima skroz malo i brzo nestane user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

09.06.2011, 12:38

clock-img

muzika28

pencil-img

62

Znate li mozda gdje bih mogla traziti neke gumene sandalice/cipelice za plazu?

clock-img

09.06.2011, 17:52

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: muzika28

vidjela sam da ima kod nas u turbo limaču pa pretpostavljam da ima i kod vas ,nisu ni skupe oko 12 km ,ja ih isto planiram uzeti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

09.06.2011, 18:02

clock-img

Anoniman

ako zelis tipa onih sto smo mi nekad nosili,toga je prosle godine bilo u chiccu..ako zelis surferice...toga je bilo u TL... ja sam A. kupila lani na moru...bude i tamo uvijek na onim standovima...u planet obuci sam vidjela japanke s kajisicem na peti kostale su oko 6,90 km a imas i kroksica

mi smo laniimali tri vrste...imala sam ove sandale kao sto smo mi nekad nosili, chiccove,imali smo tipa japanki i surferice...japane ne preporucujem jer se uzasno klizu...barem ove jeftine...surferice su nam najbolje bile jer on ima siroko stopalopa ga nista nije stiskalo...jedina mana sto se dugo suse...za razliku od onih standardnih sandala plasticnih...a svakako je dobro da dijete i boso hoda...tako da ja glas dajem opet za surferice...malo bos...malo u njimauser posted image

clock-img

09.06.2011, 20:55

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

user posted image
evo i naših sandalica

< Poruku je uredio marinčii -- 9.6.2011 20:56:35 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

09.06.2011, 21:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image
evo i naših sandalica

user posted image posto su ako nije tajna

clock-img

09.06.2011, 21:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

u iani su pollino 20km

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

09.06.2011, 22:19

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image
evo i naših sandalica

user posted image posto su ako nije tajna

86Km

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

09.06.2011, 22:35

clock-img

Anoniman

a kad ce snizenjeuser posted image ...hocu da mu kupim i Ajnine tene, a trebaju nam i sandale...a treba nam i ljetne robice...m ce me zik...zikuser posted image user posted image

clock-img

10.06.2011, 07:45

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Mala hvala tiuser posted image kod nas najmanji broj 21user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

10.06.2011, 08:00

clock-img

muzika28

pencil-img

62

IZVORNA PORUKA: dadada

ako zelis tipa onih sto smo mi nekad nosili,toga je prosle godine bilo u chiccu..ako zelis surferice...toga je bilo u TL... ja sam A. kupila lani na moru...bude i tamo uvijek na onim standovima...u planet obuci sam vidjela japanke s kajisicem na peti kostale su oko 6,90 km a imas i kroksica

mi smo laniimali tri vrste...imala sam ove sandale kao sto smo mi nekad nosili, chiccove,imali smo tipa japanki i surferice...japane ne preporucujem jer se uzasno klizu...barem ove jeftine...surferice su nam najbolje bile jer on ima siroko stopalopa ga nista nije stiskalo...jedina mana sto se dugo suse...za razliku od onih standardnih sandala plasticnih...a svakako je dobro da dijete i boso hoda...tako da ja glas dajem opet za surferice...malo bos...malo u njimauser posted image

Hvala! Idem danas malo u shopping, pa valjda cu nesto naci. U turbolimacu (u bbi-u) sam prije par dana gledala, nisu imali. One u iani pollino broj 22/23 su mu nekako uske, a duge (a inace nosi broj 22) user posted image .
A i ja sam za varijanu bose none, ali ipak da imam neke u pricuvi user posted image . Ako nista kupicu u dalmaciji...

Zadnji članci

article-img