cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

09.04.2011, 23:38

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nije neka pljacka, oboje su 28KM, u Cipelicima, imaju raznih "marki" user posted image , primo, safran, ciciban (neki modeli), ove nase su "in kids" tako nesto...imaju i blagi ulozak, Hanady vise imaju tih vecih brojeva nego ovih malih, za tacno ove ne znam ali imaju lijep izbor obuce i podosta brojeva od 24 i vise....
Jelena, ne znam ti reci, mi smo vasa suprotnost user posted image , uska nona, sve nam moze user posted image

e hvala draga...
a gdje su cipelici molim te...pa baš bih jedne ovakve uzela...a cijena je smješna stavrno...a baš su super cipe...user posted image

Ovdje gdje ti je myb@by rekla ali ima u u Mercuru na Otoci, ja na Ilidzi sam nasla ove ljubicaste a tenice na Otoci...milsim da imaju veci izbor brojeva....Ali bolje obici prvo ove na Ildzi

joj dobro si ono u merkuru išla sam jednom tamo kad je tek porhodala bile neke pavle marke na sniženjuuser posted image user posted image user posted image

a bum ja obišla i ilidžu...ove lilaste mi se plaho dopadaju i slažu sa najmanje 6 haljinauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.04.2011, 23:38

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Hanady imas cipelice u Merkuru na Otoci i u Nedzaricima kod Venere,samo mislim da na Ilidzi ima najvise obuceuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

09.04.2011, 23:39

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Mislim da rade, Mercur sigurno jer je u trznom centru a i Orange je trzni centar user posted image , ovo kod pijace ne znam, ali vjerovatno rade....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

10.04.2011, 22:13

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Hanady kad si tu da ti javim da imas u Robotu na Socijalnom Cipelice i imaju ove ljubicaste koje je Lady kupila,pa da ne ides na drugo mjesto bezvezeuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

10.04.2011, 22:14

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: new mama

Hanady kad si tu da ti javim da imas u Robotu na Socijalnom Cipelice i imaju ove ljubicaste koje je Lady kupila,pa da ne ides na drugo mjesto bezvezeuser posted image user posted image user posted image

pa jeli imaju i tamo cupelici ta radnja...
pa to mi je sutra moguće izvesti...
jel ima ta radnja ili u okviru nečega drugoga imaju ove pipeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.04.2011, 22:16

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Imas bas njihovu radnju,mislim na drugom spratu,ja danas bila,pa sam vidjela one cipelice i ti mi pala na pamet,pa da znasuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

10.04.2011, 22:22

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Imas bas njihovu radnju,mislim na drugom spratu,ja danas bila,pa sam vidjela one cipelice i ti mi pala na pamet,pa da znasuser posted image

radnja cipelici? to je nesto novo otvoreno jer nema ni jedna radnja samo sa djecijim cipelama, ali ima izbor djecijih u ovim mjesovitim radnjama

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

10.04.2011, 22:27

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Nismo vam pokazale nase tene-cipelice...
user posted image  

broj 24user posted image  za moju mrsavicu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.04.2011, 22:39

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ove su za dvogodisnjakinju...user posted image
I ja bih nosila ovakveuser posted image

A velika vec nosi 29 ili 30...user posted image
Zelimo u cetvrtak provjeriti da li joj treba ulozak, pa cemo onda u kupovinu...

Moze, zaha, komotno...
ako ih razbojnik ne unisti...ipak su bijeleuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 10.4.2011 22:41:39 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.04.2011, 22:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

Ove su za dvogodisnjakinju...user posted image
I ja bih nosila ovakveuser posted image

A velika vec nosi 29 ili 30...user posted image
Zelimo u cetvrtak provjeriti da li joj treba ulozak, pa cemo onda u kupovinu...

misliš na ravne tabane starijojuser posted image

mi smo uradile novi...i odmah da zbaš ako bude trebao...imaju super tene.cipele frofo u borovo radnji u merkuru...ja joj kupila...nevjerovatno može uložak i snižene su...inače samo u polino i cicipan smo uspjeli uložak ugurati.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.04.2011, 22:47

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Jeste, za T.

Nisam je ranije vodila, ali nesto mi "zabacuje" nogu preko noge kad hoda...user posted image

Familija me ubjedjuje da sva djeca tako hodaju, ali ja moram provjeriti, pa cu onda u kupovinu...
Nadam se da nece trebati, ali mi se "ne baca 60-100 KM za cipelice u koje ne bi mogao, eventualno, taj ulozak...

Hvala za info...
Kako te izgledaju Frodo?

clock-img

10.04.2011, 22:50

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

Jeste, za T.

Nisam je ranije vodila, ali nesto mi "zabacuje" nogu preko noge kad hoda...user posted image

Familija me ubjedjuje da sva djeca tako hodaju, ali ja moram provjeriti, pa cu onda u kupovinu...
Nadam se da nece trebati, ali mi se "ne baca 60-100 KM za cipelice u koje ne bi mogao, eventualno, taj ulozak...

Hvala za info...
Kako te izgledaju Frodo?

smeđ.bronza kombincaija...kao tene cipele naprijed tri čička na ljepljenje...
i kad ti daju uložak ti vadiš te frodo uloške i staviš koje ste dobili ako dobijete...
ali u pordavnici ovaezno na onaj uložak cipele porbaj djetetu na nogu da vidiš kako fercera...jer se potpuno isto ponaša i kad izvadiš orginalni uložak iz cipele...

ja sma jednom kupila reko moći će dok se orginalni izvadi i naravno izdadila seuser posted image

i da znaš u sve ali sve ciciban idu ulošci super....sad je najbolje na sniženjima...zato ja mojoj kupim sada čizme za zimu...samo tako uštetim pare...user posted image

vjeruj u cipele i winka ili neke čak baletanke iz TL nema šanse da uđe uložakuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.04.2011, 12:23

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

pomocccc.evo danima Ajli trazim patike i nista nemogu naci.juce smo isli i u Doboj i jedino nasle neke ciciban al me  odbilo sto im je don tvrd,nasle jedne reebok isto tako.jutros odem ovdje u prodavnicu sportske opreme i imaju neke reebok,prelijepe.ja ih pokusam savit pod rukom i nisu bas savitljiveuser posted image user posted image al me prodavicica ubjeduje da su bod nogom savitnjive,i da su udobne.danas ce je muz odvest da proba al me intereseuje vase misljenje i iskustvo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.04.2011, 12:35

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Jesi li gledala u donjoj Etni u onoj prodavnici sportske opreme imale su Convers preslatke, ove su bile bijele sa plavom zvijezdom, savitljive... al nije bilo broja 26.
Ja sam neplanirano kupila Nemirku u Doboju sandale za 19 km Primo savitljive, super i njemu se sviđaju, odmah je mako etiketu i smjestio ih u cipelar. Sliku stavim kad dođem kući

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

11.04.2011, 12:59

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

to je ista prodavnica,samo je ova u Zanatskom centru.bila sam skoro i dole.al nije bilo nikakvi br 25.ove reebok su mi preljepe,samo me brine taj don

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.04.2011, 23:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

lady samo da ti javim kupile smo cipelice iste vaše...bile još jedne na socijalnom broj 25 i naše suuser posted image user posted image user posted image
moja princeza se obula bez problema i šetala po radnji jako su joj se dopale...više nego roze koje sma joj kupile nedavno...al mogu vam reći jako kvaliteten cipele sa poluanatomskim uloškom, mekane i vrlo pohvalnog dezena i kože koja se ne praši i ne rplja pri hodanju.

i da kupile smo seki u istoj toj radnji jedne bijelo-rsbrene tene PRIMO marke...u koje nam može ulošak anatomski...nevjerovatnih 33 KM...
sad kad seka pođe u baštu da čupa travu mami neće srce stati jel uporpastila tene...jer za ove pare još jedne u ovoj sezaoni uleiti moguuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.04.2011, 23:26

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Hanady jesi li kupila tamo gdje sam ti govorilauser posted image

da na trećem spartu odmah od stepenica desno...radnja s ezove Cišpelići-oranž i mogu ti reći da sma za 66 Km kupila maloj one ljubičaste cipelice a velikom PRIMA tene...Hvalauser posted image
vdijele su žene na kafici...jako fine tene imaju za curice...ima i rozih i ljubičastih...33 Km a koža prava...ma oduševilo me definitvnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.04.2011, 13:48

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Znate li gdje ima onih papa/mokasina (debele čarape sa podlogom na stopalu protiv klizanja)? Evo sad sam poslala muža u Lindex jer znam da su oni imali (jeste da su bile 16 KM, ali mi više nije ni bitno). Nema na pijaci na Alipašinom, na Dobrinji, u Hadžićima, na Ciglanama i nema u Bingu i dječijim radnjama u kojima sam joj redovno kupovala user posted image  (delegirala sam 10 ljudi da mi traži broj 24-25, boja tamnija, a nije mi bitno jesu li više za dječake ili djevojčice, samo da nađemo).

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

12.04.2011, 13:51

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Pijaca sirano...kupila ja prije mozda 10ak dana....ali su deblje, malo futrovane
E jedino ti ne mogu reci za broj, ja sam kupila 22-23

Amko komerc na mojmilu, vidjela sam neki dan.... 7-8KM kostaju...

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.4.2011 13:55:39 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

12.04.2011, 13:53

clock-img

Anoniman

u malishi je bilo...merkur...otoka...a i dola na pijaci

clock-img

12.04.2011, 14:17

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

A ja sad na pauzi razmišljam da li u Bingo i na pijacu Alipašino ili u Amko da prošetam i odem naopako user posted image , odmah poslije posla idem na ova mjesta, valjda negdje nađem. Hvala!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

12.04.2011, 19:43

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

user posted image

nase nove cipelice, a nisu ni skupe 43 KM.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

12.04.2011, 23:09

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: emma.L

Znate li gdje ima onih papa/mokasina (debele čarape sa podlogom na stopalu protiv klizanja)? Evo sad sam poslala muža u Lindex jer znam da su oni imali (jeste da su bile 16 KM, ali mi više nije ni bitno). Nema na pijaci na Alipašinom, na Dobrinji, u Hadžićima, na Ciglanama i nema u Bingu i dječijim radnjama u kojima sam joj redovno kupovala user posted image  (delegirala sam 10 ljudi da mi traži broj 24-25, boja tamnija, a nije mi bitno jesu li više za dječake ili djevojčice, samo da nađemo).

ima na siranu i za djecake i djevojcice svih brojeva

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

13.04.2011, 09:31

clock-img

seka87

pencil-img

253

user posted image

ovo su nase nove sandalice

user posted image

a ovo obicne patikice za igranja

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

clock-img

13.04.2011, 09:40

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

I meni su preslatke... L. je dobila ove za vikend:

http://www.howtogrowtaller.org/images/e/220556078882_0.jpg

Nemam pristup slikomat-u na poslu pa izvolite link hehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Zadnji članci

article-img