cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

06.04.2011, 23:36

clock-img

Anoniman

Kod nas nije u pitanju samo veliki ris, vec cijela noga je deMbela...slika u prilogu user posted image ...probali smo te za prohodavanje i ne mogu jer dio iznad prstiju je dosta debeo pa je tu stezu, ili jednostavno ne mogu da navire na nogu. Mogu veci brojevi...ona nosi 18-19, a moze da obuje 21-22, sto nam ne odgovara jer ulozak ne dodje gdje treba na nogici.

user posted image

clock-img

06.04.2011, 23:37

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ona bas ima nogicu ko skroz male bebice,krofnastu.medenu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

06.04.2011, 23:39

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kod nas nije u pitanju samo veliki ris, vec cijela noga je deMbela...slika u prilogu user posted image ...probali smo te za prohodavanje i ne mogu jer dio iznad prstiju je dosta debeo pa je tu stezu, ili jednostavno ne mogu da navire na nogu. Mogu veci brojevi...ona nosi 18-19, a moze da obuje 21-22, sto nam ne odgovara jer ulozak ne dodje gdje treba na nogici.

user posted image

krofnica draga...preporucujem ti cipele Pavle.... i asja je imala krofnicu od stopala i samo smo te u pocetrku kupovali koje imaju ona dva cicka za podesavanje sirine cipele....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

06.04.2011, 23:40

clock-img

many

pencil-img

400

prava krofnica,medena...ali je zeznuto za obucu skroz

clock-img

06.04.2011, 23:46

clock-img

Anoniman

Visnja bas sam maloprije i napisala na prethodnoj stranici da nam samo mogu dva modela pavle cipela iz cijele kolekcije i to jedne roze i jedne ljubicaste oboje sa dva cicka i to cicak sto vise "rastegnuti"

clock-img

06.04.2011, 23:49

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

mi danas u BBI u Iani kupili ove...popust 10 % samo danas zbog BBI dana..Pavle su bili jos i na snizenju pa nas oba para dosla 91 km user posted image

user posted image

user posted image

03.04.`08

clock-img

06.04.2011, 23:50

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Visnja bas sam maloprije i napisala na prethodnoj stranici da nam samo mogu dva modela pavle cipela iz cijele kolekcije i to jedne roze i jedne ljubicaste oboje sa dva cicka i to cicak sto vise "rastegnuti"

to ce trajati negdje do 2,5 g a onda se stopalo normalizuje... i sad s 3 nije jos idelano ali vec mozemo vecinu obuti normalno..

03.04.`08

clock-img

06.04.2011, 23:55

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

many baletanke su preslatke
visnja fine pipelice i vama :).

clock-img

06.04.2011, 23:59

clock-img

many

pencil-img

400

hvalla i nam se bas svidjau....user posted image

clock-img

07.04.2011, 00:04

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

baletanke su super ...svidja mi se sto imaju onaj jastucic sto se rijetko nalazi u baletankama

03.04.`08

clock-img

07.04.2011, 00:04

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

user posted image

ova nona je za pojesti, ko med.
kod mog I.su malo tanje ali isto pufnice male koje bih ja pojela

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

07.04.2011, 00:45

clock-img

many

pencil-img

400

obicno u HiM baletamki ima taj jastucic,imamo mi i dvoje baletankica od prosle godine koje su nam sad male isto HIM i oboje imaju jastucic...

clock-img

07.04.2011, 11:10

clock-img

zagy

pencil-img

351

user posted image

Joooooooj, medene none user posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

07.04.2011, 11:30

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: Emmy

Jeste amy09, ja nisam mogla vjerovati, kostale su me 4 funte, oko nekih 8,5 KM.  Nazalost nema vise, ovo je sa snizenjauser posted image .  Ne znam odakle si, ja zivim u Sarajevu i dosta djecijih stvari (a i za mamu i tatuuser posted image ) narucujemo sa ove stranice, jer je besplatna dostava sirom svijeta.  Roba stigne za nekih 7 dana i sve sto smo do sada narucili, ekstra je.  Trenutno imaju mid season rasprodaju, doduse ne i za djecu nego za nas velikeuser posted image

joj ajd mi reci kako platite ovo kad narucite user posted image

Mala86, placam obicnom VISA debitnom karticom prilikom narudzbe i onda oni dan poslije skinu taj iznos......

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

07.04.2011, 11:36

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Ponovili smo se i za ljeta

Big sister
http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_ACC_SHO&shoptype=S

Little baby
http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_BAFLI_ACC&shoptype=S

clock-img

07.04.2011, 11:39

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Iz nekog razloga mi prebaci link na svu obucu, uglavnom za baby ove prve na slici, a za veliku seku ove sandalice sa resama, samo u pink varijantiuser posted image

clock-img

07.04.2011, 11:42

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Iz nekog razloga mi prebaci link na svu obucu, uglavnom za baby ove prve na slici, a za veliku seku ove sandalice sa resama, samo u pink varijantiuser posted image

a kako ste kupovali hm-ovu odjecu?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

07.04.2011, 11:44

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image

user posted image user posted image user posted image Gage bebeje none,bas su medene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

07.04.2011, 11:45

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Teacher75, ja sam bila na putu u Milanu i tamo sam kupila, razbolila sam se kakvih slatkih ima detalja i odjece za djecicu u H&M, koja je istovremeno povoljna.  Ja sam prezadovoljna njihovim pamukom inace.  Nazalost ovakve prilike imam samo kad putujem i to 1X godisnje.  Tjesi me sto se sada H&M otvorio u Zagrebu pa ako nista moze se do tamo skoknuti :-)

clock-img

07.04.2011, 11:50

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Teacher75, ja sam bila na putu u Milanu i tamo sam kupila, razbolila sam se kakvih slatkih ima detalja i odjece za djecicu u H&M, koja je istovremeno povoljna.  Ja sam prezadovoljna njihovim pamukom inace.  Nazalost ovakve prilike imam samo kad putujem i to 1X godisnje.  Tjesi me sto se sada H&M otvorio u Zagrebu pa ako nista moze se do tamo skoknuti :-)

mislila sam da si nekako kupila online. mm je nedavno u sloveniji, u ljubljani nakupovao Lani svega. ima stvarno super stvari za djecuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

07.04.2011, 11:57

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Višnja cipelice su preslatke,one prve na slici mi se posebno sviđaju.... Iana meni ima odlične stvari i većinom malenom kupijem tamo i Cicban obuću..

clock-img

07.04.2011, 17:16

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Evo nasih novih cicibanki.

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

07.04.2011, 21:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo nasih novih cicibanki.

user posted image

wow, bas su cool- disco cicibankeuser posted image

clock-img

07.04.2011, 21:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image

none medene pojela bi ih user posted image ....

clock-img

08.04.2011, 11:45

clock-img

miracle

pencil-img

281

I mi smo se ponovili maloprije u ciciban prodavnici u Interexu....slatke tene crveno plave sa raznim detaljima...cijena 25KM....sniženje .
Jedva čekam da dođem kući akb da probam mom dječakuuser posted image

Zadnji članci

article-img