cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

05.04.2011, 09:07

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: felix

jeste mala u borovo ima frodo ,frodo i jesu ove sto sam kupila.
Evo nasi sandal cipela  nemojte se smijati nije bilo  bojauser posted image user posted image user posted image a ovo je samo za kuci, i na vikendicu necemo nigdje dalje user posted image nisu skupe 20km obicne meni se svidjele za okokuce.
Sanadale prave nisam nasla doce krajem aprila .
user posted image

Aj nisi mu valjda kupila ove?!!??! Pa draga Felix....sta uradi od djecaka.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.04.2011, 09:11

clock-img

Anoniman

ja se zaljubila u mokasine...valjda ce mu moci, jer imaju najveci 23...jedino da vidim po drugim radnjama

< Poruku je uredio maja78 RR -- 5.4.2011 14:54:42 >

clock-img

05.04.2011, 09:23

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

jeste mala u borovo ima frodo ,frodo i jesu ove sto sam kupila.
Evo nasi sandal cipela  nemojte se smijati nije bilo  bojauser posted image user posted image user posted image a ovo je samo za kuci, i na vikendicu necemo nigdje dalje user posted image nisu skupe 20km obicne meni se svidjele za okokuce.
Sanadale prave nisam nasla doce krajem aprila .
user posted image

Aj nisi mu valjda kupila ove?!!??! Pa draga Felix....sta uradi od djecaka.... user posted image

anel ce bas biti moderan decko...... metrosexualacuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

05.04.2011, 09:50

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: mala86

user posted image

ja danas kod nas u nekoj trgovini vidjela ovakve 29 km i pitam tetu jel ima za djecaka bas su mi super sad za proljece kaze nema i nece ni dolazit user posted image ,a pravo su mi slatke

felix cipelice su super,ma frodo je user posted image

Predpostavljam da si gledala u Idesuuser posted image nema gdje drugouser posted image
Ovo je model od prošle ili čak predprošle godine znam jer smo ih mi gledali, tako da sigurno neće dolaziti ponovo ove godine

ma teta neka pricljiva u toj trgovini,dobro si  ides,bas cu sad pogledat i koji je broj ,moram do marsa user posted image  pa je usput

a tetu kad sam pitala hoce li im dolazit takvo sto al za djecake,jer su nam se pravo svidjele(i mm) kaze nece,nesto pocela da su ih nabavljali preko B Luke,sad im nedaju... user posted image nemam pojma uglvnom skontasmo je da vise nece imat cicibanki

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

05.04.2011, 10:49

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

user posted image

ja danas kod nas u nekoj trgovini vidjela ovakve 29 km i pitam tetu jel ima za djecaka bas su mi super sad za proljece kaze nema i nece ni dolazit user posted image ,a pravo su mi slatke

Predpostavljam da si gledala u Idesuuser posted image nema gdje drugouser posted image
Ovo je model od prošle ili čak predprošle godine znam jer smo ih mi gledali, tako da sigurno neće dolaziti ponovo ove godine

ma teta neka pricljiva u toj trgovini,dobro si  ides,bas cu sad pogledat i koji je broj ,moram do marsa user posted image  pa je usput

a tetu kad sam pitala hoce li im dolazit takvo sto al za djecake,jer su nam se pravo svidjele(i mm) kaze nece,nesto pocela da su ih nabavljali preko B Luke,sad im nedaju... user posted image nemam pojma uglvnom skontasmo je da vise nece imat cicibanki

U Peku u Centru na prizemlju su od ove godine poceli nabavlljati Bambi pa pogledaj tamo. Ili u GMS-u u Vitezu ima radnja sa Pavle cipelicama mi smo bili u subotu izbor za dječake je solidan.
Koji broj vam treba?

clock-img

05.04.2011, 11:29

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ima i u planici pavle....obućice...lijepe pravo

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

05.04.2011, 11:38

clock-img

mala86

pencil-img

2755

user posted image

U Peku u Centru na prizemlju su od ove godine poceli nabavlljati Bambi pa pogledaj tamo. Ili u GMS-u u Vitezu ima radnja sa Pavle cipelicama mi smo bili u subotu izbor za dječake je solidan.
Koji broj vam treba?

ja mislim da ce nam trebat 22

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

05.04.2011, 13:07

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

Imaš u Brčkom u Merkatoru Frodo obućicu u Astrinoj prodavnici(prizemlje). Pozz

IZVORNA PORUKA: seka87

pozzzzzzzzzzzzzzzzzz

molila bih za malu pomoc ako moze ja sam iz Gradacca i kod nas ima samo frodo obuca za kupiti (obica sa uloskom) ali nama ne odgovaraju niti jedene pa bih molila zene koje su iz Brckog gracanice tuzle modrice da mi kazu gdje kod njih ima radnja cicibana ili ta obucica sto je hvalite Polino da i mi kupimo a da ne lutamo po gradovima

unaprijed hvala

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

05.04.2011, 13:13

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

Osim Froda, imaju Cicibanke u jednom baby butičiću preko puta Sarajevske banke(mala uličica prije onog žutog mosta preko rijeke Brke).

clock-img

06.04.2011, 12:55

clock-img

seka87

pencil-img

253

hvala sirnice na odg. u petak idemo u tuzlu pa ceemo vidjeti ima li sta ako ne dolazimo u brcko

nemamo kad jedino posije podne posije 17h ali tada neznam sta radi

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

clock-img

06.04.2011, 22:26

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

U Tuzli imaš sigurno veći izbor, a kod nas skoro sve radi do 20h. Ako baš nakastiš, provjerit ću radno vrijeme ovog butika gdje ima cicibanki.

clock-img

06.04.2011, 22:57

clock-img

many

pencil-img

400

evo da vam se i mi pohvalimo nasim novim balerinkama,jest da nam se boja ne svidja ali poklonu se u zube ne gleda.bitno je da nam krasno pristaju....
user posted image

clock-img

06.04.2011, 22:59

clock-img

Anoniman

Many mi imamo identicne bijele user posted image , samo sto ne mogu na nasu krofnastu nogu jer su pravo uske, a medene su user posted image

clock-img

06.04.2011, 23:03

clock-img

many

pencil-img

400

eto nama bi bas vise pasale bijela ali dobro sad,a skroz nam se svidjaju...aa krofnice-nogice su najsladje none,jest da je teze naci obucu,ali su slatkeee...mi imamo tanku a dugu nogu,lako nam je naci obucu ali u nekoj obuci  izgleda kao charlly chapllin user posted image

clock-img

06.04.2011, 23:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: many

eto nama bi bas vise pasale bijela ali dobro sad,a skroz nam se svidjaju...aa krofnice-nogice su najsladje none,jest da je teze naci obucu,ali su slatkeee...mi imamo tanku a dugu nogu,lako nam je naci obucu ali u nekoj obuci  izgleda kao charlly chapllin user posted image

i kod nas je ovako, al sam skontala da su pollino modeli fino uski i taman za nasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.04.2011, 23:10

clock-img

many

pencil-img

400

e bas sad htjedoh dodati za pollino obuci,i nama najbolje odgovaraju,bas su super za uske nonice,sva nam je obuca marke pollino,osim dva para balerinki HiM koje smo dobili na poklon,nisu nam bas skroz knap velicina da ali su nam posiroke...

clock-img

06.04.2011, 23:14

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

e bas sad htjedoh dodati za pollino obuci,i nama najbolje odgovaraju,bas su super za uske nonice,sva nam je obuca marke pollino,osim dva para balerinki HiM koje smo dobili na poklon,nisu nam bas skroz knap velicina da ali su nam posiroke...

Lana je nosila cizmice pollini do nedavno, vece za 2 broja al su joj fino legle uz nogu bez obzira na velicinu, a sad smo kupili cipelice. ima jos i jedne pavle i froddo al su joj sirokeuser posted image cicibanke joj isto ogromne

clock-img

06.04.2011, 23:23

clock-img

many

pencil-img

400

mi nismo isli dalje od pollina jer su nam bas super,ali jedne cicbanke smo kupili i nije ih obula svega dva puta one su nam najgore od svih,mislim na sirinu,bile su nam presirokeee....

clock-img

06.04.2011, 23:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi nismo isli dalje od pollina jer su nam bas super,ali jedne cicbanke smo kupili i nije ih obula svega dva puta one su nam najgore od svih,mislim na sirinu,bile su nam presirokeee....

lana je imala jedne prosle godine ali su bile kao gleznjace zatvorene, pa se to nije toliko vidjelo, nosila ih je na jesen, ali kad smo probali otvorenije modele bas kao charlie chaplin, dobro si napisalauser posted image

clock-img

06.04.2011, 23:24

clock-img

Anoniman

A nama su i cicibanke najsire uske user posted image , nama jedino pavle mogu i to samo dva modela iz cijele proljetne kolekcije.

clock-img

06.04.2011, 23:28

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

nas djed obradovo sa jednim Primo baletanka.uh preslatke su.mozda sutra bude i slika.al se mama obradovala.jos u nedelju kupimo patike i to je to,do jeseni.ah da ima i Alenuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

06.04.2011, 23:31

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: jelenaT

D_K i nama su se te bas, bas svidjele, prvo smo njih probali i naravno ni naviriti ne mogu, jer moja ne da ima ris, vec cijela noga joj je kao krofna.

Esma isto ima debeo ris - ove su joj jedine pasale tj. mogla ih je navuci.. siroke su joj samo malo kad ih obuje ali ih malo teze navlaci.. vec bih plakala jer znam da joj za mjesec nece moci ni naviriti :(.. valja opet u shopping :((
najduze je nosila jedne Froddo - mekani djon, lagane za obuti ali sad je vec presla iz baby (one do 24) u veće pa su im drugaciji modeli :(

Onaj pogled :))))

clock-img

06.04.2011, 23:32

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

A nama su i cicibanke najsire uske user posted image , nama jedino pavle mogu i to samo dva modela iz cijele proljetne kolekcije.

jelena moj L.ima ekstra cicibanke za prohodavanje, dobio prosle godine bile mu velike tek sad mu dobre.
one su ekstra siroke posebno naprijed, ali to su one za prohodavanje sa crvenom oznakom na djonu

ja sam danas vidjela pravo lijepe pipelice/ papice u borovu, valjda stara kolekcija sve po 33KM, ima pre pre slatkih.
i za curice i za djecake
a borovo na grbavici, ,moram opet otici sa djecom da probaju

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

06.04.2011, 23:32

clock-img

many

pencil-img

400

pa jest stvarno ko charllie C.user posted image ...ee da jelena džaba sto su none premedene kad se obuca lako ne nalazi...trbali bi stvarno napravit nekku oobucu za djecicu krofnastih nogu,jer bas punooo dijece ima bebele none,a muku muce dok nadju odgovarajuce cipelice.....

clock-img

06.04.2011, 23:33

clock-img

D_K

pencil-img

2669

a joj - jeste to zeznuto.. a ja sam mislila da ja imam problem sa debelnonom :(

Onaj pogled :))))

Zadnji članci

article-img