cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

04.04.2011, 14:37

clock-img

Anoniman

sta mislis imal za muske ovakve sandalice cipele kao te gore sto sam citirala user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 14:39

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: felix

sta mislis imal za muske ovakve sandalice cipele kao te gore sto sam citirala user posted image user posted image user posted image

sumnjam nisam nigdje vidila,uh meni bi mm  reko ne dolazi u obzir da mi to sinu obuješuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

04.04.2011, 15:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: marinčii

sumnjam nisam nigdje vidila,uh meni bi mm  reko ne dolazi u obzir da mi to sinu obuješuser posted image user posted image user posted image

zasto uvjek ima ljespi stvari za curiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 15:34

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Ma felix, ja da imam sina kupila bih mu jučer 5 pari obuće, a ovako jedva prođošmo sa jednim proljetnim cipelicama. Sve za dječake mi se svidjelo, izbor boja super (od tamno plave, preko sive i narančaste, pa do maslinaste i bež). Za curice ne možeš maslinasto naći ništa, bež jedva ponešto, glavno da je sve lila i roza a ako imaš narančastu ili crvenu garderobicu, možeš se slikati user posted image  (mrzim roza boju). 

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

04.04.2011, 15:41

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: MALA1994

evo i nasi skoro mu svekar kupi, moruser posted image amo probat kad ustane 

medeno, ja kontam odmah one poluotvorene da kupim jer ce ubzo trebati a bezveze mi da kupujem jos jedne dublje pa onda poluotvorene

hvala mila malkice su mu velike uzeo je 23 br al mogu mu user posted image 79km. u borovu uzeli, pa cu mu sad opet ja otic trkniti da uzmem jos sandale i dosta muuser posted image .
Nadam se da cu nac te poluotvorene sto mislisuser posted image samo neznam dal da uzmem 22 ili 23 br recimo 23 malkice velike , a 22 knap Eh sad dal vi uzimate na knap ili malo vece za koji milmetaruser posted image ?

malo vece, ja ne uzimam puno vece jer ne mora znaciti da ce nogica narasti.
evo moj L. od oktobra ima jedne cipelice koje nosa po kuci, lagane i tek sad su mu knap.
znaci ne mora da znaci da ce nogica rasti, ne znam kako je do sada bilo sa anelkom.

a mi smo prosle godine imali bez sandalice ciciban i tajo se nije ljutio, nisu mi uopste kao za curice, bas su slatke.

A Koja je ovo marka u borovu, ja u peku vidjela bambi a neko rece da su u astri i borovu frodo user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

04.04.2011, 17:04

clock-img

Anoniman

jeste mala u borovo ima frodo ,frodo i jesu ove sto sam kupila.
Evo nasi sandal cipela  nemojte se smijati nije bilo  bojauser posted image user posted image user posted image a ovo je samo za kuci, i na vikendicu necemo nigdje dalje user posted image nisu skupe 20km obicne meni se svidjele za okokuce.
Sanadale prave nisam nasla doce krajem aprila .
user posted image

clock-img

04.04.2011, 17:06

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

felix gdje ste tacno uzeli ovu.nama trebaju ovakve za igranje.kontali smo ovi dana u Doboj po patikice pa bi mogli i po ove u Tesanjuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

04.04.2011, 17:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebacha

felix gdje ste tacno uzeli ovu.nama trebaju ovakve za igranje.kontali smo ovi dana u Doboj po patikice pa bi mogli i po ove u Tesanjuser posted image

u šišića  uzeli ovdje na carsiji kod nas tu je odma i borovo imaju ostale su jos al sacekaj do 15aprila rekao mi je da ce doci im nove robe ova je stara roba .

clock-img

04.04.2011, 19:19

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

evo nasih novih
user posted image

user posted image

super su, posto su bile?

ja danas kod nas u nekoj trgovini vidjela ovakve 29 km i pitam tetu jel ima za djecaka bas su mi super sad za proljece kaze nema i nece ni dolazit user posted image ,a pravo su mi slatke

felix cipelice su super,ma frodo je user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

04.04.2011, 19:21

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Emmy

Jeste amy09, ja nisam mogla vjerovati, kostale su me 4 funte, oko nekih 8,5 KM.  Nazalost nema vise, ovo je sa snizenjauser posted image .  Ne znam odakle si, ja zivim u Sarajevu i dosta djecijih stvari (a i za mamu i tatuuser posted image ) narucujemo sa ove stranice, jer je besplatna dostava sirom svijeta.  Roba stigne za nekih 7 dana i sve sto smo do sada narucili, ekstra je.  Trenutno imaju mid season rasprodaju, doduse ne i za djecu nego za nas velikeuser posted image

joj ajd mi reci kako platite ovo kad narucite user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

clock-img

04.04.2011, 21:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: sahara

mi bile danas u Iani u bbi i zaljubila sam se u ove bijele:
http://www.pollinoshoes.com/images/proizvodi/slike.php?id=9222s1166-350&grupa=prima
puno su ljepse nego na slici, ova masna u sredini je srebrena, kostaju 60km. kontam ih kupiti

Hahahahaha, ovo su nase cipelice, i nama se pravo svidjele jer su bijele, a pored vas ja ne moram ni stavljati slikeuser posted image

danas smo kupili ove, predivne suuser posted image user posted image user posted image samo se nadam da ce ih uspjeti iznosati, jer smo uzeli broj 21 a njoj je sada taman 20, uskoro prelazi na 21. pitanje za mame s malo starijom djecom:koliko dugo su nosila broj 21 (koliko brzo raste noga u tom periodu)? koliko cesto se mijenja broj, odnosno koliko brzo raste noga u tom periodu?mi smo kupili i jedne frodo cipela- sandale broj 22 da bi ih se nanosala citavo ljeto, al su joj sad ogromne

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

04.04.2011, 21:55

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ma felix, ja da imam sina kupila bih mu jučer 5 pari obuće, a ovako jedva prođošmo sa jednim proljetnim cipelicama. Sve za dječake mi se svidjelo, izbor boja super (od tamno plave, preko sive i narančaste, pa do maslinaste i bež). Za curice ne možeš maslinasto naći ništa, bež jedva ponešto, glavno da je sve lila i roza a ako imaš narančastu ili crvenu garderobicu, možeš se slikati user posted image  (mrzim roza boju). 

onda uzmes bijele, kao sto smo mi, jer smo puni crvenih stvariuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

04.04.2011, 21:56

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: mala86

evo nasih novih
user posted image

user posted image

super su, posto su bile?

ja danas kod nas u nekoj trgovini vidjela ovakve 29 km i pitam tetu jel ima za djecaka bas su mi super sad za proljece kaze nema i nece ni dolazit user posted image ,a pravo su mi slatke

Gdje si vidjela i koje,plave ili zelene?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

04.04.2011, 21:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo nasih novih
user posted image

user posted image

super su, posto su bile?

ove gornje mogu proci i kao muske

clock-img

04.04.2011, 21:58

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

http://www.pollinoshoes.com/images/proizvodi/slike.php?id=9222s1166-350&grupa=prima
puno su ljepse nego na slici, ova masna u sredini je srebrena, kostaju 60km. kontam ih kupiti

Hahahahaha, ovo su nase cipelice, i nama se pravo svidjele jer su bijele, a pored vas ja ne moram ni stavljati slikeuser posted image

danas smo kupili ove, predivne suuser posted image user posted image user posted image samo se nadam da ce ih uspjeti iznosati, jer smo uzeli broj 21 a njoj je sada taman 20, uskoro prelazi na 21. pitanje za mame s malo starijom djecom:koliko dugo su nosila broj 21 (koliko brzo raste noga u tom periodu)? koliko cesto se mijenja broj, odnosno koliko brzo raste noga u tom periodu?mi smo kupili i jedne frodo cipela- sandale broj 22 da bi ih se nanosala citavo ljeto, al su joj sad ogromne

Meni se cini da za broj raste svaka dva mjeseca u tom periodu..user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali zaista....user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

04.04.2011, 21:59

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Meni se cini da za broj raste svaka dva mjeseca u tom periodu..user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali zaista....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nadala sam se da ce ih moci nositi bar 3 mjeseca: april, maj i juni (sad su joj malo velike al za par dana ce joj vjerovatno biti taman- po onom mjerenju da prst stane iza) sta mislis, hoce li izdrzati do jula?

< Poruku je uredio teacher75 -- 4.4.2011 22:00:54 >

clock-img

04.04.2011, 22:02

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ne znam kakav joj je tempo rasta nonare.user posted image user posted image ..ja znam da je nama fakat svaka dva mjeseca dolazilo da kupujemo. nove...nadam se da ce ih iznosati.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

04.04.2011, 22:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ne znam kakav joj je tempo rasta nonare.user posted image user posted image ..ja znam da je nama fakat svaka dva mjeseca dolazilo da kupujemo. nove...nadam se da ce ih iznosati.user posted image

prije 5 mjeseci joj je mogao broj 19, a prije 4 mjeseca smo poceli nositi broj 20 i jos joj mogu, mada su knap

clock-img

04.04.2011, 22:39

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

user posted image

user posted image joj felix medene su,mogu i Anel i cura mu nositiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

04.04.2011, 22:41

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

ticerko cipelice su super,ma ne brini nanosat ce ih se Lana,nece joj bas odmah za dva broja noga narastiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

04.04.2011, 22:46

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: zaha

ticerko cipelice su super,ma ne brini nanosat ce ih se Lana,nece joj bas odmah za dva broja noga narastiuser posted image

hvala, nadam se da ce bar do jula nosati i da ce u njima prohodatiuser posted image

clock-img

05.04.2011, 00:00

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: zaha

hvala, nadam se da ce bar do jula nosati i da ce u njima prohodatiuser posted image

teacher
moj luka je u oktobru dobio ciciban cipelice br 20 i sada su mu malo knap moze sada 21 znaci nosio ih je dosta dugo, sada ne znam mozda i lani ne bude rasla nogica tako brzo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

05.04.2011, 00:48

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Hannica

evo nasih novih
user posted image

user posted image

super su, posto su bile?

Gdje si vidjela i koje,plave ili zelene?

ej pozuri bila su 2 modela zelene cini mi se i jos neke roskaste uglavnom tamaris trgovina mislim da se zove,odmah iznad zenicanke al na desnu stranu ma znas sigurno koja je
kaze teta vise ih nece dobivat

clock-img

05.04.2011, 08:45

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

user posted image

Predpostavljam da si gledala u Idesuuser posted image nema gdje drugouser posted image
Ovo je model od prošle ili čak predprošle godine znam jer smo ih mi gledali, tako da sigurno neće dolaziti ponovo ove godine

clock-img

05.04.2011, 09:03

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: Nedi

user posted image

Predpostavljam da si gledala u Idesuuser posted image nema gdje drugouser posted image
Ovo je model od prošle ili čak predprošle godine znam jer smo ih mi gledali, tako da sigurno neće dolaziti ponovo ove godine

imas ovakve u cicibanu po 20 i 25KM al samo brojevi 19 user posted image user posted image user posted image user posted image , modeli koji imaju i druge brojeve meni nisu bas nesto zapeli za oko

Princeza dosla 05.02.2010

Zadnji članci

article-img