cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

03.04.2011, 11:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi bile danas u Iani u bbi i zaljubila sam se u ove bijele:
http://www.pollinoshoes.com/images/proizvodi/slike.php?id=9222s1166-350&grupa=prima
puno su ljepse nego na slici, ova masna u sredini je srebrena, kostaju 60km. kontam ih kupiti

Hahahahaha, ovo su nase cipelice, i nama se pravo svidjele jer su bijele, a pored vas ja ne moram ni stavljati slikeuser posted image

clock-img

03.04.2011, 11:33

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: Adana

Premedene su! I mi smo vidjeli jedne, oko 60KM su. user posted image   

http://www.pollinoshoes.com/images/proizvodi/slike.php?id=1662as1060-350&grupa=prima

mi smo juce Esmi kupili ove - medene su a kostaju 56 KM. jedva smo joj nasli za debelnonicu cipele - isli smo u tri Astre (Ilidza, Robot, BBI) a gledali smo i u WOG centru i sreca nadjosmo ove. Merjemi smo kupili od istog proizvodjaca baletanke i bile su super povoljne 33 KM..

Onaj pogled :))))

clock-img

03.04.2011, 12:12

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacherka bas o tim prvim bijelim sa srebrnom masnicom sam ti pisala vec...prelijepe su, ali nazalost nama ni prsti ne mogu uviriti u njih jer su bas uski modeli.

a nama su bas super jer lana ima izrazito usku nogu i sve ostale su joj presiroke, letaju

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

03.04.2011, 23:16

clock-img

Anoniman

D_K i nama su se te bas, bas svidjele, prvo smo njih probali i naravno ni naviriti ne mogu, jer moja ne da ima ris, vec cijela noga joj je kao krofna.

clock-img

04.04.2011, 11:03

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

http://http://www.asos.com//Pumpkin-Patch/Pumpkin-Patch-Girls-Velcro-Snuggly-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1245352

Evo nasih sa sinzenja, stigle u subotu, cijelih 8 KM user posted image , za jesen se vec pripremamo ha, ha

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

04.04.2011, 11:09

clock-img

amy09

pencil-img

77

IZVORNA PORUKA: Emmy

http://http://www.asos.com//Pumpkin-Patch/Pumpkin-Patch-Girls-Velcro-Snuggly-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1245352

Evo nasih sa sinzenja, stigle u subotu, cijelih 8 KM user posted image , za jesen se vec pripremamo ha, ha

ne vidimoo slikicu.....

clock-img

04.04.2011, 11:10

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

http://www.asos.com//Pumpkin-Patch/Pumpkin-Patch-Girls-Velcro-Snuggly-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1245352

Evo da pokusamo opetuser posted image

clock-img

04.04.2011, 11:14

clock-img

amy09

pencil-img

77

ove cizmice ljubicasteeee 8 KM......JEL 8 KM...P0REDIVNEEE SUU....gdjeee ste ih uzeliiiii hocemoo i miiii i ima li brojevaaaaaaa i dr boja predivneee

clock-img

04.04.2011, 11:19

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Jeste amy09, ja nisam mogla vjerovati, kostale su me 4 funte, oko nekih 8,5 KM.  Nazalost nema vise, ovo je sa snizenjauser posted image .  Ne znam odakle si, ja zivim u Sarajevu i dosta djecijih stvari (a i za mamu i tatuuser posted image ) narucujemo sa ove stranice, jer je besplatna dostava sirom svijeta.  Roba stigne za nekih 7 dana i sve sto smo do sada narucili, ekstra je.  Trenutno imaju mid season rasprodaju, doduse ne i za djecu nego za nas velikeuser posted image

clock-img

04.04.2011, 11:23

clock-img

amy09

pencil-img

77

Jeste amy09, ja nisam mogla vjerovati, kostale su me 4 funte, oko nekih 8,5 KM.  Nazalost nema vise, ovo je sa snizenjauser posted image .  Ne znam odakle si, ja zivim u Sarajevu i dosta djecijih stvari (a i za mamu i tatuuser posted image ) narucujemo sa ove stranice, jer je besplatna dostava sirom svijeta.  Roba stigne za nekih 7 dana i sve sto smo do sada narucili, ekstra je.  Trenutno imaju mid season rasprodaju, doduse ne i za djecu nego za nas velikeuser posted image

i ja sam iz sarajeva...jaoo pa to je super,i mojih dosta drugarica narucuju on line..iskreno mene je pravoo to strah i imam neku abverziju a i nesto neznam oko toga....iskrenoo :-(

Odo ipak da pogledam ima li sta za mene za mamuuu :-**Hvala ti super su cizmiceee predivneeee

clock-img

04.04.2011, 11:27

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Ja sam do sada narucivala sa asosa, i nikada nisam imala problema, oni imaju dobar security system i nisu rizicna kompanija.  Naravno, ne voli svako internet kupovinu, ljudi vole da probaju, opipaju tkaninu i sl., ja otkada sam probala pravo sam se navukla, jer puno kvalitetnije stvari kupim za dosta manje novca. Sretno u svakom slucajuuser posted image

clock-img

04.04.2011, 12:09

clock-img

Anoniman

evo i nasi skoro mu svekar kupi, moruser posted image amo probat kad ustane 

clock-img

04.04.2011, 13:26

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

user posted image

Evo i naših novih adidas tena

clock-img

04.04.2011, 13:35

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

mi moramo tene kupiti chuchi vase su slatke koliko ste ih platili

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

04.04.2011, 13:39

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: felix

medeno, ja kontam odmah one poluotvorene da kupim jer ce ubzo trebati a bezveze mi da kupujem jos jedne dublje pa onda poluotvorene

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

04.04.2011, 13:43

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Imamo iste, cijena 65 km mi smo prezadovoljni

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

04.04.2011, 13:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Imamo iste, cijena 65 km mi smo prezadovoljni

eh treba mi skener pa da vam prebacim sliku mojih tena iz drugog osnovneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uh kako je to davno bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ista marka,isti model samo sa crvenom crtom i poslije mene ih naslijedilo jos petero djece i ovaj peti baksuz im je dohakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moji i sad pricaju o tim tenamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slijedeci put kad budem isla kod mame i tate ima da se priheftam na RR samo da im pokazem sliku koju je postavila chuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 13:53

clock-img

seka87

pencil-img

253

pozzzzzzzzzzzzzzzzzz

molila bih za malu pomoc ako moze ja sam iz Gradacca i kod nas ima samo frodo obuca za kupiti (obica sa uloskom) ali nama ne odgovaraju niti jedene pa bih molila zene koje su iz Brckog gracanice tuzle modrice da mi kazu gdje kod njih ima radnja cicibana ili ta obucica sto je hvalite Polino da i mi kupimo a da ne lutamo po gradovima

unaprijed hvala

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

clock-img

04.04.2011, 14:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MALA1994

medeno, ja kontam odmah one poluotvorene da kupim jer ce ubzo trebati a bezveze mi da kupujem jos jedne dublje pa onda poluotvorene

hvala mila malkice su mu velike uzeo je 23 br al mogu mu user posted image 79km. u borovu uzeli, pa cu mu sad opet ja otic trkniti da uzmem jos sandale i dosta muuser posted image .
Nadam se da cu nac te poluotvorene sto mislisuser posted image samo neznam dal da uzmem 22 ili 23 br recimo 23 malkice velike , a 22 knap Eh sad dal vi uzimate na knap ili malo vece za koji milmetaruser posted image ?

< Poruku je uredio felix -- 4.4.2011 14:03:54 >

clock-img

04.04.2011, 14:19

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Mi smo mahsus išli u Tuzlu za patike. Kod nas nikakav izbor(ukoliko šta nije došlo u ovoh 15 dana) za šta sam se uhvatila 98 ili 105 km a Nemirku se ni jedne ne sviđaju. Ima stvarno izbora, cijene onako od 60 pa gore. Mi smo uzeli u jednoj radnji na čaršiji ne znam kako se zove. A u pekovoj radnji, takođe na čaršiji bilo je i nekih Bambi cipelica. Ove polino nisam ni tražila jer je ultimatum bio samo ciciban.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

04.04.2011, 14:23

clock-img

mama75

pencil-img

2257

user posted image user posted image user posted image odoh trositi pare dok djeca spavaju user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 14:29

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

felix presaltke su cipelice,mi smo uzeli  poluotvorene i tek nosi 21br,jel to ok ,ja stalno mm govroim pa kako mu je tako malena nogica nije mi jasno,
mislim da ti je bolje da su mu mrvicu veće al eto opet ti kako hoćeš

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

04.04.2011, 14:31

clock-img

Anoniman

marinci zavisi od modela neke mogu 21 22 a 23 jesu velike al sad da ne vracam neka ih , pa cu uzet 22. da su komotne mu .
Ma nebrini za br. kazem ti i anelu neka obuca moze 21 user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2011, 14:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Crvena

IZVORNA PORUKA: idacha

IZVORNA PORUKA: chuci

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image
Naše nove šunjalice user posted image

I mi smo kupili iste. Pravo su slatke, a oi mekane za hodat

i mi kupili iste
kad sam ja kupovala jučer oko 1 ostalel broj 20 i 24. ja kupila 22. i tad su bile 25KM
a jeste oni snize koju KM kad ostane samo jedan par. prelijepe su i dobro leže na nožici. hvala zagyuser posted image user posted image user posted image

jao, kako su lijepeeeeeee....

eh te curice manekenke.. user posted image

Gdje ste kupili ove sunjalice, bas mi se svidjajuuser posted image

ove su mi najvise zapele za okouser posted image user posted image user posted image pa se pitam imal ovak sl. za muske user posted image user posted image user posted image bez masne samo ?

clock-img

04.04.2011, 14:35

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

marinci zavisi od modela neke mogu 21 22 a 23 jesu velike al sad da ne vracam neka ih , pa cu uzet 22. da su komotne mu .
Ma nebrini za br. kazem ti i anelu neka obuca moze 21 user posted image user posted image user posted image

ma valjda a nije mali pa mi čudno da tako malu nogicu ima,a i ja nosim 37 br,pa se time malo tješimuser posted image user posted image ..
meni su super ove ciciban možeš izvaditi uložaki po njemu odmjeriti jesu li mu taman jer ovaj moj ne daj Bože da šta novo hoće isprobatiuser posted image ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Zadnji članci

article-img