Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mi smo juce Esmi kupili ove - medene su a kostaju 56 KM. jedva smo joj nasli za debelnonicu cipele - isli smo u tri Astre (Ilidza, Robot, BBI) a gledali smo i u WOG centru i sreca nadjosmo ove. Merjemi smo kupili od istog proizvodjaca baletanke i bile su super povoljne 33 KM..
03.04.2011, 12:12
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Teacherka bas o tim prvim bijelim sa srebrnom masnicom sam ti pisala vec...prelijepe su, ali nazalost nama ni prsti ne mogu uviriti u njih jer su bas uski modeli.
a nama su bas super jer lana ima izrazito usku nogu i sve ostale su joj presiroke, letaju
03.04.2011, 23:16
Anoniman
D_K i nama su se te bas, bas svidjele, prvo smo njih probali i naravno ni naviriti ne mogu, jer moja ne da ima ris, vec cijela noga joj je kao krofna.
ove cizmice ljubicasteeee 8 KM......JEL 8 KM...P0REDIVNEEE SUU....gdjeee ste ih uzeliiiii hocemoo i miiii i ima li brojevaaaaaaa i dr boja predivneee
04.04.2011, 11:19
Emmy
1009
Jeste amy09, ja nisam mogla vjerovati, kostale su me 4 funte, oko nekih 8,5 KM. Nazalost nema vise, ovo je sa snizenja . Ne znam odakle si, ja zivim u Sarajevu i dosta djecijih stvari (a i za mamu i tatu ) narucujemo sa ove stranice, jer je besplatna dostava sirom svijeta. Roba stigne za nekih 7 dana i sve sto smo do sada narucili, ekstra je. Trenutno imaju mid season rasprodaju, doduse ne i za djecu nego za nas velike
04.04.2011, 11:23
amy09
77
IZVORNA PORUKA: Emmy
Jeste amy09, ja nisam mogla vjerovati, kostale su me 4 funte, oko nekih 8,5 KM. Nazalost nema vise, ovo je sa snizenja . Ne znam odakle si, ja zivim u Sarajevu i dosta djecijih stvari (a i za mamu i tatu ) narucujemo sa ove stranice, jer je besplatna dostava sirom svijeta. Roba stigne za nekih 7 dana i sve sto smo do sada narucili, ekstra je. Trenutno imaju mid season rasprodaju, doduse ne i za djecu nego za nas velike
i ja sam iz sarajeva...jaoo pa to je super,i mojih dosta drugarica narucuju on line..iskreno mene je pravoo to strah i imam neku abverziju a i nesto neznam oko toga....iskrenoo :-(
Odo ipak da pogledam ima li sta za mene za mamuuu :-**Hvala ti super su cizmiceee predivneeee
04.04.2011, 11:27
Emmy
1009
Ja sam do sada narucivala sa asosa, i nikada nisam imala problema, oni imaju dobar security system i nisu rizicna kompanija. Naravno, ne voli svako internet kupovinu, ljudi vole da probaju, opipaju tkaninu i sl., ja otkada sam probala pravo sam se navukla, jer puno kvalitetnije stvari kupim za dosta manje novca. Sretno u svakom slucaju
04.04.2011, 12:09
Anoniman
evo i nasi skoro mu svekar kupi, mor amo probat kad ustane
04.04.2011, 13:26
Nedi
1147
Evo i naših novih adidas tena
04.04.2011, 13:35
Apotekarka
3918
mi moramo tene kupiti chuchi vase su slatke koliko ste ih platili
04.04.2011, 13:39
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: felix
medeno, ja kontam odmah one poluotvorene da kupim jer ce ubzo trebati a bezveze mi da kupujem jos jedne dublje pa onda poluotvorene
04.04.2011, 13:43
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Imamo iste, cijena 65 km mi smo prezadovoljni
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
04.04.2011, 13:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Imamo iste, cijena 65 km mi smo prezadovoljni
eh treba mi skener pa da vam prebacim sliku mojih tena iz drugog osnovne uh kako je to davno bilo ista marka,isti model samo sa crvenom crtom i poslije mene ih naslijedilo jos petero djece i ovaj peti baksuz im je dohako moji i sad pricaju o tim tenama slijedeci put kad budem isla kod mame i tate ima da se priheftam na RR samo da im pokazem sliku koju je postavila chuci
04.04.2011, 13:53
seka87
253
pozzzzzzzzzzzzzzzzzz
molila bih za malu pomoc ako moze ja sam iz Gradacca i kod nas ima samo frodo obuca za kupiti (obica sa uloskom) ali nama ne odgovaraju niti jedene pa bih molila zene koje su iz Brckog gracanice tuzle modrice da mi kazu gdje kod njih ima radnja cicibana ili ta obucica sto je hvalite Polino da i mi kupimo a da ne lutamo po gradovima
unaprijed hvala
04.04.2011, 14:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
medeno, ja kontam odmah one poluotvorene da kupim jer ce ubzo trebati a bezveze mi da kupujem jos jedne dublje pa onda poluotvorene
hvala mila malkice su mu velike uzeo je 23 br al mogu mu 79km. u borovu uzeli, pa cu mu sad opet ja otic trkniti da uzmem jos sandale i dosta mu . Nadam se da cu nac te poluotvorene sto mislis samo neznam dal da uzmem 22 ili 23 br recimo 23 malkice velike , a 22 knap Eh sad dal vi uzimate na knap ili malo vece za koji milmetar ?
< Poruku je uredio felix -- 4.4.2011 14:03:54 >
04.04.2011, 14:19
ziki
1815
Mi smo mahsus išli u Tuzlu za patike. Kod nas nikakav izbor(ukoliko šta nije došlo u ovoh 15 dana) za šta sam se uhvatila 98 ili 105 km a Nemirku se ni jedne ne sviđaju. Ima stvarno izbora, cijene onako od 60 pa gore. Mi smo uzeli u jednoj radnji na čaršiji ne znam kako se zove. A u pekovoj radnji, takođe na čaršiji bilo je i nekih Bambi cipelica. Ove polino nisam ni tražila jer je ultimatum bio samo ciciban.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
04.04.2011, 14:23
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: Emmy
odoh trositi pare dok djeca spavaju
04.04.2011, 14:29
marinčii
4750
felix presaltke su cipelice,mi smo uzeli poluotvorene i tek nosi 21br,jel to ok ,ja stalno mm govroim pa kako mu je tako malena nogica nije mi jasno, mislim da ti je bolje da su mu mrvicu veće al eto opet ti kako hoćeš
04.04.2011, 14:31
Anoniman
marinci zavisi od modela neke mogu 21 22 a 23 jesu velike al sad da ne vracam neka ih , pa cu uzet 22. da su komotne mu . Ma nebrini za br. kazem ti i anelu neka obuca moze 21
04.04.2011, 14:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Crvena
IZVORNA PORUKA: idacha
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: zagy
Naše nove šunjalice
I mi smo kupili iste. Pravo su slatke, a oi mekane za hodat
i mi kupili iste kad sam ja kupovala jučer oko 1 ostalel broj 20 i 24. ja kupila 22. i tad su bile 25KM a jeste oni snize koju KM kad ostane samo jedan par. prelijepe su i dobro leže na nožici. hvala zagy
jao, kako su lijepeeeeeee....
eh te curice manekenke..
Gdje ste kupili ove sunjalice, bas mi se svidjaju
ove su mi najvise zapele za oko pa se pitam imal ovak sl. za muske bez masne samo ?
04.04.2011, 14:35
marinčii
4750
marinci zavisi od modela neke mogu 21 22 a 23 jesu velike al sad da ne vracam neka ih , pa cu uzet 22. da su komotne mu . Ma nebrini za br. kazem ti i anelu neka obuca moze 21
ma valjda a nije mali pa mi čudno da tako malu nogicu ima,a i ja nosim 37 br,pa se time malo tješim .. meni su super ove ciciban možeš izvaditi uložaki po njemu odmjeriti jesu li mu taman jer ovaj moj ne daj Bože da šta novo hoće isprobati ,