cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

01.04.2011, 07:37

clock-img

chuci

pencil-img

804

mi kupili tene
user posted image

clock-img

01.04.2011, 07:51

clock-img

DM

pencil-img

2408

Što su vam pepeuser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.04.2011, 07:57

clock-img

chuci

pencil-img

804

hvala

jutros ustala i odmah ih je morala obući, prije peleneuser posted image
a u radnji sinoć jedva ženi dala da joj skine etiketu hoće da bježi, valjda da joj ne uzme ko pipeice

clock-img

01.04.2011, 08:15

clock-img

ziki

pencil-img

1815

baš su lijepeuser posted image izgleda da ova muhnatli djeca što sama biraju imaju isti ukususer posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

01.04.2011, 10:16

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: Crvena

IZVORNA PORUKA: chuci

crvena u iani smo kupili u bbi
marka pollino

Chuci, ljubim te hvala ti puno. Odosmo nas dvije u BBIuser posted image

user posted image user posted image  Prodale se, nema vise.
Gdje ima lijepih tena za nase curke od 2, 5 godineuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

01.04.2011, 10:18

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

crvena u iani smo kupili u bbi
marka pollino

Chuci, ljubim te hvala ti puno. Odosmo nas dvije u BBIuser posted image

user posted image user posted image  Prodale se, nema vise.
Gdje ima lijepih tena za nase curke od 2, 5 godineuser posted image

u cicibanu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

01.04.2011, 19:03

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ja opet moram pitatiuser posted image : chuci kako ste se odlucili na pertle, kako ih uspiješ obuti, je li strpiljiva, meni je nekad čičak prespor, a baš volim ove na pertlanje, no bi ih smjela uzeti nema šanse, to bi bili napadi bjesa i ludila dok zavežemuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

01.04.2011, 21:27

clock-img

chuci

pencil-img

804

mi smo svoje kupili u cicibanu 63 KM čini mi se, nisam sigurna jer je mm platio

a njoj su se toliko svidjele da neće da ih skida

i ona je nekad nestrpljiva, ali većinom lijepo sjedne u krilo, ja sjednem na pod podvijenih nogu a on u krilo i obujem joj, ili ja čučnem a ona se drži meni za glavu i obujem joj cipele. drago joj je kad god idemo vani pa ne pravi probleme oko obuvanja cipela.

prošle godine se nisam smjela odlučiti na pertle, a jedne mi se svidjele pravo. haj sad uzeli da probamo. napišem izvještaj za mjesec kako nam ide. jučer i danas nije bilo problema.

clock-img

01.04.2011, 21:29

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

mi kupili tene
user posted image

Odlicne su....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

01.04.2011, 21:30

clock-img

Anoniman

mi kupili tene
user posted image

Iste su nase, zapravo sa rozom prugomuser posted image

clock-img

01.04.2011, 21:30

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja opet moram pitatiuser posted image : chuci kako ste se odlucili na pertle, kako ih uspiješ obuti, je li strpiljiva, meni je nekad čičak prespor, a baš volim ove na pertlanje, no bi ih smjela uzeti nema šanse, to bi bili napadi bjesa i ludila dok zavežemuser posted image

A pitala si i mene jel de?
Ja sa Lanom zaista nemam problema sto se obuce tice...pape jako voli (pokucnice) one su na cicak, cipelice ima na vezanje, i cizmice ima vezanje+rajfesluz...
Sama donese (cim se spomene setnja i pa pa) uzmem je u krilo ili cucnem pored nje, obucem bez problema...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

01.04.2011, 21:42

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: sahara

mi kupili tene
user posted image

gdje ste ih kupili i posto su? bas su divneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.04.2011, 21:42

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

aha, sad procitah da je cicibanuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

01.04.2011, 23:48

clock-img

Medić*

pencil-img

29

evo i nasih Puma tena, decko sam izabrao, a mama htjela crne user posted image

user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

01.04.2011, 23:52

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Neka je...zna on bolje....user posted image user posted image user posted image

Neki dan ja sa Umicom da joj kupim gumenjake za vikendice i od svih normalnih boja (roze, plave, ljubicaste...sa cvjeticima. sa prugicama) ona navalila na kornjaca uzorak (ono kao imaju brazde) i neka ogavna nijansa zelene...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Neki dan ja sa Umicom da joj kupim gumenjake za vikendice i od svih normalnih boja (roze, plave, ljubicaste...sa cvjeticima. sa prugicama) ona navalila na kornjaca uzorak (ono kao imaju brazde) i neka ogavna nijansa zelene...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel u Astriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nista ruznije nisam vidilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa je isto te zelene htjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzassssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:55

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Joj slatka je user posted image

vjerovatno nema nista takvog uzorka pa hoce nesto i u takvoj boji, pametno pile zna da joj trebaju za vikendice user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:56

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel u Astriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nista ruznije nisam vidilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa je isto te zelene htjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzassssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesteeeeeeeeeeeee.....user posted image user posted image user posted image user posted image ogavne su....ali je mama kupilaaaaaaaaaaa.....user posted image user posted image user posted image

Kaze mi MM jek bilo ruznijih...user posted image user posted image user posted image user posted image rekoh...nije...nista nisam slagala....user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:57

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: medic slatki

vjerovatno nema nista takvog uzorka pa hoce nesto i u takvoj boji, pametno pile zna da joj trebaju za vikendice user posted image

Sad bi slikala, ali nam nisu tu...user posted image user posted image user posted image ..dobro je da su za vikendice...ma ne daju u sebe gledati....user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2011, 23:59

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Sad bi slikala, ali nam nisu tu...user posted image user posted image user posted image ..dobro je da su za vikendice...ma ne daju u sebe gledati....user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  neka, neka navici ces se user posted image

clock-img

02.04.2011, 00:02

clock-img

new mama

pencil-img

2578

To je sad tako,kad zapikaju nesto kupuj,nema vise da mame birajuuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

02.04.2011, 00:04

clock-img

Anoniman

joj sad bi trazila sliku da vidite tu ''ljepotu'' od cizamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2011, 08:15

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: sahara

mi kupili tene
user posted image

ja nisam vidjela da ima sa rozom prugom. i mi bi možda te uzeli. ali hajd ovako je mami ostalo prostora da kupi još jedne za urediti se user posted image user posted image

clock-img

02.04.2011, 12:01

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ima sa ljubicastom prugom...predivne su

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

02.04.2011, 12:46

clock-img

leona81

pencil-img

6373

evo nasih novih
user posted image

user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Zadnji članci

article-img