Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
01.04.2011, 07:57
chuci
804
hvala
jutros ustala i odmah ih je morala obući, prije pelene a u radnji sinoć jedva ženi dala da joj skine etiketu hoće da bježi, valjda da joj ne uzme ko pipeice
01.04.2011, 08:15
ziki
1815
baš su lijepe izgleda da ova muhnatli djeca što sama biraju imaju isti ukus
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
01.04.2011, 10:16
Crvena
1859
IZVORNA PORUKA: Crvena
IZVORNA PORUKA: chuci
crvena u iani smo kupili u bbi marka pollino
Chuci, ljubim te hvala ti puno. Odosmo nas dvije u BBI
Prodale se, nema vise. Gdje ima lijepih tena za nase curke od 2, 5 godine
01.04.2011, 10:18
maja78 RR
4163
crvena u iani smo kupili u bbi marka pollino
Chuci, ljubim te hvala ti puno. Odosmo nas dvije u BBI
Prodale se, nema vise. Gdje ima lijepih tena za nase curke od 2, 5 godine
u cicibanu
01.04.2011, 19:03
škorpija
6649
ja opet moram pitati : chuci kako ste se odlucili na pertle, kako ih uspiješ obuti, je li strpiljiva, meni je nekad čičak prespor, a baš volim ove na pertlanje, no bi ih smjela uzeti nema šanse, to bi bili napadi bjesa i ludila dok zavežem
01.04.2011, 21:27
chuci
804
mi smo svoje kupili u cicibanu 63 KM čini mi se, nisam sigurna jer je mm platio
a njoj su se toliko svidjele da neće da ih skida
i ona je nekad nestrpljiva, ali većinom lijepo sjedne u krilo, ja sjednem na pod podvijenih nogu a on u krilo i obujem joj, ili ja čučnem a ona se drži meni za glavu i obujem joj cipele. drago joj je kad god idemo vani pa ne pravi probleme oko obuvanja cipela.
prošle godine se nisam smjela odlučiti na pertle, a jedne mi se svidjele pravo. haj sad uzeli da probamo. napišem izvještaj za mjesec kako nam ide. jučer i danas nije bilo problema.
01.04.2011, 21:29
Skvo RR
4542
mi kupili tene
Odlicne su....
01.04.2011, 21:30
Anoniman
mi kupili tene
Iste su nase, zapravo sa rozom prugom
01.04.2011, 21:30
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: škorpija
ja opet moram pitati : chuci kako ste se odlucili na pertle, kako ih uspiješ obuti, je li strpiljiva, meni je nekad čičak prespor, a baš volim ove na pertlanje, no bi ih smjela uzeti nema šanse, to bi bili napadi bjesa i ludila dok zavežem
A pitala si i mene jel de? Ja sa Lanom zaista nemam problema sto se obuce tice...pape jako voli (pokucnice) one su na cicak, cipelice ima na vezanje, i cizmice ima vezanje+rajfesluz... Sama donese (cim se spomene setnja i pa pa) uzmem je u krilo ili cucnem pored nje, obucem bez problema...
01.04.2011, 21:42
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: sahara
mi kupili tene
gdje ste ih kupili i posto su? bas su divne
01.04.2011, 21:42
teacher75
5394
aha, sad procitah da je ciciban
01.04.2011, 23:48
Medić*
29
evo i nasih Puma tena, decko sam izabrao, a mama htjela crne
01.04.2011, 23:52
Skvo RR
4542
Neka je...zna on bolje....
Neki dan ja sa Umicom da joj kupim gumenjake za vikendice i od svih normalnih boja (roze, plave, ljubicaste...sa cvjeticima. sa prugicama) ona navalila na kornjaca uzorak (ono kao imaju brazde) i neka ogavna nijansa zelene...
01.04.2011, 23:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Neki dan ja sa Umicom da joj kupim gumenjake za vikendice i od svih normalnih boja (roze, plave, ljubicaste...sa cvjeticima. sa prugicama) ona navalila na kornjaca uzorak (ono kao imaju brazde) i neka ogavna nijansa zelene...
jel u Astri nista ruznije nisam vidila Noa je isto te zelene htjela uzassssssssssssssssss
01.04.2011, 23:55
Medić*
29
Joj slatka je
vjerovatno nema nista takvog uzorka pa hoce nesto i u takvoj boji, pametno pile zna da joj trebaju za vikendice
01.04.2011, 23:56
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: noa
jel u Astri nista ruznije nisam vidila Noa je isto te zelene htjela uzassssssssssssssssss
Jesteeeeeeeeeeeee..... ogavne su....ali je mama kupilaaaaaaaaaaa.....
Kaze mi MM jek bilo ruznijih... rekoh...nije...nista nisam slagala....
01.04.2011, 23:57
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Joj slatka je
vjerovatno nema nista takvog uzorka pa hoce nesto i u takvoj boji, pametno pile zna da joj trebaju za vikendice
Sad bi slikala, ali nam nisu tu... ..dobro je da su za vikendice...ma ne daju u sebe gledati....
01.04.2011, 23:59
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Joj slatka je
Sad bi slikala, ali nam nisu tu... ..dobro je da su za vikendice...ma ne daju u sebe gledati....
neka, neka navici ces se
02.04.2011, 00:02
new mama
2578
To je sad tako,kad zapikaju nesto kupuj,nema vise da mame biraju
02.04.2011, 00:04
Anoniman
joj sad bi trazila sliku da vidite tu ''ljepotu'' od cizama
02.04.2011, 08:15
chuci
804
IZVORNA PORUKA: sahara
mi kupili tene
ja nisam vidjela da ima sa rozom prugom. i mi bi možda te uzeli. ali hajd ovako je mami ostalo prostora da kupi još jedne za urediti se
02.04.2011, 12:01
leona81
6373
ima sa ljubicastom prugom...predivne su
02.04.2011, 12:46
leona81
6373
evo nasih novih