cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

28.03.2011, 12:01

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

mi imamo ove za "foliranja" mada nisu za nekog hodanja, narucili jos prosle godine a tek joj sad mogu:
http://cgi.ebay.com/Gymboree-ALL-BUTTONS-Brown-Mary-Jane-Shoes-Girl-3-/280646448776?pt=US_Baby_Toddler_Shoes&hash=item4157d4f688

Preslatke!

Diiivne su!

hvala vam, i meni su predivne, planirala sam joj oblaciti jos prosle godine dok nije hodala al sam se malo preracunala i uzela veci broj, a kako je sada u fazi prohodavanja nije bas pozeljno da nosi ovakve cipelice, al obuci cemo ponekad kad budemo isli nekom u goste il u duzu setnju kolicimauser posted image

vidi teacherke što se nada da će je moći strpati u kolica kad fino prohoda. nećeš je moći uhvatiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šala mala bez ljutnje

clock-img

28.03.2011, 12:14

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

user posted image

Ja juce vidjela ove sandalice za Lanu, nas broj (21) ali se nisu svidjele taji user posted image i ostadose... u Turbo Limacu, samo 30KM

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

29.03.2011, 19:20

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

user posted image
Evo naših novih papa,sreća pa ih je prihvatio jer je baš težak s novom obućom0
[url=http://www.Slikomat.com/slika/4786119.htm]user posted image [/urla evo i patikica ciciban

< Poruku je uredio marinčii -- 29.3.2011 19:22:15 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

29.03.2011, 21:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

Ja juce vidjela ove sandalice za Lanu, nas broj (21) ali se nisu svidjele taji user posted image i ostadose... u Turbo Limacu, samo 30KM

a bas su lijepe pravo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

29.03.2011, 21:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: chuci

IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

mi imamo ove za "foliranja" mada nisu za nekog hodanja, narucili jos prosle godine a tek joj sad mogu:
http://cgi.ebay.com/Gymboree-ALL-BUTTONS-Brown-Mary-Jane-Shoes-Girl-3-/280646448776?pt=US_Baby_Toddler_Shoes&hash=item4157d4f688

Preslatke!

Diiivne su!

hvala vam, i meni su predivne, planirala sam joj oblaciti jos prosle godine dok nije hodala al sam se malo preracunala i uzela veci broj, a kako je sada u fazi prohodavanja nije bas pozeljno da nosi ovakve cipelice, al obuci cemo ponekad kad budemo isli nekom u goste il u duzu setnju kolicimauser posted image

vidi teacherke što se nada da će je moći strpati u kolica kad fino prohoda. nećeš je moći uhvatiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šala mala bez ljutnje

voli ona u kolicima al kad smo u pokretu, kad stanem ili sjednemo odmah hoce da izadje, ali dok se vozi po vilsu i gleda mace i cuke ne buni seuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

29.03.2011, 21:43

clock-img

mala86

pencil-img

2755

kad djecaci otprilike mogu nosit broj 29 sa koliko godina user posted image

mi neki dan dobili cicibanke od tetke al broj 29,kaze u ljekarnoj nije bilo manjeg broja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

29.03.2011, 21:51

clock-img

leona81

pencil-img

6373

user posted image

ima li 22

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

29.03.2011, 22:00

clock-img

Hannan

pencil-img

135

IZVORNA PORUKA: mala86

kad djecaci otprilike mogu nosit broj 29 sa koliko godina user posted image

mi neki dan dobili cicibanke od tetke al broj 29,kaze u ljekarnoj nije bilo manjeg broja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zavisi od djetata, ali oko 4g.Mi smo na broju 29/30.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

29.03.2011, 23:46

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: leona81

user posted image

ima li 22

U kojem TL?

clock-img

30.03.2011, 08:16

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

user posted image

Evo naših patikica za proljeće i za vani svaki dan. Ostaje nam još da kupimo sandale.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

30.03.2011, 08:18

clock-img

Anoniman

user posted image

u pravu je i sto ti nije dao da kupisuser posted image , jesu one lijepe ovako, ali ne da su grube i izgledaju nekako kao plasticne, a nemaju anatomski, na ilidži u grand centru je bilo u nedjelju svih brojeva.

clock-img

30.03.2011, 08:59

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image

u pravu je i sto ti nije dao da kupisuser posted image , jesu one lijepe ovako, ali ne da su grube i izgledaju nekako kao plasticne, a nemaju anatomski, na ilidži u grand centru je bilo u nedjelju svih brojeva.

Upravu si, slažem se sa tim da su TL cipelice često jako grube, odnosno nisu savitljive. Ponekad imaju Geox cipelice, i tako sam ja nekad kada je Luna imala 1god kupila joj Geoxove sandalice, koje su bile odlične.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

30.03.2011, 14:07

clock-img

mama75

pencil-img

2257

user posted image

Pa zar ovo unutra nije anatomski ulozak? Meni se ucinilo da jeste user posted image Ma ne mogu ja izgleda bez 100KM proci nema sanse. Na snizenju nema brojeva, ove "plasticne"... user posted image

clock-img

30.03.2011, 22:11

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: idacha

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image
Naše nove šunjalice user posted image

I mi smo kupili iste. Pravo su slatke, a oi mekane za hodat

i mi kupili iste
kad sam ja kupovala jučer oko 1 ostalel broj 20 i 24. ja kupila 22. i tad su bile 25KM
a jeste oni snize koju KM kad ostane samo jedan par. prelijepe su i dobro leže na nožici. hvala zagyuser posted image user posted image user posted image

jao, kako su lijepeeeeeee....

eh te curice manekenke.. user posted image

Gdje ste kupili ove sunjalice, bas mi se svidjajuuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

30.03.2011, 22:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama75

Pa zar ovo unutra nije anatomski ulozak? Meni se ucinilo da jeste user posted image Ma ne mogu ja izgleda bez 100KM proci nema sanse. Na snizenju nema brojeva, ove "plasticne"... user posted image

Mama u Iani  imas veliki izbor cipelica od 45-65KM pavle i polino, i gotovo svih brojeva. Koliko se ne varam vama treba 20 mi smo probali sigurno 15 modela tog broja, samo je nama problem zbog debele none pa samo jedan model odgovarao.

clock-img

30.03.2011, 23:55

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

evo  nasih  sunjalica..sve  ciciban  kod  nas..tene i  pape  za  vrtica...nove...to nam je  najudobnije  i  nisu  preskupe

user posted image
user posted image

imali smo  dosta  i  ostalih ciciban  modela 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

31.03.2011, 07:40

clock-img

chuci

pencil-img

804

crvena u iani smo kupili u bbi
marka pollino

clock-img

31.03.2011, 07:48

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

iv@nčice super suuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

31.03.2011, 09:08

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

crvena u iani smo kupili u bbi
marka pollino

Chuci, ljubim te hvala ti puno. Odosmo nas dvije u BBIuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

31.03.2011, 22:14

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

evo  nasih  sunjalica..sve  ciciban  kod  nas..tene i  pape  za  vrtica...nove...to nam je  najudobnije  i  nisu  preskupe

user posted image
user posted image

imali smo  dosta  i  ostalih ciciban  modela 

aaaaa divne ...zasto kod nas nema takvih...jel toplavo crveno?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

31.03.2011, 22:18

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: leona81

user posted image

ima li 22

Ne znam vjeruj mi, u TL nikad nemas koga pitati, ove su bile izlozene...i nas broj pa nisam ni trazila vece

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

31.03.2011, 22:21

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

user posted image

Ma nema ti on pojma o ulosku ili ne ulosku user posted image user posted image user posted image
Nisu mu se naizgled svidjele, a pazim jesu li savitljive i lagane, meni se cni da su bas udobne....user posted image mozda grijesim...al svejedno, nista od njih...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

31.03.2011, 22:29

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: mama75

Mama u Iani  imas veliki izbor cipelica od 45-65KM pavle i polino, i gotovo svih brojeva. Koliko se ne varam vama treba 20 mi smo probali sigurno 15 modela tog broja, samo je nama problem zbog debele none pa samo jedan model odgovarao.

ima li igdje tamnoplavih cipelica za curiceuser posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

31.03.2011, 22:50

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Ja juce vidjela u Planici, onoj na Kovacicima. I nije neka cijena bila strasna, a imaju ulozak. baletanke neke. Nisam bas puno zagledala jer je moja velika "alergicna" na sve sto nije roza, lila i sl.

clock-img

31.03.2011, 23:00

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

visnja-  jesu  crveno-plave  cicibanke..prave  skakalice...kod  nas  ti im  tih  modela  svakakvih  tena...udobne  su, ulozak  se vadi..tekstil  je  periv...i brate  nisu  ni skupe  29 KM...mi  ih pravo  iskoristimo

marinci- user posted image user posted image bas  su  nam  fora  iste  pape 

< Poruku je uredio iv@ncica -- 31.3.2011 23:11:27 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Zadnji članci

article-img