Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ne kazem ja tebi nista, samo govorim sta sam vidjela danas tj maloprije, jer sam maksuz svratila da ih pogledam jer su mi se svidjele na slici....
25.03.2011, 13:06
neki
3476
IZVORNA PORUKA: myb@by
IZVORNA PORUKA: neki
Evo i nasih tena Saidove su br.24 a Seadove 31,5
OMG kako su slatke. Ja sam juce nasla Adidas patike, bijele sa pinknarandžastim prugama, ali nije bilo broja za moju bebu
A koji ona broj nosi???
25.03.2011, 20:49
Hannan
135
Neki, i mi smo imali ove tamno plave male najkice :):) samo br25, a sad imamo iste samo sa narandzastom bojom...meni su odlicne.
25.03.2011, 21:00
Hannan
135
IZVORNA PORUKA: bebacha
aj predobre-ja Ajli trazim na ovaj fazon patike al su vecinom punoo skupe
Bebacha, ja sam M. na jesen uzela ovakve kao kod Neki samo sa narandzastom bojom, u Omegi u Tz u prizemlju neka radnja sportske opreme regularna cijena je oko 60Km, ja naletila neko snizenje i uzela za 45KM,a prije sam uzimala na Korzou cijena je bila oko 55-60KM:)
25.03.2011, 21:02
Hannica
2920
Sve mi se mescini da cemo i mi morati doci u Sarajevo da kupimo cipelice,vidim da se tamo za 30-40 KM mogu naci interesante sunjalice za proljece.Ovdje nista nema,ako nesto nadjes onda su od 70-100 KM,a to mi nekako puno jer trebaju mi bar 2 para.
25.03.2011, 22:17
neki
3476
IZVORNA PORUKA: Hannan
IZVORNA PORUKA: bebacha
aj predobre-ja Ajli trazim na ovaj fazon patike al su vecinom punoo skupe
Bebacha, ja sam M. na jesen uzela ovakve kao kod Neki samo sa narandzastom bojom, u Omegi u Tz u prizemlju neka radnja sportske opreme regularna cijena je oko 60Km, ja naletila neko snizenje i uzela za 45KM,a prije sam uzimala na Korzou cijena je bila oko 55-60KM:)
Ja kupujem u Basketu,i cijene su normalne,a kvalitet odlican A probali smo mi za Seada te sa narandzastim znakom nike,ali nam se nesto nisu svidjele,pa smo odabrali ove
26.03.2011, 13:34
marinčii
4750
M i smo danas Mateju uzeli ciciban tene i još jedne pape froddo,al žene moje on ni njih neće da obuje ,ja neznam šta da radim toliko je plako kad smo mu ih obuli ma zaceno se nije presto dok mu ih nismo skinuli,i onda trči po svoje stare tene i pape i veli ,obu ove(OBUJ OVE) ...Nedavno mu uzeli tene i nije ih htio nositi sve u njima šepa ja kontala neudobne mu i evo sad mu uzeli druge i opet isto,stvarno me brine
26.03.2011, 13:35
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: noa
joj ja bi ove ljubicanstvene kao kod Asje ja il sam corava ili ih kod nas nema
ej draga ja ih jutros vidjela u Koži dole na Aveniji
26.03.2011, 16:45
Lulu_08
350
Mi smo danas obavile prvi shopping za proljecne cipelice, a cipelice su:
Luna ih je odabrala jer ja vise nemam pravo odabira.............
Koza je jako mekana (na moje zadovoljstvo jer ona ima izrazen rist i siroku nogicu) a mozete vidjeti kako stoje na "modelu", kojoj je smetalo sunce pa se sklupcala i namrstila na stolici haha:
26.03.2011, 17:22
Lejla Ka
5544
Ja ne bih svojoj zahtjevnoj princezi cipele našla ni u Londonu, a kamoli u Sarajevu . Eh, da smo na kakvom selu pa da ima zimske i ljetne kaloše
26.03.2011, 17:33
R&T@
5982
Djana, svake cipelice bi bile ruznije od manekenke
Lejla Ka, zna li se sta bi tvoja "hanumica" htjela
26.03.2011, 19:27
leona81
6373
@ djana koliko su bile cipelice?
26.03.2011, 20:14
ziki
1815
Posle avanture zvane kupovina obuce Nemirko je izabrao ove ciciban patikice. Kozne su, djon je savitljiv, a imaju i anatomski ulozak.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
26.03.2011, 20:34
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: ziki
Posle avanture zvane kupovina obuce Nemirko je izabrao ove ciciban patikice. Kozne su, djon je savitljiv, a imaju i anatomski ulozak.
Predivne su Nemirko ima stila
26.03.2011, 20:47
chuci
804
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: zagy
Naše nove šunjalice
I mi smo kupili iste. Pravo su slatke, a oi mekane za hodat
i mi kupili iste kad sam ja kupovala jučer oko 1 ostalel broj 20 i 24. ja kupila 22. i tad su bile 25KM a jeste oni snize koju KM kad ostane samo jedan par. prelijepe su i dobro leže na nožici. hvala zagy
26.03.2011, 21:03
idacha
1681
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: zagy
Naše nove šunjalice
I mi smo kupili iste. Pravo su slatke, a oi mekane za hodat
i mi kupili iste kad sam ja kupovala jučer oko 1 ostalel broj 20 i 24. ja kupila 22. i tad su bile 25KM a jeste oni snize koju KM kad ostane samo jedan par. prelijepe su i dobro leže na nožici. hvala zagy
jao, kako su lijepeeeeeee....
eh te curice manekenke..
26.03.2011, 21:19
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: tajra Lejla Ka, zna li se sta bi tvoja "hanumica" htjela
Zna, cipele ko rukavica
Znači, kad ih obuče da joj na nogama budu kao po njima napravljene, da nigdje nema ni mrve lufta, da ne mrdaju sa noge dok hoda, da se savijaju sa nogom, da nema ni jedna tačkica koja bi grebala, žuljala ... i naravno, da budu prekrasne
Jako je osjetljiva, mislim fizički, i ono što bi neko drugi i istrpio njoj jako smeta. Joj, ja rodi princezu sa zrna graška, nema te pojma kako je sa njima teško deverati.
hvala vam, i meni su predivne, planirala sam joj oblaciti jos prosle godine dok nije hodala al sam se malo preracunala i uzela veci broj, a kako je sada u fazi prohodavanja nije bas pozeljno da nosi ovakve cipelice, al obuci cemo ponekad kad budemo isli nekom u goste il u duzu setnju kolicima
26.03.2011, 22:16
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Djana
Koza je jako mekana (na moje zadovoljstvo jer ona ima izrazen rist i siroku nogicu) a mozete vidjeti kako stoje na "modelu", kojoj je smetalo sunce pa se sklupcala i namrstila na stolici haha:
preslatke cipelice a model jos sladji. a gdje kupiste ove divne carapice?
26.03.2011, 23:44
mama_debeljuca
908
I mi smo danas obavili kupovinu, ove su nam se najviše svidjele. Bilo je u opciji još dvoje, kod nekih nas je broj zezao, ili je preko 30 ili mali skroz.Mi smo zadovoljni i cijenom i kvalitetom.
< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 26.3.2011 23:46:10 >
26.03.2011, 23:45
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: leona81
@ djana koliko su bile cipelice?
89km
26.03.2011, 23:47
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Djana
preslatke cipelice a model jos sladji. a gdje kupiste ove divne carapice?
Hvala hvala . Carapice iz Holandije, nana poslala jesenas hehe... Cakane su pravo
27.03.2011, 00:07
mama_debeljuca
908
IZVORNA PORUKA: ziki
super su vam patikice!!! Mi smo nešto slično gledali, Ahmi se pravo svidjele, ali nije bilo broja.
28.03.2011, 11:56
ziki
1815
Ja ne znam šta je sa mojim đetetom. Sam je izabr'o patike, prošli smo sve radnje u Tuzli i Gračanici, moralo je da bude ciciban po cijenu razbijenog izloga u drugim radnjama i došli kući ne sviđaju mu se sad, kaže velike mu ko peraja(br 26) on hoće svoje od prošle godine koje mu kaže mogu. Juče pošli na izlet vrišti neće njih, ja obukla on sazuo i bacio
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......