cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

25.03.2011, 12:24

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ne kazem ja tebi nista, samo govorim sta sam vidjela danas tj maloprije, jer sam maksuz svratila da ih pogledam jer su mi se svidjele na slici....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.03.2011, 13:06

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: neki

Evo i nasih tenauser posted image user posted image user posted image user posted image Saidove su br.24 a Seadove 31,5 user posted image user posted image user posted image

OMG kako su slatke. Ja sam juce nasla Adidas patike, bijele sa pinknarandžastim prugama, ali nije bilo broja za moju bebu user posted image user posted image user posted image user posted image

A koji ona broj nosi???

clock-img

25.03.2011, 20:49

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Neki, i mi smo imali ove tamno plave male najkice :):) samo br25, a sad imamo iste samo sa narandzastom bojom...meni su odlicne.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

25.03.2011, 21:00

clock-img

Hannan

pencil-img

135

IZVORNA PORUKA: bebacha

aj predobre-ja Ajli trazim na ovaj fazon patike al su vecinom punoo skupe

Bebacha, ja sam M. na jesen uzela ovakve kao kod Neki samo sa narandzastom bojom, u Omegi u Tz u prizemlju neka radnja sportske opreme regularna cijena je oko 60Km, ja naletila neko snizenje i uzela za 45KM,a prije sam uzimala  na Korzou cijena je bila oko 55-60KM:)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

25.03.2011, 21:02

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Sve mi se mescini da cemo i mi morati doci u Sarajevo da kupimo cipelice,vidim da se tamo za 30-40 KM mogu naci interesante sunjalice za proljece.Ovdje nista nema,ako nesto nadjes onda su od 70-100 KM,a to mi nekako puno jer trebaju mi bar 2 para.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

25.03.2011, 22:17

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: Hannan

IZVORNA PORUKA: bebacha

aj predobre-ja Ajli trazim na ovaj fazon patike al su vecinom punoo skupe

Bebacha, ja sam M. na jesen uzela ovakve kao kod Neki samo sa narandzastom bojom, u Omegi u Tz u prizemlju neka radnja sportske opreme regularna cijena je oko 60Km, ja naletila neko snizenje i uzela za 45KM,a prije sam uzimala  na Korzou cijena je bila oko 55-60KM:)

Ja kupujem u Basketu,i cijene su normalne,a kvalitet odlicanuser posted image
A probali smo mi za Seada te sa narandzastim znakom nike,ali nam se nesto nisu svidjele,pa smo odabrali oveuser posted image

clock-img

26.03.2011, 13:34

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

M i smo danas Mateju uzeli ciciban tene i još jedne pape froddo,al žene moje on ni njih neće da obujeuser posted image ,ja neznam šta da radim toliko je plako kad smo mu ih obuli ma zaceno se nije presto dok mu ih nismo skinuli,i onda trči po svoje stare tene i pape i veli ,obu ove(OBUJ OVE)user posted image ...Nedavno mu uzeli tene i nije ih htio nositi sve u njima šepa ja kontala neudobne mu i evo sad mu uzeli druge i opet isto,stvarno me brine

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

26.03.2011, 13:35

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: noa

joj ja bi ove ljubicanstvene kao kod Asjeuser posted image ja il sam corava ili ih kod nas nemauser posted image user posted image user posted image user posted image

ej draga ja ih jutros vidjela u Koži dole na Aveniji

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

26.03.2011, 16:45

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Mi smo danas obavile prvi shopping za proljecne cipelice, a cipelice su:

http://shop.ivancica.hr/proizvod/118/

Luna ih je odabrala jer ja vise nemam pravo odabira............. user posted image

Koza je jako mekana (na moje zadovoljstvo jer ona ima izrazen rist i siroku nogicu) a mozete vidjeti kako stoje na "modelu", kojoj je smetalo sunce pa se sklupcala i namrstila na stolici haha:

user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

26.03.2011, 16:47

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi imamo ove za "foliranja" mada nisu za nekog hodanja, narucili jos prosle godine a tek joj sad mogu:
http://cgi.ebay.com/Gymboree-ALL-BUTTONS-Brown-Mary-Jane-Shoes-Girl-3-/280646448776?pt=US_Baby_Toddler_Shoes&hash=item4157d4f688

Preslatke!

Diiivne su!

clock-img

26.03.2011, 17:22

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ja ne bih svojoj zahtjevnoj princezi cipele našla ni u Londonu, a kamoli u Sarajevu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Eh, da smo na kakvom selu pa da ima zimske i ljetne kaloše user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

26.03.2011, 17:33

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Djana, svake cipelice bi bile ruznije od manekenkeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla Ka, zna li se sta bi tvoja "hanumica" htjelauser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

26.03.2011, 19:27

clock-img

leona81

pencil-img

6373

@ djana koliko su bile cipelice?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

26.03.2011, 20:14

clock-img

ziki

pencil-img

1815

user posted image
Posle avanture zvane kupovina obuce Nemirko je izabrao ove ciciban patikice. Kozne su, djon je savitljiv, a imaju i anatomski ulozak.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

26.03.2011, 20:34

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image
Posle avanture zvane kupovina obuce Nemirko je izabrao ove ciciban patikice. Kozne su, djon je savitljiv, a imaju i anatomski ulozak.

Predivne suuser posted image Nemirko ima stilauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2011, 20:47

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image
Naše nove šunjalice user posted image

I mi smo kupili iste. Pravo su slatke, a oi mekane za hodat

i mi kupili iste
kad sam ja kupovala jučer oko 1 ostalel broj 20 i 24. ja kupila 22. i tad su bile 25KM
a jeste oni snize koju KM kad ostane samo jedan par. prelijepe su i dobro leže na nožici. hvala zagyuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2011, 21:03

clock-img

idacha

pencil-img

1681

IZVORNA PORUKA: chuci

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: zagy

user posted image
Naše nove šunjalice user posted image

I mi smo kupili iste. Pravo su slatke, a oi mekane za hodat

i mi kupili iste
kad sam ja kupovala jučer oko 1 ostalel broj 20 i 24. ja kupila 22. i tad su bile 25KM
a jeste oni snize koju KM kad ostane samo jedan par. prelijepe su i dobro leže na nožici. hvala zagyuser posted image user posted image user posted image

jao, kako su lijepeeeeeee....

eh te curice manekenke.. user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

26.03.2011, 21:19

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: tajra
Lejla Ka, zna li se sta bi tvoja "hanumica" htjelauser posted image user posted image

Zna, cipele ko rukavica user posted image

Znači, kad ih obuče da joj na nogama budu kao po njima napravljene, da nigdje nema ni mrve lufta, da ne mrdaju sa noge dok hoda, da se savijaju sa nogom, da nema ni jedna tačkica koja bi grebala, žuljala ... i naravno, da budu prekrasne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jako je osjetljiva, mislim fizički, i ono što bi neko drugi i istrpio njoj jako smeta. Joj, ja rodi princezu sa zrna graška, nema te pojma kako je sa njima teško deverati.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

26.03.2011, 22:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

mi imamo ove za "foliranja" mada nisu za nekog hodanja, narucili jos prosle godine a tek joj sad mogu:
http://cgi.ebay.com/Gymboree-ALL-BUTTONS-Brown-Mary-Jane-Shoes-Girl-3-/280646448776?pt=US_Baby_Toddler_Shoes&hash=item4157d4f688

Preslatke!

Diiivne su!

hvala vam, i meni su predivne, planirala sam joj oblaciti jos prosle godine dok nije hodala al sam se malo preracunala i uzela veci broj, a kako je sada u fazi prohodavanja nije bas pozeljno da nosi ovakve cipelice, al obuci cemo ponekad kad budemo isli nekom u goste il u duzu setnju kolicimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.03.2011, 22:16

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Luna ih je odabrala jer ja vise nemam pravo odabira............. user posted image

Koza je jako mekana (na moje zadovoljstvo jer ona ima izrazen rist i siroku nogicu) a mozete vidjeti kako stoje na "modelu", kojoj je smetalo sunce pa se sklupcala i namrstila na stolici haha:

user posted image

preslatke cipelice a model jos sladji. a gdje kupiste ove divne carapice?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.03.2011, 23:44

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

I mi smo danas obavili kupovinu, ove su nam se najviše svidjele. Bilo je u opciji još dvoje, kod nekih nas je broj zezao, ili je preko 30 ili mali skroz.Mi smo zadovoljni i cijenom i kvalitetom.

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 26.3.2011 23:46:10 >

:-)

clock-img

26.03.2011, 23:45

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: leona81

@ djana koliko su bile cipelice?

89km

clock-img

26.03.2011, 23:47

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

user posted image

preslatke cipelice a model jos sladji. a gdje kupiste ove divne carapice?user posted image

Hvala hvala user posted image . Carapice iz Holandije, nana poslala jesenas hehe... Cakane su pravo user posted image

clock-img

27.03.2011, 00:07

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image

super su vam patikice!!! Mi smo nešto slično gledali, Ahmi se pravo svidjele, ali nije bilo broja.

:-)

clock-img

28.03.2011, 11:56

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja ne znam šta je sa mojim đetetom. Sam je izabr'o patike, prošli smo sve radnje u Tuzli i Gračanici, moralo je da bude ciciban po cijenu razbijenog izloga u drugim radnjama i došli kući ne sviđaju mu se sad, kaže velike mu ko peraja(br 26) on hoće svoje od prošle godine koje mu kaže mogu. Juče pošli na izlet vrišti neće njih, ja obukla on sazuo i bacio

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Zadnji članci

article-img