cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

23.03.2011, 10:03

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Bila u MASS-u u Grand Cenru na ilidži. Ima slatkih cipelica i za curice i za dječake. Ima slatkih gumenih čizmica (nisam gledala cijene). Cipele su oko 50KM. Našli jedne krasne proljetne, ali princeza bi da uzme broj koji joj  je sad knap, a one koje po pravilima moraju imati prst viška prostora su joj "prevelike". Ili ću se ubiti ili ću je bosu izvest napolje. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

23.03.2011, 10:13

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Skorpija evo nasih papa user posted image
user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

23.03.2011, 11:33

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Bila u MASS-u u Grand Cenru na ilidži. Ima slatkih cipelica i za curice i za dječake. Ima slatkih gumenih čizmica (nisam gledala cijene). Cipele su oko 50KM. Našli jedne krasne proljetne, ali princeza bi da uzme broj koji joj  je sad knap, a one koje po pravilima moraju imati prst viška prostora su joj "prevelike". Ili ću se ubiti ili ću je bosu izvest napolje. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pricaj mi malo o tomeuser posted image

Moja nosi cijelu zimu u vrticu pokucnice broj 28 i sad joj ja kupila iste broj 29 i damica SMATRA da su prevelike i jos uvijek nosi stareuser posted image

A one roze Froddo cipelice sto je postavila Skvo je bila dobila za rodjendan i nisu joj se svidjale, pa smo ih zamijenili za cizmice (u augustuuser posted image )...

Srecom, cizmice je zimus "istrosila"user posted image , pa sam i dobro prosla

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

23.03.2011, 11:55

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Dzenana koliko kostaju ove pape.ja sam nasla one frodo,danas cu je odvest da proba

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

23.03.2011, 11:58

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Žene drage ja ću poludjet, tražili ovuda nešto u subotu i on ugledo neke ciciban narandžaste i sad samo te hoće, niti taj model ima njegov broj a ni meni se sviđaju a on što čuje da se ja i mm dogovaramao kad da idemo u Tuzlu a kad u Doboj da tamp pogledamo ima li šta odmah vrišti da će on one narandžaste ciciban kod teta Hajre

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

23.03.2011, 12:03

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

dženana preslatke u vam ove polusandale, koliko su para, ima li za dječake

jelena ako na njihovoj stranici kažu da je od 20 hodajuće ja vjerujem da jest, nama su orve cipele hodajuće bile njihove, baš broj 20, nisam znala da nema manjihuser posted image

< Poruku je uredio maja78 RR -- 23.3.2011 14:45:00 >

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

23.03.2011, 12:06

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ziki imal u Hajre pokucnica.ja tu ne pogleda

clock-img

23.03.2011, 12:09

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Nisam primjetila, ja sam bila baš razočarana onim što ima, cicban sve duboke cipele, patilica nema, ona mi neke pokazuje primo meni se ne sviđaju, on ugledo ove narandžaste pa onda azredo šta da nađe meni, Emir otkačio, vidim na kraju živaca, i na kraju su njih dvojica izletela a ja ostale da neke ponesem kući pa da mu probam ako bude boljie volje

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

23.03.2011, 12:19

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Mi Ajli cesto nademo dobru obucu u Planet prodavnici,u Etni.
u Doboju,u robnoj kuci Misty ove sedmice dolazi nova roba,obuca.mi bili u nedelju.meni je frka za pokucnice pa moram kupit ove u Astri.inace ta robna kuca je extra snadbijevena

clock-img

23.03.2011, 13:00

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Skorpija meni se cini mi rece da pavle ima modele za krofnaste noge, zanima me ima li 19 pavle, jer nesto snjuhah po netu i nadjoh da tek hodajuce rade od 20 broja, a do 20 nehodajuce, pa me sad zanima je li tacna ta informacija ako znas?

mi imamo 19 pavle hodajuce prve cipelice postavili smo ih ranije, ljubicaste su, kupili u iani bbi

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

23.03.2011, 13:10

clock-img

chuci

pencil-img

804

moja je rano prohodala pa su joj prve cipelice bile broj 17 (ciciban). onda smo druge nakon dva mjeseca kupili broj 20. onda je došlo hladnije vrijeme i kupili joj cipele zatvorene. nosala je i dvoje čizme tokom zime broj 22.
helem ovo hoću da pitam. nikad nije pravila probleme prilikom kupovine do sada. isprobavala modele, hodala itd.
neki dan joj ja gledam da joj kupim nove. Prvo nije htjela u radnju da uđe. onda je ušla i govorila neće poba, neće. ja joj pokazivala cipelice i samo je pitala hoće li probati. onda je moja mama probala da joj skine cipelicu dok sam se ja okrenula i ona je počela plakati te smo se pokupile iz radnje.

u ostale nije htjela ulaziti, ili je, ako uđe, govorila ima ajša pipele, eno iiiiiih, vidi mama ima ajša pipele.user posted image

šta da radim
kontam se da joj skinem njene cipele ranije pa da je bosu vodim, možda je uspijem ubijediti na fazon vidiš da nemaš cipele.

da nije do toga što mm nije bio s nama. dosada smo uvijek samo nas dvoje išli s njom. i onaj put nisam išla s namjerom da joj kupim cipele, samo sam htjela pogledati malo. sad me strah, koliko se ona derala. ofirno mi user posted image

clock-img

23.03.2011, 13:13

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Bi li ste kupili Pavle polusandale kozne za 45 km ili Ciciban polusandale platnene 28 km ?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

23.03.2011, 13:17

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: chuci

moja je rano prohodala pa su joj prve cipelice bile broj 17 (ciciban). onda smo druge nakon dva mjeseca kupili broj 20. onda je došlo hladnije vrijeme i kupili joj cipele zatvorene. nosala je i dvoje čizme tokom zime broj 22.
helem ovo hoću da pitam. nikad nije pravila probleme prilikom kupovine do sada. isprobavala modele, hodala itd.
neki dan joj ja gledam da joj kupim nove. Prvo nije htjela u radnju da uđe. onda je ušla i govorila neće poba, neće. ja joj pokazivala cipelice i samo je pitala hoće li probati. onda je moja mama probala da joj skine cipelicu dok sam se ja okrenula i ona je počela plakati te smo se pokupile iz radnje.

u ostale nije htjela ulaziti, ili je, ako uđe, govorila ima ajša pipele, eno iiiiiih, vidi mama ima ajša pipele.user posted image

šta da radim
kontam se da joj skinem njene cipele ranije pa da je bosu vodim, možda je uspijem ubijediti na fazon vidiš da nemaš cipele.

da nije do toga što mm nije bio s nama. dosada smo uvijek samo nas dvoje išli s njom. i onaj put nisam išla s namjerom da joj kupim cipele, samo sam htjela pogledati malo. sad me strah, koliko se ona derala. ofirno mi user posted image

e kako te razumijem i sa strahom čekam petak i subotuuser posted image Kod nas nona široka, visok ris mora da proba. I do sad je baš fino slušo šta mu je bilo u subotu nemam pojma

clock-img

23.03.2011, 13:22

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: nikita

Bi li ste kupili Pavle polusandale kozne za 45 km ili Ciciban polusandale platnene 28 km ?

Ciciban user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.03.2011, 13:23

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Obzirom na obzir kako se ponaša trenutno one koje mu se više sviđaju.

clock-img

23.03.2011, 13:26

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Nemirko legenda.... user posted image user posted image
Mi zasad nemamo problema?!
Pogotovo ako ce ici vani - pa pa...sama ide po cipele/cizmice/pape user posted image i dodje da je obucem...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

23.03.2011, 13:36

clock-img

Anoniman

šta da radim

ma mozda nije bio njen danuser posted image ...i meni je A. frku napravio u intersportu zadnji put...zena mu dala tenu da je vidi, a on je zafrljacio 2 m..ja se postidilauser posted image user posted image ...na kraju sam izvadila samo ulozak, vidjela da odgovara i kupila ih...a pitala sam mogu li ih zamijeniti ako ne bude valjalo...rekli da moze...sutradan bez problema mu obuka

clock-img

23.03.2011, 13:37

clock-img

chuci

pencil-img

804

i kod moje visok ris i mora probati. jednom joj svekrva kupila kad je tek prohodala i nisu joj mogle, iako je nosila broj 17, a ona joj kupila 19 nisu joj mogle zbog risa.

ma još je nezgodnije što moja kad plače to su suze ko klikeri niz lice. ko da je tučemo. i kroz plač govori
ne teba ajši pipele, ima ajša vidi mama, vidi ima ajša

clock-img

23.03.2011, 13:40

clock-img

chuci

pencil-img

804

a sve kontam da nije zato jer je bila moja sestra i rodica jedna i mama i ja (koke izašle u grad prohodati). pa joj puno ljudi ili što nije bilo mm.
probaću je izvesti u šetnju na dobrini pa prohodati po radnjama da vidim kak oreaguje.

joj sve nas je nabrajala kad smo izašle, gdje je mama, ja išla iza nje. pa se prepade gdje je aza (rodica azra), da nije ko ostao u radnji. kaže ajde šeta ajša tamo (na drugu stranu u odnosu na radnju)

clock-img

23.03.2011, 14:10

clock-img

salmy

pencil-img

5830

zako je zakouser posted image user posted image a dvaput je dvaputuser posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 14:25

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

šta da radim

chuchi i kod na sisti problem ,jedva mu kupili tene ma muka dok smo ih isprobali al evo sad neće da ih obuje di god da krenemo on viče pape ,pape i samo bi u njima bio,sad razmišljam da mu kupim papice pa nek u njima ide i vaniuser posted image vidjela sam da frodo ima baš finih i izgledaju ko cipeliceuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

23.03.2011, 14:27

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Kad smo ja i on sami nešto gledali, nije probao, prvo sam ga odvela u knjižaru da sebi kupi knjigu e onda je on to fino noso, ušao ko veliki u radnju, sjeo i planiro da isprobava al tad nije imalo broja tih šo su se meni zapale za oko. Kako je bio 8.mart nismo puno tražili jer je i prodavačici bio 8. martuser posted image
Možda da na ovu foru probaš

clock-img

23.03.2011, 14:50

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Obzirom na ponovne OT postovi su prebaceni na:

http://www.ringeraja.ba/forum/roba-za-bebebaby-bazar/m_544052/mpage_120/tm.htm#879035

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

23.03.2011, 15:34

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: ziki

Kad smo ja i on sami nešto gledali, nije probao, prvo sam ga odvela u knjižaru da sebi kupi knjigu e onda je on to fino noso, ušao ko veliki u radnju, sjeo i planiro da isprobava al tad nije imalo broja tih šo su se meni zapale za oko. Kako je bio 8.mart nismo puno tražili jer je i prodavačici bio 8. martuser posted image
Možda da na ovu foru probaš

isti taj dan kad smo u knjižaru ušli koka se odmah obradovala, kaže nano tuvaj tobu (da joj čuva torbicu koju je nosala) i uze da razgleda one slikovnice. kad je izabrala kaže meni mama pati, papa teta (da platim) i ode na vrata.
dobro si mogla bih to probati jer baš voli slikovnice. hvala na savjetu

clock-img

23.03.2011, 16:01

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Evo nasih patikica, danas kupili Primo 30KM user posted image prejeftine su a stvarno mu odgovaraju user posted image br 22 user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Zadnji članci

article-img